خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

~ZaHrA~

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
43,262
زمان حضور
51 روز 21 ساعت 29 دقیقه
نویسنده این موضوع
خواستگاری با بدل کاری:

یک بدل کار عاشق که به دنبال شیوه جالبی برای گرفتن جواب مثبت از دختر مورد علاقه اش بود تصمیم گرفت تا برای این که او را تحت تأثیر قرار دهد از یک سکوی بلند درون یک استخر و در حالی که آتش او را فراگرفته خود را پرتاب کند. برای این منظور تاد لباس مخصوصی تن کرد و در مقابل چشمان دختر خود را آتش زد و به سرعت از سکو به درون استخر پرید. پس از چند ثانیه صحیح وسالم از استخر بیرون آمد زده و از وی تقاضای ازدواج کرد.

خواستگاری در ارتفاع:

ماتئو مارتینز، چتر باز ماهر، از دختر مورد علاقه اش در شرایطی که هر دو در ارتفاع ۶۰۰۰ متری از سطح زمین آماده انجام پرش با چتر بودند خواستگاری کرد.

خواستگاری در مزرعه با چهار گوسفند:

این کشاورز از زن مورد علاقه اش درخواست کرده بود .که برای دیدن گوسفندان بیمار وارد مزرعه شود. او در حرکتی عجیب برای دادن پیشنهاد ازدواج به زن مورد علاقه اش از ۴ گوسفند استفاده کرد و با نوشتن جمله <<با من ازدواج میکنی >> با اسپری، این زن را شوکه کرد.

خواستگاری درحال معلق بودن:

یک مرد آمریکایی از دختر مورد علاقه اش در کابین یک بوئینگ ۷۵۱ در حالی که در فضا شناور بودند، خواستگاری کرد.این مرد جوان به عنوان هدیه تولد نامزد چند ساله اش، او را به یک سفر با هواپیمایی که شرایط حاکم در فضا را شبیه سازی می‌کند دعوت و سپس هزاران متر بر فراز دریا و در حالی که هر دو در فضای کابین شناور بودند ،از او خواستگاری کرد.

خواستگاری از طریق آگهی بازرگانی:

راند به دنبال رمانتیک ترین روش برای خواستگاری از دختر رویاهایش بود و به این فکر افتاد که در بین برنامه ی تلویزیونی مورد علاقه دوست دخترش ظاهر شود و از او تقاضای ازدواج کند. بنابراین با برنامه ی مورد نظر تماس گرفت و در ازای پرداخت مقداری پول آنها حاضر شدند که برای چند دقیقه تصویر راند را در زمان پخش اگهی های بازرگانی به روی آنتن بفرستند.
دختر مورد علاقه راند در حال تماشای برنامه خود بود که ناگهان تصویر راند روی صفحه تلویزیون او ظاهر می‌شود و از اودرخواست ازدواج میکند.

خواستگاری مجازی:

برنی پنگ برای نشان دادن عشق خود به دختر مورد علاقه اش حدود یک ماه برای هک کردن یک بازی تلاش کرد و موفق شد که طوری آن را برنامه ریزی کند که زمانی که د خترمورد علاقه اش آن را بازی می‌کند و امتیاز بالایی کسب می‌کند یک انگشتر نامزدی صورتی بر روی صفحه به همراه سوال ” با من ازدواج می‌کنی” پدیدار شود.

شرکت سازنده این بازی زمانی که متوجه شد برنی بازی آنها این چنین ماهرانه هک کرده نه تنها از وی شکایت نکرد بلکه حاضر شد بخشی از هزینه ی ازدواج او را متقبل شوند.

خواستگاری با اجرای تئاتر:

یک سرمایه دار مشهور اوکراینی برای خواستگاری یک گروه تئاتر را اجاره کردو به کمک آنها نماشنامه ای با عنوان ” رمانتیک ها ” تهیه کرد و خود نقش اول آن را بر عهده گرفت. در روز اجرای این نمایش جنادا زالینسکس ۳۶ ساله دختر مورد علاقه خود، ویکتوریا، را به دیدن این نمایش دعوت کرد. جنادا در حالی که یک نقاب به صورت داشت روی صحنه آمد و در حالی که قرار بودعشق خود را به بازیگر زن مقابلش ابراز کند رو به ویکتوریا که در میان تماشاگران نشسته بود کرد و گفت: : “دختری که دوست دارم نامش ویکتوریاست و در ردیف ششم نشسته است. ویکتوریا با من ازدواج می‌کنی؟

خواستگاری دیجیتالی:

چندی پیش یک طراح بازی اهل چین با استفاده از ۹۹ آیفون ۶ از همکارش خواستگاری کرد تا یکی از دیجیتالی‌ترین خواستگاری‌های دنیا را انجام داده باشد. هزینه خرید این آیفون‌ها تقریباً ۸۰ هزار دلار شده است که معادل دو سال پس‌انداز این کارمند است.این شخص۹۹ آیفون را به شکل قلب در حیاط محل کارش چید و سپس از همکارش که به این محل آمده بود خواستگاری کرد.

خواستگاری با دود هواپیما:

یک مرد عاشق از دختر مورد علاقه اش با نوشتن پیامی در آسمان منهتن، مرکز شهر نیویورک خواستگاری کرد.او با دود هواپیما عبارت”کریستیانا با من ازدواج میکنی؟” و یک قلب کشیده بود.

#رمان_98

جالب ترین خاستگاری های دنیا

Reactions: Crazygirl، نسترن، Niuosha.dkw و یک کاربر دیگر
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا