خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Saghár✿

سرپرست بخش عمومی
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
نگارشگر انجمن
کپیست انجمن
  
عضویت
28/2/20
ارسال ها
4,437
امتیاز واکنش
51,307
امتیاز
443
محل سکونت
☁️
زمان حضور
122 روز 21 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام خدا

جاک فروت یا جاکویرا این میوه در جنوب و غرب هند و سریلانکا و فیلیپین و بنگلادش می‌روید. میوه جاک فروت شبیه اناناس، اما از آن شیرین‌تر است. از چوب این درخت به خاطر استحکام بسیار آن در ساخت اثاث منزل استفاده می‌شود.
جک فروت سرشار از منگنز ،پتاسیم،ویتامین ب ،کاروتین،کمی کلسیم و آهن و نشاسته در طب چینی میوه خاصیت خنک کننده و بسیار مقوی است.



1. قند خون و دیابت
جک فروت شاخص گلیسمی پایینی دارد و مقادیر بالای فیبر موجود در آن به کاهش هضم و جذب کربوهیدرات ها کمک کرده و خطر افزایش قند خون پس از خوردن غذا را کاهش می دهد.
علاوه بر این، جک فروت از فعالیت برخی پروتئین هایی که ممکن است باعث افزایش قند خون شوند، جلوگیری می کند. در یک مطالعه انجام شده بر روی بزرگسالان مشخص شد که مصرف عصاره جک فروت میزان قند خون را به طور قابل توجهی کاهش می دهد.
توجه : افراد مبتلا به دیابت که دارو مصرف می کنند نباید در مصرف جک فروت زیاده روی کنند چون باعث کاهش شدید قند خون در آن ها می شود.

2. منبع غنی آنتی اکسیدان
جک فروت حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان هاست که به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده و خطر ابتلا به استرس اکسیداتیو که عامل بسیاری از بیماری هاست را کاهش می دهند؛
ویتامین C : مقادیر بالای ویتامین C موجود در جک فروت به کاهش التهاب بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهد.
کاروتنوئید ها : کاروتنوئید ها به کاهش التهاب بدن کمک می کنند و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی را کاهش می دهند.
فلاونوئید ها : دارای خواص ضد التهابی هستند که به کاهش قند خون، فشار خون و میزان کلسترول خون بالا کمک می کنند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی و عروقی را از بین می برند.

3. تقویت سیستم ایمنی بدن
مقادیر بالای ویتامین A و ویتامین C موجود در جک فروت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری ها عفونی را کاهش می دهند.

4. کلسترول خون و قلب
مطالعات حیوانی نشان می دهد که دانه های جک فروت به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فیبری که دارند، به کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب خون (HDL) کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهند.

5. فشار خون
جک فروت یک منبع خوب پتاسیم است و به گفته انجمن قلب آمریکا (AHA)، غذاهای غنی از پتاسیم می توانند به کاهش فشار خون بالا کمک کنند.

6. معده و دستگاه گوارش
در طب سنتی هند و سریلانکا از میوه جک فروت برای درمان زخم معده، اسهال و سلامت دستگاه گوارش استفاده می شود.
همچنین مقادیر بالای فیبر موجود در جک فروت به بهبود هضم غذا کمک می کند، با افزایش حرکات روده خطر ابتلا به یبوست را کاهش داده و برای لاغری و کاهش وزن مفید است.



7. سرطان
مقادیر بالای آنتی اکسیدان های (فلاونوئید ها، ساپونین ها و تانن ها) موجود در جک فروت به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

8. منبع غذایی منیزیم
جک فروت یکی از بهترین منابع منیزیم است که خطر ابتلا به بیماری هایی مانند فشار خون بالا، دیابت و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

9. پوکی استخوان
مقادیر بالای منیزیم و کلسیم موجود در جک فروت به تقویت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری پوکی استخوان را کاهش می دهند.

10. جوان سازی پوست صورت
مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در جک فروت با افزایش تولید کلاژن به کاهش چین و چروک و جوان سازی پوست صورت کمک می کنند.

11. درمان زخم های پوستی
جک فروت یک منبع خوب ویتامین C است که با افزایش تولید پروتئینی به نام کلاژن به درمان سریع تر زخم های پوستی کمک می کند.
تحقیقات در سال 2014 نشان داده که جک فروت به دلیل خواص ضد التهابی، ضد باکتری و ضد قارچی که دارد می تواند به درمان زخم ها کمک کند.


خواص میوه جاک فروت

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تشکر
Reactions: Ghazaleh.A

Saghár✿

سرپرست بخش عمومی
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
نگارشگر انجمن
کپیست انجمن
  
عضویت
28/2/20
ارسال ها
4,437
امتیاز واکنش
51,307
امتیاز
443
محل سکونت
☁️
زمان حضور
122 روز 21 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
عوارض و مضرات جک فروت
آلرژی و حساسیت
برخی افراد ممکن است با خوردن جک فروت دچار واکنش های آلرژیک و حساسیت شوند.

طریقه مصرف جک فروت
جک فروت را به صورت خام و پخته شده برای تهیه انواع دسر، کیک، بستنی، ژله، ماست میوه ای، غلات صبحانه، سوپ، خوراک سبزیجات و به عنوان جایگزین گوشت برای تهیه غذا های گیاهی استفاده می کنند.
دانه های جک فروت نیز خوراکی هستند، می توان آن ها را بو داده و برشته کرد و به عنوان آجیل یا برای تهیه هوموس به کار برد.

دانستنی هایی درباره میوه جک فروت
جک فروت (به انگلیسی : Jackfruit ) و (نام علمی : Artocarpus heterophyllus) به عنوان بزرگترین میوه درختی جهان شناخته شده و حداکثر می تواند تا 45 کیلوگرم وزن داشته باشد.
جک فروت سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین A، ریبوفلاوین، ویتامین B6، فولات، ویتامین C، منیزیم، پتاسیم، مس، منگنز، آهن، روی، پروتئین و فیبر است.
از چوب درخت جک فروت به دلیل کیفیت و مقاومت بالایی که دارد برای تهیه انواع مبلمان و آلات موسیقی استفاده می شود.

ارزش غذایی جک فروت (یک فنجان خام)
کالری : 155
چربی : 1.06 گرم
کربوهیدرات : 40 گرم
پروتئین : 3 گرم
فیبر : 3 گرم
قند : 31.4 گرم


خواص میوه جاک فروت

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا