- امتیاز واکنش
- 43,260
- زمان حضور
- 51 روز 21 ساعت 7 دقیقه
نویسنده این موضوع
افسردگی زنان خانه دار
افسردگی زنان خانه دار مانند افسردگی پس از زایمان یکی از انواع افسردگی در خانم ها می باشد که باید با دقت فراوان آن را درمان کرد.
افسردگی پس از زایمان نیز مشکل بزرگی است که باید حل شود.
افسردگی زنان دلایل بسیار زیادی مانند عوامل محیطی، زندگی مشترک و حتی شرایط حاکم بر خانواده دارد.
سندرم افسردگی زنان خانه دار از مدت ها قبل وجود داشته است.
در سراسر جهان، زنانی وجود دارند که در خانه لباس های بسیار راحت و یا حتی شلخته می پوشند.
از دید زنان دیگری که ناخن های آراسته و ظاهری بزک کرده دارند، ظاهر شلخته آنان بسیار تعجب برانگیز است.
زیور آلات؟! چنین زنانی اصلا آخرین مرتبه ای که زیور آلات گذاشته بودند را به خاطر نمی آورند.
آن ها این گونه می گویند:
آیا اصلا شلوار جین و تی شرت نیز زیور آلات محسوب می شود؟
من فکر می کردم که تجهیزات باید شامل کمربندهای بسیار زیبا، کفش های شیک و یا گوشواره های بسیار جذاب باشد.
اوه اگر اشتباه نکنم، من یک هدبند زیبا دارم که شاید زیور آلات محسوب شود.
بگذارید یک رازی را به شما بگویم، من ۳ روز است که موهایم را نشسته ام.
اگر شما هم مانند من از خانواده تان دور هستید، این صرفا به معنی دوری خیابان و کوچه ها نمی باشد.
این سندرم می تواند حتی زمانی که شما در خانه و با همسر و فرزندان تان زندگی می کنید، خوب رفتار می کنید و خوب می خوابید نیز ظاهر شود.
این احساس گاهی با تشویش، اضطراب، ترس و حتی افسردگی نیز همراه می باشد.
افسردگی زنان خانه دار ناخودآگاه اتفاق می افتد و شما اصلا متوجه وقوع آن نمی شوید.
افسردگی زنان خانه دار
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com