خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

~PARLA~

مدیر ارشد بازنشسته
طراح انجمن

امتیاز واکنش
18,213
زمان حضور
34 روز 20 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
وقتی روح از بدن کسی جدا میشه اون آدم میمیره و دیگه هیچ چیزی و احساس نمیکنه و جسمش بدون هیچ حسی باقی میمونه. شما اگه جلوی یک عدد سکه سر انسان دیگه ای رو ببرین واسه اون سکه هیچ فرقی نمیکنه چون روحی نداره … و همن طور اگه جلوی یک انسان مرده این کارو انجام بدین … برای مثال یک آدمی که شب خوابیده و صبح دیگه بیدار نشده شما بیاین چشمای این آدم و باز کنین باهاش حرف بزنین آیا این آدم چیزی میبینه ؟ یا میشنوه ؟ نه . چون روحی در بدن نداره .

راز های یک رویا

شما هر چیزی که دارید از روح دارید و به هر طبقه ای هم که لازم باشه برسین با روح میتونین برسین . جسم فقط یک ابزار و یک امانته که باید به وسیله ی اون در این دنیا زندگی کنین. پس خودتون و بشناسین که کی هستین .
خواب و رویا

هر انسانی دارای دنیای درونه و میتونه از این دنیای درونش تمام استفاده لازم و ببره اما به شرطی که این دنیا رو بشناسه اونو به عنوان بخشی از خودش قبول کنه و از همه مهمتر شرایط و واسه ظهور دنیای درونیش فراهم کنه .

قبل از بلوغ : انسانها در دوران کودکی به دلیل پاکی و عصمت و دل صافی که دارن خواب های بیشتری میبینن و هر چقدر بزرگ تر میشن اگه انسان گـ ـناه کاری بشن ذره ذره خواب های معنوی این آدما کم و کم تر میشه . و رو به خوابهای کابوس مانند … خوابهای به محتوا و … مییاره . علت اینه که در کودکی عواطف خیلی لطیفه و آدمی در اون دوران به همه چیز عشق میورزه و دل پاک و ساده ای داره.

دیدن آینده در خواب: برای بسیاری از افراد پیش اومده که در خواب صحنه ای یا اتفاقی دیدن و بعد از مدتی همون صحنه برای فرد اتفاق افتاده و پیش خودش گفته من اینو تو خواب دیده بودم چه جالب …!!! آیا فقط چه جالب ؟ همین؟ وقتی روح از آینده برای شما خبر میاره یعنی جلو تر از زمان حرکت کرده !!! و یعنی میخواد چیزی و به خودش که شما هستید بفهمونه . نباید از کنار بعضی مسایل راحت بگذرید . بارها و بارها برای من و اطرافیان اتفاق افتاده که در رویا دیدیم فردا این اتفاق میفته و واقعآ هم اتفاق افتاده … آخه چطور برنامه ریزی شده که من در فلان ساعت در فلان محل باشم که این اتفاق در جلوی چشم من اتفاق بیفته !!!وقتی خوابی از آینده میبینید در اصل میخواد به شما بفهمونه که فراتر از زمان و مکان هستید، و اگر خواب هایی که از آینده میبینین رو به کسی نگین چون با عث میشه کم کم خواب های بیشتری در مورد آینده ببینین، اینکه این خوابها چه معنی و مفهومی داره با شماست چون نسبت به دورن و افکار شما خوابی برای شما تدایی میشه.

انجمن رمان 98
انجمن رمان 98 | برترین انجمن رمان نویسی
رمان 98

رویا چیست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
Reactions: Saghár✿، *RoRo*، ASaLi_Nh8ay و 3 نفر دیگر

~PARLA~

مدیر ارشد بازنشسته
طراح انجمن

امتیاز واکنش
18,213
زمان حضور
34 روز 20 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
***سانسورگر ذهن : بارها و بارها برای ما اتفاق افتاده که صبح از خواب بیدار شدیم و خوابهایی که دیدیم و اصلآ یادمون نبوده …ذهن انسان دارای سانسونگره . سانسورگر بر گرفته از افکار و اندیشه های انسانه و اگه روح اون فرد در هنگامی که خوابه به جاهایی سفر کنه که دیدن اون جاها یا تجربیات انسان و دچار سردرگمی میکنه سانسورگر به طور خود کار تمام تجربیات روح را پاک میکنه و صبح که فرد از خواب پا بشه میدونه خواب دیده اما هیچ چی یا دش نمیاد. مثال من آدمی هستم که هیچ اعتقادی به جهان آخرت ندارم … سانسورگر ذهن منم واسه محافظت از ذهن من مثل من بار میاد . و اگر روح من در هنگام خواب به جهان برزخ سفر کنه سانسورگر اینو پاک میکنه . علت این کارم اینه که اگه این خواب یاد من بمونه ذهن من دچار دوگانگی میشه و مشکلات بعدی… سانسورگر ذهن من در اصل محافظ ذهن منه. واسه اینکه بتونین سانسورگر و دور بزنین تکنیکی هست که در پایین توضیح میدم.

** مترجم ذهن: ذهن هر انسان دارای مترجمه . مترجم نقش ترجمه خواب های ما رو بر عهده داره . با یک مثال بحث و روشن میکنم. شما در سفر و تجربه ای از جهانی دیگه اشکال و موجوداتی میبینین که شاید بسیار عجیب باشند ، شاید یگ جسم پرنده ای ببینین که مثل هیچ کدوم از تجهیزات روی زمین ما نباشه ، دیدن این تصاویر و اشکال در ذهن شما به طور کل نا مفهوم خواهد بود ، چون اصلا همچین موجوداتی و اجسامی تا به حال ندیدین، حالا تو ذهن شما باور به این صورته که موجودات جهانهای دیگه مثل روبات هستند و با بشقاب پرنده سفر میکنن. ذهن شما رویای شما رو به صورت باوری که دارین ترجمه میکنه تا شما خوابی رو که دیدین معنی اونو متوجه بشین ، چون دیدن چهار تا اشکال و موجودی که تا حالا مثل و نمونه اونو اصلا ندیدین هیچ معنی از خواب به شما نمیده بلکه باعث میشه فک کنین کابوسی وحشتناک دیدین پس مترجم میاد رویای شما رو به صورتی بهتون نشون میده که معنی خواب رو متوجه بشین.

***خواب های سریالی : بعضی خوابا هستند که فرد چندین شب پشت هم خواب مشخصی میبینه و مثل سریال خواب دنبال میشه … اینجا به عهده ی شخصه که نسبت به چیزی که میبینه در خوابش و نسبت به شرایطی که داره ببینه خوابش چه چیزی و میخواد بهش بفهمونه …. میگم به عهده ی شماست چون خواب های سریالی معمولا مفهومشون مشخصه و پیچیده نیستند ، از طرفی هم شما بهترین تعبیر کننده برای خواب هاتون هستید. چون رویا رو شما میبینید ، رویاها طبق نیاز درون شما و زندگی شما ست ، شما میدونید چه اعمالی انجام دادید ، چه خواسته هایی دارید ، پس این خود شما هستید که باید خوابتون رو تعبیر کنید .

***خواب های غیر واقعی : به عنوان مثال بارها اتفاق افتاده در خواب دوستان یا مادر و پدر خودم رو دیدم اما اتفاقی که در خواب دنبال میشد اصلآ شبیه خصوصیات پدر مادرم نبود …بعد که تو ظاهرشخصیت های خوابم دقت میکردم میدیدم این اصلا مادر من نیست بلکه یه کم شبیه مادر منه … نکته اینجاست که عواملی هستند که نیاز به انرژی روح انسان دارن و این موجودات که جن هم جزء همین موجوداته با رویا سازی از کسانی که در نزدیکی ما هستند وارد هاله ی روحی ما میشن و وقتی انرژی مورد نیاز خودشون و تامیین کردن از رویا ی ما خارج میشن. پس در خواب هاتون به شخصیت ها دقت کنین که آیا واقعی هستند یا نه ، چهره های نا مشخص ، خواب های در هم بر هم به احتمال ۹۵% برای گمراهی شماست نه هدایت شما +ز دنیای درون.

انجمن رمان 98
رمان 98

رویا چیست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

~PARLA~

مدیر ارشد بازنشسته
طراح انجمن

امتیاز واکنش
18,213
زمان حضور
34 روز 20 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
**خواب های آشفته : خوابهایی هم هستن که اصلا ربطی به هیچ موضوعی ندارند و انسان فقط چندین اتفاق پوچ و داستان بی محتوا در رویا میبینه و بعد از خواب بیدار میشه … این خوابا به علت آشفته بودن ذهن اون فرده یا اتفاق بدی که برای اون افتاده باعث برهم زدن آرامش اون فرد شده و یا عواملی مثل عصبی بودن و … همه بر تولید خوابهای آشفته نقش دارند و موثرند. اگر خواب در همی میبینید که هر چی فک میکنین چیز با محتوایی توش نبوده اون خواب هیچ تعبیری نداره و بر گرفته از آشفتگی هاست.

*فشار ناشی از رقابت: مثال من همین الان دارم برای شما از رویاهای زیبا و دلنشین میگم که هر کسی دوست داره اینارو تجربه کنه ، حالا شما هم بیاین از همین الان بدون در نظر گرفتن چیزی بگین آره منم میخوام ببینیم ، خدایا به منم بده تا منم ببینم این کاملا اشتباهه، هر چیزی نیاز به مقدماتی داره ، هر انسانی پذیرش این رویا هارو نداره ، بعضی ها ضعیف هستن ، بعضی قوی ، بعضی بی جنبه و کم ظرفیت که تا خوابی ببینن فک میکنن انسان فوق العاده پاکی هستند و … تنها زمانی خواب یا تجربه ای برای انسانی رقم خواهد خرد که اون انسان بسـ*ـتر ورود خواب رو آماده کرده باشه. که تشخیص این بسـ*ـتر بر عهده من نیست بلکه اونو خدای بزرگ متعال نسبت به هر انسانی تشخیص میده.

انجمن رمان 98
رمان 98

رویا چیست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

~PARLA~

مدیر ارشد بازنشسته
طراح انجمن

امتیاز واکنش
18,213
زمان حضور
34 روز 20 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
***تاریکی در رویا : معمولآ خواب بسیاری از آدما در تاریکی مرور میشه این تاریکی نشانه تاریک بودن دل اون آدمه و هر چقدر اون آدم رو به کارای خوب و پسندیده و همچنین رو به عبادت بیاره باعث میشه خواب های روشن تر و واضح تری ببینه. اون افرادی که خواب هاشون در روشنایی دنبال میشه و خواب های واضحی میبینن این برای روشنی دلشونه و اونایی که خواب هاشون در تاریکی دنبال میشه .

***خوابهای صادقه : خواب های صادقه دارای موضوع مشخص و با مفهوم است … کتاب تعبیر خواب تا حدی در تعابیر خواب کمک کننده میتونه باشه اما هیچ کسی مثل خودتون نمیتونه معنی خواب شمارو درک کنه … هر چقدر شما شبا سبکتر بخوابین خواب های واضح تری میبینین . شخصیت ها اگه دقیقا همون اشخاص باشن این نشان از خواب درسته . خواب اگه در روشنایی باشه بهتره . خواب هایی که در اوایل صبح دیده میشن زود تر تعبیر میشن و هر چقدر در ساعات شب دیده بشن دلیل بر تعبیر طولانی مدت اون خواب هاست … هر خوابی دارای معنی نیست و هر خوابی درست نیست … اما نباید نسبت به خواب ها بی توجه بود …چون روح در زمانی که جسم خوابه به خیلی از جاها میره که خیلی حرف ها و مطالب مهمی رو با خودش میاره که اگه سانسورگر اجازه بده انسان از اونا با خبر میشه … پس تا اونجایی که میتونین دنبال تعصب و غرور نباشین و یک انسان متعادل باشین تا خواب هاتون حذف نشه.

***دور زدن سانسور گر ذهن : اگه میخوایین خواب هاتون یادتون بمونه بهترین کار اینه که یه دفترچه با یک خودکار و در کنار تـ*ـخت خودتون بزارین و صبح به محض اینکه از خواب بیدار شدین شروع کنین به نوشتن هر چیزی که از خواب یادتون مونده … حتی اگه چرت و پرت هم در خواب دیده بودین اونو بنویسین … و بازم میگم به محض اینکه از خواب بیدار شدین سریع شروع به نوشتن خوابها کنین… اولش که ننوشتین چیزی یادتون نمیاد اما بعدش به محض اینکه شروع به نوشتن میکنین خوابها مرور میشن … این کار و هر روز انجام بدین و میبینین که بعد مدتی هیچ خوابی و از دست نمیدین و با دنیا یا زندگی درونتون کاملا آشنا میشین . بعد از مدتی اگر نوشته هاتون رو با زندگی تون مقایسه کنین متوجه میشین که خوابهاتون حرف های زیادی برای گفتن داشتن.

*سفر روح در خواب :اگه شما تمام نکات بالا رو به خوبی رعایت کنین و ذهنتون و از وابستگی های مادی و پوچ . همچنین مشغله فکری دور کنین کم کم خواباتون روشن تر و شفاف تر میشه و باعث میشه روز به روز تجربیات بالاتری تو زمینه رویا کسب کنین و این عوامل باعث میشه شما بتونین در خواب هاتون خودتون تصمیم بگیرین و عملی انجام بدین – چون در اکثر خواب ها انسان کنترلی نداره و نمیدونه که داره خواب میبینه … اگه شما در خواب هاتون بدونین که الان خوابین و دارین خواب میبینین یعنی شما در مرحله ی خوبی جای دارین و میتونین در خواب هاتون از افرادی که میبینین سوالاتی درمورد دین … آفرینش … خدا و… بپرسین به جوابایی میرسین . به این مدل خواب دیدن که فرد در رویا هم دارای اختیاره و میتونه مثل بیداری کارایی که میخواد انجام بده سفر روح در رویا میگن … شما اگه به این مرتبه برسین یعنی هم در بیداری و هم در خواب شبانه زنده این و دارین با اختیار کامل زندگی میکنین . این به هیچ عنوان چیز عادی نیست و رسیدن به این مرتبه هم کار آسونی نیست . انسان های عارف و کسانی همچون شاعرین و انسان های بزرگ به این مرتبه میرسن . و لازمه بگم شما وقتی به این مرتبه میرسین از طریق عواملی به امر خدا رویاهایی معنوی و آموزشی میبینین تا خوب یاد بگیرین که در خواب کنترل کار ها رو خودتون تو دست بگیرین اون آدمایی که شمارو در خواب راهنمایی میکنن اساتید خواب نام دارند . چون این بخشی از زندگی روح در خارج از کالبد فیزیکی یا همون جسم شماست . شما در خواب به وسیله ی فکرتون میتونین حرکت کنین یا حرف بزنین … روح با فکر حرکت میکنه نه با اعمال حرکتی . تمام این حرفایی که تا اینجا خوندین عین حقیقته چون توسط خود من و انسان های بسیار زیادی دیده شده و همچنین در مطالعات . اگرهم باور ندارین این به خود شما بر میگرده و نظرتون کاملآ قابل احترامه و همون طوریم که گفتم این قابلیت ها با آدمی هست و این یه جادوگری نیست و این بخشی از هر انسانه و تنها مشکلی ما آدما داریم اینه که خودمون و نیمشناسیم و خودمون و کم و تنها فرض میکنیم

*خواب های شیطانی : هر خوابی که خارج از منطق و عرف جامعه و زندگی الانتون بود رو دیدید بدونید اون خواب دروغه ، یا به قول معروف شیطانیه ، مثال اگر در خوابی شما به گناهی تشویق میشید ، به زدن کسی تشویق میشید ، یا این کارها در شما زیبا جلوه داده میشه ، همه اینها خواب های غلط محسوب میشن .

انجمن رمان 98
رمان 98

رویا چیست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

~PARLA~

مدیر ارشد بازنشسته
طراح انجمن

امتیاز واکنش
18,213
زمان حضور
34 روز 20 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
**پرواز و سقوط در خواب: اگر شما در خوابتون دیدید که در حال پرواز کردن هستید ، یا به جای راه رفتن قدم های بسیار بلند ور میدارید ، این نشان از رشد وجودی و معنوی شماست ، هر چقدر انسان بزرگ تر و بهتری باشین این پرواز ها بیشتر و بیشتر میشه ، و در هر بار یک تجربه معنوی با خودش به همراه خواهد داشت . اگر خواب میبینید در بالای برج یا کوهی هستید اون هم باز نشانه منزلت و بزرگی شما نزد خداست. اگر هم در خواب ها در حال سقوط باشین یعنی از بزرگیتون نزد خدا کم شده ، حالا اگه یک نگاهی به حرف ها و کاراتون بندازین میتونین متوجه شین کدوم کارتون یا حرف یا رفتارتون باعث شده افت کنین.

***درخواست از خدا : این نکته رو خوب هواستون باشه ، فرض شما امشب از خدا میخواین که به شما حقیقت رو نشون بده ، یا از خدا میخواین که خدایا من رو به خودت برسون ، من رو هدایت کن ، به من راه رو نشون بده ، حالا شما توقع دارین یک فرشته در خواب بیاد بگه بله راه اینه چاه اینه و خدا هم اینه ، این کاملا اشتباست ، شما اگر زمینه ای داشته باشین در اون شب که این درخواست رو کردین یا چند شب بعد به عنوان مثال میبینین که دارین نماز میخونین ، یا دارین به فقیری کمک میکنین ، شما هم خیلی عادی از این خواب رد میشین ، در صورتی که این جواب همون خواسته ی شماست ، که داره به شما میگه که اگر میخوای به اون سعادت برسی باید نماز بخونی و دست فقیران رو بگیری ، این یک مثال بود ، امکان داره شما نسبت به درونتون هر خوابی ببینین. اگرم خواب قابل توجهی ندیدین بدونین الان موقع خوبی واسه تصمیم شما نیست ، چون برای دیدن خواب ها و دریافت کمک اول باید زمینه ورود رو فراهم کنین که اون زمینه پاکی و راستی شماست .

رمان 98
رمان 98| دانلود رمان***حرکت در خواب :این حرف من و یادتون باشه ، در خواب هاتون محو محیط نباشین ، بلکه جستجو گر باشین ، رمز حرکت در خواب شما علاوه بر پاکی و راستی ، استفاده از فکره ، شما در خواب با دست و پا نمیتونین حرکت کنین بلکه باید با فکر حرکت کنین . به عنوان مثال فکر کنین که میخواین پرواز کنین نه اینکه در خواب دست و پا بزنین . کار ها و صحبت ها در خواب با فکر انجام میشه .

امتحان درونی مانند یک آماده باش میمونه ، که فقط جنبه ی یک تلنگر و گوش زد رو داره ، چون اگر فرد در خواب سیگار رو قبول و استفاده کنه ، فرداش که بیدار شد باید این سوال رو از خودش بپرسه ؟ چرا با اینکه گفتم سیگار رو ترک کردم اما باز هم در خواب سست بودم و سیگار رو کشیدم ؟ پس هنوز کار دارم و باید حواس خودم رو جمع کنم .

به احتمال خیلی بالا هم شما زمان هایی که شروع به کنترل نفس میکنید بعد از چند شب نمونه این خواب ها رو خواهید دید ، پس با معنی اون آشنا باشین

دیدن کودک در خواب :به کرار دیده شده که فرد در خواب میبینه دارای بچه ای هستش ، حالا میتونه اون بچه یک نوزاد باشه ، یا اینکه میتونه یک بچه چند ساله باشه . افراد در این خواب ها گاهی این رو مشاهده میکنن که این بچه ، فرزند خودشونه و اون رو خیلی دوست دارند ، گاهی این رو مشاهده میکنن که این بچه گم شده و دارن دنبالش میگردن ، و گاها هم این رو میبینن که بچه هنوز برای خودشون نیست اما این بچه رو دوست دارن و باهاش هم بازی هستند ، یا یک بار هم خود من دیدم که بچه ای دارم اما بچم باهام قهره ، حالا بسته به دنیای درونی فرد این خواب ها میتونه اشکال متفاوتی داشته باشه ، اما معنی این رویا چیه ؟

فرد زمانی که قدم در راه معنوی میذاره یا برای کسب اطلاعات معنوی شروع به جستجو میکنه در اصل داره بعد معنوی خودش رو بیدار و زنده میکنه ، و اون رو مثل یک نهال باید پرورش بده تا بزرگ شه ، خواب فرزند دیدن هم به همین معنی هستش ، شما زمانی که خواب فرزندی رو میبینین در اصل دارین بعد معنوی خودتون رو مشاهده میکنین ، اگر بچه خودتون رو گم کرده بودین به این معنی هستش که بعد معنوی خودتون رو گم کردین و اگر دیدن با بچه بسیار شاد هستید و دارین بازی میکنین ، یعنی اینکه با بعد معنوی خودتون بسیار جور و مچ هستید، حالت های دیگه هم به همین منوال ….

***خواب های معنوی :بارها شده انسان ها خواب مرقد امام رضا ، مکه، طواف در مکه و یا خوندن نماز و قرآن رو دیدن ، یا در مواردی صحنه ای از بهشت رو دیدن و جایگاهشون رو ، این خواب ها به هیچ عنوان شیطانی نیست و حقیقته ، و نشان از بزرگی جایگاه فرد نزد خدا داره ، و از طرفی هم نشانه عشق روح اون فرد به این مکانهاست ، بازم تاکید میکنم ، اگر اینجور خوابی میبینین به کسی نگین و تعریف نکنین ، چون باعث میشه که خواب هاتون رو از دست بدین ، چون خواب مخصوص یک فرده و نسبت به اعمال و ظرفیت هر شخصی خوابی بهش نشون داده میشه ، شما وقتی خوابتون رو برای کسی تعریف میکنین یعنی دارین خودنمایی میکنین که من این و دیدما ، اگر از جنبه هدایت باشه و اون هم برای فردی بگین که اهل دل باشه زیاد مورد نداره . در کل باید راز نگه دار باشین و راز خواب های شما راز شماست.

رویا چیست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

~PARLA~

مدیر ارشد بازنشسته
طراح انجمن

امتیاز واکنش
18,213
زمان حضور
34 روز 20 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
رویا در حقیقت چیست؟

رویاها(dreams) تجربه تصاویر، صداها و سایر حواس خیالپردازی شده حین خواب میباشند. معمولاً محتوا و مضامین رویاها خارج از کنترل رویا بین است، البته به استثنای رویاهای روشن(LUCID DREAMS) که درآن رویابین هوشیارانه در می یابد که در حال رویابینی است و قادر به تغییر حقایق پیرامون خویش و کنترل جنبه های گوناگون رویا میباشد.

قویترین رویاها و آنهایی که یادآوری شان آسان است در مرحله پنجم خواب یا همان رم(REM) دیده میشوند. یک فرد بطور متوسط 6 سال از کل عمر خود را در دیدن رویا سپری میکند، به عبارتی 2 ساعت در هر شب.

مطالبی در باب رویا:

1-حرکات سریع چشم حین رویابینی با جهتی که رویابین در حال نگریستن در حالت رویا است، مطابقت دارد.

2- محتوای رویاهای انسان شامل تجارب روزانه، تجارب قدیمی، آرزوها، امیال، ترس ها و ناکامی ها و موفقیت ها است.

۳-..

4- کودکان نوپا تا قبل از سن 3 سالگی در رویاهای خود حضور ندارند.

5-...

6- انسان بطور متوسط یک سوم عمر خود را در خواب و 6 سال آن را در رویابینی سپری میکند. ما بطورمیانگین در طول شب 2 ساعت رویا می بینیم، یا به عبارتی 4 تا 7 رویا در هر شب.

7- فقدان تجربه رویا میتواند به علت فقر پروتئین ها، ویتامین‌ها و همچنین اختلالات شخصیت باشد.

8- موضوع رویاها راجع به پیچیدگی‌های افکار ماست. مضمون رویاها معمولاً راجع به مسایلی است که ما نسبت به آنها تردید داریم. مثلاً رویاها پیرامون این مسئله نیستند که آیا ما پیتزا دوست داریم یا خیر. بلکه درباره آنست که در چه شرایطی ما پیتزا دوست داریم و چه نوع پیتزایی دوست داریم و یا تا چه اندازه پیتزا را دوست داریم.

9- دشواری در درک رویاها از آن جهت است که آنها توسط ذهن ناخودآگاه شکل میگیرند و بـ*ـو*سیله ذهن هوشیار تفسیر میگرند، با زبانی که نزد خودآگاه نا آشنا و رمز آلود است. ناخودآگاه از الگوها، استعاره ها و نمادها بهره میگیرد. مثلاً ناخودآگاه به "مه" و "آشفتگی احساسی" یکسان می نگرد، چراکه هر دوی آنها مانع دید واضح میشوند.

10- ذهن ناخودآگاه خیالپرداز است، اما ذهن خودآگاه نظام مند و استدلالی. رویاها به ما کمک میکنند تا اطلاعات هر دو ذهن را دریافت و در آنها ایجاد توازن کنیم.

11- رویاها خیلی سریع فراموش میشوند. پس از 5 دقیقه نیمی از محتوای رویا و پس از 10 دقیقه 90 درصد رویا از خاطر زدوده میشود.

12- عدم تجربه رویا باعث کاهش تمرکز، تحـریـ*ک پذیری، از دست رفتن حافظه، تغییرات خلقی و حتی توهم میشود.

13- عامل رویاهای تکرار شونده معمولا احساسات و دغدغه های حل نشده شخص است. افرادی که از سوء رفتار، آسیب ها (روحی و روانی)، و یا فقدان یک عزیز رنج میبرند، معمولاً رویاهای تکرار شونده ای راجع به تجارب دردناک خود می بینند، که با گذشت زمان از شدت و تواتر آنها کاسته میشود. در رویاها ذهن ما میکوشد تا مشکلات را حل کرده و یا به آنها معنا بخشد. همچنین رویاهای تکرار شونده ممکن است بازتاب رفتارهای غالب ما در زندگی و یا یک رفتار شرطی شده باشد. مثلاً هر بار شخصی شاد و مسرور میشود ممکن است رویای یک ساحل را ببیند.

14- افراد نابینا نیز قادر به دیدن رویا میباشند. حس بینایی تنها حسی نیست که در رویاها شرکت دارد. در رویای افراد نابینا حواس شنوایی، لامسه و بویایی حضور فعالتری دارند.
رمان 98
رمان 98| دانلود رمان

رویا چیست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

~PARLA~

مدیر ارشد بازنشسته
طراح انجمن

امتیاز واکنش
18,213
زمان حضور
34 روز 20 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
یادآوری رویاها:

به عقیده فروید از آنجایی که رویاها امیال سرکوب شده ما بوده و با ناخودآگاه سرو کار دارند، اغلب فراموش میشوند. اما در کل فاکتورهای میزان اهمیت، برانگیختگی و تداخل، در یادآوری رویاها مؤثر است. برای یادآوری بهتر رویاهایتان میتوانید از پیشنهادهای زیر بهره گیرید:

1-هنگامی که به رختخواب میروید به خود بگویید که رویاهایتان را به خاطر خواهید آورد.

2-ساعت خود را طوری تنظیم کنید که هر یک و نیم ساعت یکبار به صدا درآید. زمانی که از مرحله رم(REM) خارج میشوید، بهترین زمان برای یادآوری رویاهایتان است.

3-همیشه یک کاغذ و قلم در کنار خود داشته باشید، تا هنگام بیدار شدن و یا پریدن از خواب رویاهای خود را یادداشت کنید.

4-هنگام بیدار شدن از خواب، ذهن خود را مشغول فعالیت های روزمره نکنید، بلکه چشمان خود را بسته نگاه داشته و سعی کنید رویاهای خود را به خاطر آورید.

رؤیا تجربهٔ افکار، تصاویر یا احساساتی است که در هنگام خواب عمیق (اغلب در مرحله خواب رِم) انجام می‌پذیرد. رؤیا ممکن است شامل اتفاقات عادی و روزمره یا عجیب و غریب بشود. انسان‌ها به صورت تاریخی همواره اهمیت زیادی برای رؤیا قائل بوده به طرق مختلف به آن نگریسته‌اند. به عنوان مثال گروهی آن را پنجره‌ای به سمت مقدسات، گذشته، آینده یا دنیای مردگان در نظر گرفته‌اند. برخی جوابهای خلاقانه‌ای برای سؤالات فکری یا عاطفی خویش در رؤیاها یافته‌اند، و هنرمندانی ایده‌های هنری نوینی از خواب اتخاذ کرده‌اند. معروف‌ترین نظریه روانشناسی در مورد اهمیت رؤیاها متعلق زیگموند فروید می‌باشد. فروید عقیده داشت که خواب از آن جهت حائز اهمیت می‌باشد که امیال سرکوب شده‌ای که خودآگاه از آن‌ها مطلع نیست عموماً به اشکال نمادینی در خواب ظاهر می‌شوند.[۱] نظریه دیگر متعلق به یونگ بوده که خواب را افشاگر ذهن ناخودآگاه می‌دید. به عقیده یونگ خواب حوادث آینده را پیش‌بینی کرده، و به نکاتی در شخصیت خواب بیننده که شخص از آن‌ها غافل شده‌است اشاره می‌کند. نظریه‌ای دیگر خواب را بر اساس بارهای الکتریکی ای که محرک بخش‌های مربوط به حافظه مغز هستند توضیح می‌دهد.[۲]

مطالعات مربوط به واسط مغز و رایانه (که بر پایه اندازگیری الکتریکی فعالیت‌های مغزی استوار هستند) نشان داده‌اند که نوزادان پنجاه درصد خواب را در وضعیت خواب رم (REM) می‌گذرانند. این زمان با افزایش سن کم شده چنانچه بالغان جوان در هر هشت ساعت خواب بین ۱٫۵ تا ۲ ساعت رؤیا می‌بینند. در هنگام خواب دیدن ضربان قلب و فشار خون افزایش یافته، و نفس خواب بیننده سریعتر می‌شود، در حالی که بدن حرکتی نمی‌کند. محروم کردن افراد از خواب-رؤیا دیدن باعث کاهش سطح مهارت‌های آن‌ها شده و آن‌ها را زودرنج می‌کند.[۲]

منابع برای نظریه‌پردازی در مورد رؤیاها

نظریه‌پردازی در مورد رؤیاها نیازمند جمع‌آوری داده‌ها و تحلیل آن‌ها می‌باشد. از آنجایی که مشاهده مستقیم رؤیاهای افراد مختلف ناممکن می‌باشد، رؤیاها باید از بخش قابل مشاهده رفتاری انسان‌ها استنتاج شوند. اما این‌گونه روش‌های جمع‌آوری داده و اهدافی که این روش‌ها دنبال می‌کنند، خود بر روی نتایجی که نهایتاً گرفته می‌شوند تأثیر می‌گذارند. گزارش‌هایی که از خواب افراد در محیط خانه جمع می‌شوند با آنهایی که در آزمایشگاه جمع‌آوری می‌شوند تفاوت‌هایی می‌دارد (عموماً خواب‌هایی که در خانه دیده می‌شود ماهیت احساسی و جنـ*ـسی بیشتری دارند). افراد به ندرت به صورت فوری ذکر می‌کنند که خوابشان را رنگی دیده‌اند، اما پس از پرسیدن سؤالات دقیق عموماً وجود رنگ‌ها را در خوابشان ذکر می‌کنند. زمان خواب روی آن تأثیر می‌گذارد، مثلاً خواب‌های صبح عموماً غنی تر و پیچیده‌تر از خواب‌های اول شب است. همچنین آنچه که شخص پس از بیداری از خوابش به یاد می‌آورد، با آنچه پس از گذشت مدتی زمان در وضعیت بیداری به یاد می‌آورد متفاوت است. خواب‌های افراد مختلف دارای ویژگی‌های منحصربه‌فرد می‌باشد.[۳]

دلیل رویا دیدن در خواب
ویرایش
از نظر علمی شاید بتوان گفت که رویا برای این است که حافظه در حین خواب تخریب نشود و ما خاطرات را از دست ندهیم. مثالی در این باره : جهان را در نظر بگیرید که ستاره ها در آن پراکنده شده اند اگر ستاره ها (رویا ها) نباشند بعُد بینی و کلاٌ فاصله و ابعاد چیزه بی معنی ای میشود و شما فقط سیاهی میبینید و سیاهی هم که در نظر بُعدی ندارد و به اصطلاح در نیستی به سر خواهید برد.

اما از نظر عرفا و راهبان شرقی خواب دروازه ی عبور به دنیای دیگری ، رویا هایی دروغین که که با شکستن رمز آن راه ورود به دنیایی دیگر است . تا الان شده که مثلا در فیلمی ببنید که از کلمه ی رمز شب استفاده شده باشد و فرد با گفتن رمز شب اجازه ورود بگیرید .هرچند در اینجا منظور دقیقا یک کلمه یا جمله نیست منظور انجام دادن کاری است. اینگونه است که میگویند اگر از دروازه ی خواب وارد میشوید باید رویای خود را در دست بگیرید و از آن خارج شوید در اصلاح به رویای آگاهانه که فرد در آن هشیار است رؤیای شفاف می گویند. هر چند خارج شدن از خواب کار آسانی نیست .

انجمن رمان 98
رمان 98

رویا چیست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

~PARLA~

مدیر ارشد بازنشسته
طراح انجمن

امتیاز واکنش
18,213
زمان حضور
34 روز 20 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
ویژگی‌های گزارش‌های خواب

تخمین خواب بیننده از مدت زمانی که خواب آن‌ها طول کشیده از خوابی تا خواب دیگر می‌تواند بسیار متفاوت می‌باشد. از این مشاهده می‌توان نتیجه گرفت که طول زمانی واقعی خواب نیز ممکن است از خوابی تا خواب دیگر بسیار متفاوت باشد. هنگامی که از افراد در آزمایشگاه سؤال شد که فوراً خواب خود را توضیح دهند، عموماً طول آن‌ها بسیار کوتاه می‌باشد: ۹۰ درصد خواب‌ها طولشان از ۱۵۰ کلمه کمتر بوده و طولانی‌ترین خواب‌ها از ۱۰۰۰ کلمه نیز می‌گذشت. هنگامی که سؤالات بیشتری از آن‌ها پرسیده شده، گزارش خواب آن‌ها طولانی‌تر شده چنانچه یک سوم خواب‌ها از ۳۰۰ کلمه رد می‌شدند.

رؤیاها عموماً خودمدار بوده و خود شخص یک بازیگر در خواب می‌باشد. به ندرت دنیای خواب بدون جمعیت و خالی می‌باشد. به صورت تقریبی دو سوم افرادی که در خواب ظاهر می‌شوند افرادی هستند که شخص می‌شناسد. عموماً این افراد آشنایان نزدیک بوده و افراد خانواده در یک پنجم خواب‌ها حضور دارند. به تصویر کشیدن عجیب و غریب افراد در خواب نادر می‌باشد.

گزارش‌های رؤیا عموماً تصویری می‌باشد. در زمان‌هایی که خواب تصویری نیست شخص رؤیا بیننده ممکن است آن را به فکر کردن در حال خواب توصیف کند تا به رؤیا دیدن. اگر چه اکثر خواب‌ها حاوی ویژگی‌های صوتی می‌باشند، ولی عموماً این‌گونه ویژگی‌ها در خواب برجسته نیستند. وجود ابعاد احساسی در خواب‌های معمول است. در خواب‌های خیلی احساسی، ترس، نگرانی و پس از آن خشم بیشترین تکرر را دارند. احساسات مسرت‌آمیز از میان بقیه احساسات دوستانه بیشتر اتفاق می‌افتد.

منشأ رؤیا

رابرتو کاساتی معتقد است که محتویات رؤیاها اکثراً ساخته و پرداخته ذهن هستند، زیرا: گاهی اوقات رؤیاها تحت تأثیر شرایط محیط خارجی قرار می‌گیرند، ولی در این حال بین آنچه در رؤیاها اتفاق می‌افتد و وضعیت دنیای فیزیکی خارج توافق نظاممندی وجود ندارد. به‌علاوه تحریکات خارجی مانند صدای زنگ ساعت نیز ممکن است وارد خواب اشخاص بشود. همچنین آزمایش‌ها نشان داده‌است که ارتباطی میان خواب دیدن و فعالیت شدید مغز، حرکت نکردن ماهیچه‌ها، و در برخی حیوانات حرکت سریع چشم وجود دارد. اگر اشخاص را در این وضعیت مغزی از خواب بیدار کنیم به سادگی و به شفافی رؤیای در حال دیدن خود را به یاد می‌آورند.

تصورات زنده و روشن (خصوصاً تصاویر و حرکات) ظاهر شده در رؤیا
عواطف و احساسات شدید، خصوصاً ترس، شادی و خشم
پذیرش و واقعی پنداشتن رؤیا توسط شخص خواب بیننده، چنانچه گویی اتفاقات واقعاً در بیداری می‌افتند.
قطعه قطعه بودن خواب و عدم خودسازگاری آن از نظر زمان‌ها، شخصیت‌ها، مکان‌هایی که وقایع در آن‌ها اتفاق می‌افتند.
فراموشی اکثر این خواب‌ها علی‌رغم شدت زیاد این واقعیت مجازی. عموماً یادآوری خواب کار سختی است مگر اینکه شخص در وضعیت رم (REM) از خواب برخیزد که حتی در همین حالات نیز قسمت زیادی از آنچه اتفاق افتاده قابل بازیابی از حافظه نیست.
این پنج مشخصه با آنچه در en:Delirium - که به دلیل صدمه فیزیکی به مغز اتفاق می‌افتاد - مشاهده می‌شود قرابت داشته و ممکن است بین این دو ارتباطی باشد.[۶]

انجمن رمان 98
رمان 98

رویا چیست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • عصبانی

~PARLA~

مدیر ارشد بازنشسته
طراح انجمن

امتیاز واکنش
18,213
زمان حضور
34 روز 20 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
ویژگی‌های گزارش‌های خواب
ویرایش
تخمین خواب بیننده از مدت زمانی که خواب آن‌ها طول کشیده از خوابی تا خواب دیگر می‌تواند بسیار متفاوت می‌باشد. از این مشاهده می‌توان نتیجه گرفت که طول زمانی واقعی خواب نیز ممکن است از خوابی تا خواب دیگر بسیار متفاوت باشد. هنگامی که از افراد در آزمایشگاه سؤال شد که فوراً خواب خود را توضیح دهند، عموماً طول آن‌ها بسیار کوتاه می‌باشد: ۹۰ درصد خواب‌ها طولشان از ۱۵۰ کلمه کمتر بوده و طولانی‌ترین خواب‌ها از ۱۰۰۰ کلمه نیز می‌گذشت. هنگامی که سؤالات بیشتری از آن‌ها پرسیده شده، گزارش خواب آن‌ها طولانی‌تر شده چنانچه یک سوم خواب‌ها از ۳۰۰ کلمه رد می‌شدند.[۳]

رؤیاها عموماً خودمدار بوده و خود شخص یک بازیگر در خواب می‌باشد. به ندرت دنیای خواب بدون جمعیت و خالی می‌باشد. به صورت تقریبی دو سوم افرادی که در خواب ظاهر می‌شوند افرادی هستند که شخص می‌شناسد. عموماً این افراد آشنایان نزدیک بوده و افراد خانواده در یک پنجم خواب‌ها حضور دارند. بتصویر کشیدن عجیب و غریب افراد در خواب نادر می‌باشد.[۳]

گزارش‌های رؤیا عموماً تصویری می‌باشد. در زمان‌هایی که خواب تصویری نیست شخص رؤیا بیننده ممکن است آن را به فکر کردن در حال خواب توصیف کند تا به رؤیا دیدن. اگر چه اکثر خواب‌ها حاوی ویژگی‌های صوتی می‌باشند، ولی عموماً این‌گونه ویژگی‌ها در خواب برجسته نیستند. وجود ابعاد احساسی در خواب‌های معمول است. در خواب‌های خیلی احساسی، ترس، نگرانی و پس از آن خشم بیشترین تکرر را دارند. احساسات مسرت‌آمیز از میان بقیه احساسات دوستانه بیشتر اتفاق می‌افتد. در بین افرادی که در آزمایشگاه روی آن‌ها آزمایش صورت گرفته خواب‌های با غلظت جنـ*ـسی بالا نادر می‌باشند.[۳]

فرضیات

اولین فرضیه رؤیا توسط ویلهلم وندت و در اواسط قرن نوزدهم پیشنهاد شد اگر چه پیش از وندت برخی از متفکران عصر روشنگری رؤیا را به فعالیت مغزی نسبت داده بودند، ولی این دیدگاه‌ها به دست فراموشی سپرده شده بود و به صورت جدی دنبال نشده بود. بر اساس فرضیه وندت در هنگام دیدن رؤیا، برخی از فعالیت‌های مغزی مانند تصویرسازی و عاطفه تشدید شده ولی برخی دیگر مانند حافظه و خودآگاهی از کار می‌افتند). پس از او فروید نظرات وندت را ادامه داد، ولی بزودی به دلیل موجود نبودن داده‌ها و اندازه‌گیری نظرش را تغییر داده و تفسیری روانشناسانه از رؤیا ارائه داد که رؤیا حاصل سرکوب شدن امیال درونی ناخود آگاه توصیف می‌کند.[۶]

انجمن رمان 98
رمان 98

رویا چیست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • عصبانی

~PARLA~

مدیر ارشد بازنشسته
طراح انجمن

امتیاز واکنش
18,213
زمان حضور
34 روز 20 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
رویابینی آگاهانه

نوشتار اصلی: رؤیای شفاف
رویابینی آگاهانه حالتی از خواب و رؤیا است که رویابین در آن خودآگاه است و می‌داند که خواب است و خواب می‌بیند. اکثراً در این حالت افراد قادر هستند که خواب خود را کنترل کنند و آنجایی که می‌خواهند بروند یا همان تصاویری که می‌خواهند را ببینند. روش‌ها و تکنیک‌هایی برای قرارگرفتن در این وضعیت وجود دارد ولی بیشتر به خود فرد و ذهن او برمیگردد. اکثر روش‌ها با تمرکز بر خودآگاهی در هنگام رؤیا است تا وارد فاز رؤیا بینی آگاهانه شوند.

مذاهب

سنت یهودی
خواب یعقوب در عهد قدیم که در آن نردبانی از فرشتگان را مشاهده کرد.
در عهد عتیق، رؤیا به عنوان کانالی ارتباطی از دنیای ماورای طبیعت به دنیای انسانی در نظر گرفته شده که از طریق آن وحی یا بصیرت‌های پیامبرانه به انسان‌ها منتقل می‌شود (مثلاً سفر پیدایش فصل ۱۵ آیه ۱، اشعیا فصل ۲۹ آیه ۷، ایوب فصل ۳۳، آیات ۱۴–۱۶ را ببینید). رؤیا وسیله انتقال وحی به اکثر پیامبران بیان شده، ولی موسی تنها پیامبری معرفی شده که خداوند چهره به چهره با او صحبت نمود (سفر اعداد فصل ۱۲ آیه ۶ تا ۸ را ببینید). یوسف و دانیال دو مفسر برجسته رؤیا هستند که این قابلیت خود را هدیه‌ای از جانب خداوند می‌دانستند. تمامی رؤیاهای عهد عتیق بدون استثنا به وقایع آینده اشاره داشته، یا هشداری نسبت به وقوع حادثه‌ای می‌دهند. رؤیاها اکثراً نمادین بوده و نیاز به تعبیر دارند، چنانچه بجز موارد اندکی معنی رؤیا برای شخصی که آن را دیده واضح نیست. کتب متأخرتر عهد عتیق دیدگاه اشکال گیرانه تری نسبت به رؤیا دارند (اشعیا فصل ۲۹ آیه ۸، ایوب فصل ۲۰ آیه ۸، جامعه فصل ۵ آیه ۶). کتب اپوکریفا متعلق به آن زمان نیز بیانگر رواج دیدگاه‌های اشکال گیرانه نسبت به رؤیاها بوده (کتاب حکمت یشوع بن سیراخ فصل ۳۴ آیات ۱ تا ۷ را ببینید) و کابوس‌ها پریشانی‌هایی به حساب می‌آمدند که اشرار به آن دچار می‌شوند. علمای یهودی دیدگاه‌های مختلف و ناسازگاری نسبت به رؤیا بیان کرده‌اند: از طرفی رؤیاها بی‌اثر خوانده شده‌اند،[۷] یا بازتاب دهنده تفکرات شخصی که خواب دیده بوده،[۸] یا اینکه الزاماً شامل مقداری یاوه و پرت و پلا هستند[۹] یا اینکه «خوابی که تفسیر نشده مانند نامه‌ای که خوانده نشده» که هیچگاه غیرممکن را نشان نمی‌دهد و همیشه تا حدی برآورده می‌شود. از طرف دیگر، برخی خواب‌ها را بسیار جدی میگیرفتند، چنانچه اگر کسی در خواب عهدی یا طرد کردنی کسی را می‌دید، خواب حکم اجرایی داشت و فقط توسط مجمع ده نفره می‌توانست از باطل شود.[۱۰]

تلمود معانی نمادینی برای تفسیر خواب بیان کرده که برخی از آن‌ها به شرح زیر است: خروس جوان نشانه به دنیا آمدن پسر بوده، ورود به استخر نشانه رئیس مدرسه مذهبی شدن؛ اسب سفیدی که ایستاده یا چهار نعل می‌رود نشانه فال نیک بوده، ولی اسب سرخی که چهار نعل می‌رود نه؛ تمامی حیوانات بجز فیل، میمون یا جوجه تیغی نشان خوبی می‌باشند. در سنت یهودی، راه‌هایی جهت تبدیل رؤیای ترسناک به رؤیای نیک نیز پیشنهاد شده‌است که شامل خواندن آیات خاصی از کتاب مقدس (مانند غزلهای سلیمان فصل ۳ آیه ۷ و ۸)، صدقه دادن، یا روزه گرفتن می‌باشد. نام این روزه خاص ta'anit ḥalom[۱۱] بوده که حتی در روز سبت (شنبه)، روش هشانا یا یوم‌کیپور ممکن است گرفته شود.[۱۰]

انجمن رمان 98
رمان 98

رویا چیست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • عصبانی
Reactions: Saghár✿، *RoRo*، * ELINA * و 2 نفر دیگر
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7