خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

DIANA_Z

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/7/20
ارسال ها
724
امتیاز واکنش
4,789
امتیاز
228
زمان حضور
62 روز 21 ساعت 12 دقیقه
نویسنده این موضوع
در گذشته درست کردن نان در خانه مرسوم بوده و اغلب خانم‌های خانه در کنار تنور به نان پزی مشغول بودند اما امروزه درست کردن نان در منزل به عنوان سرگرمی و گاهی برای تقویت روحیه کارگروهی کودکان انجام می‌شود. این روزها با گسترش بیماری ویروسی کرونا بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند درمنزل نان خانگی تهیه کرده و از سلامت و تمیزی آن مطمئن باشند. ما هم امروز قصد داریم دستور تهیه نان تافتون را به شما آموزش دهیم تا نان حرفه‌ای و خوشمزه‌ای در خانه تهیه کنید.



صبحانه
تعداد نفرات:8 نفر
درجه سختی:آسان
زمان آماده سازی:بیشتر از 90 دقیقه
زمان پخت:کمتر از 30 دقیقه



مواد لازم برای تهیه نان تافتون
خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
آرد گندم نیم کیلو
نمک یک قاشق غذاخوری
آب یک لیوان
روغن مایع سه قاشق غذاخوری


طرز تهیه نان تافتون
مرحله اول
آرد را الک کنید، داخل کاسه ای بزرگ ریخته و با نمک مخلوط کنید.
مرحله دوم
آب، خمیر مایه و روغن را هم اضافه کرده و هم بزنید تا جاییکه خمیر مناسب و یکدست، به دست بیاید.
مرحله سوم
دست خود را کمی چرب کرده و شروع به ورز دادن خمیر کنید. اگر دستگاه مخصوص داشته باشید می‌توانید در ظرف دستگاه ریخته و روشن کنید تا ورز بخورد.
مرحله چهارم
بعد از آنکه خمیر را خوب ورز دادید آن را داخل کاسه بریزید و روی آن را با پلاستیک یا پارچه تمیز بپوشانید و حدود یک ساعت به آن استراحت دهید.
مرحله پنجم
سطح مخصوص پهن کردن خمیر را آردپاشی کنید. خمیر را به 8 چانه تقسیم کرده (آن را گرد کنید) و هر قسمت را با استفاده از وردنه پهن کنید.
مرحله ششم
ماهیتابه‌ای را روی حرارت بگذارید تا کاملا گرم شود، سپس خمیر را داخل آن بیندازید تا بپزد، بعد از آنکه یک‌طرف نان پخت آن را برگردانید. زمانی که حباب در نان تشکیل می‌شود یعنی فرآیند پخت دارد صورت می‌گیرد. مراقب باشید نان شما نسوزد.
نکات

  • اگر خمیر مایه شما قدیمی است برای عمل آوردن، آن را با کمی شکر و آب ولرم مخلوط کنید تا کف کند (اگر حباب مشاهده نکردید یا مخمر شما کف نکرد یعنی کهنه است و کار نمی‌کند).
  • حتما قبل از ورز دادن خمیر دست خود را کمی چرب کنید.
  • در صورتیکه حس کردید هنگام ورز دادن نان چسبندگی دارد می‌توانید کمی آرد به آن اضافه کنید؛ توجه کنید که اگر مقدار زیاد و بی‌حساب آرد اضافه کنید نان سفت می‌شود.
  • اگر می‌خواهید نان شما کنجدی باشد در مرحله ورز دادن کنجد یا دانه دلخواه دیگر را اضافه کنید.
  • اگر باز کردن خمیر با استفاده از وردنه به صورت دایره برای شما سخت است، بعد از آنکه آن را پهن کردید با استفاده از پیتزا‌بر یا چاقو آن را به صورت دایره برش بزنید.
نوش جان!


طرز تهیه نان تافتون

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا