- عضویت
- 16/7/20
- ارسال ها
- 2,693
- امتیاز واکنش
- 9,215
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- گلنمکستان
- زمان حضور
- 63 روز 21 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای تهیه کالباس:
طرز تهیه کالباس :
ابتدا گوشت مرغ بدون استخوان را به همراه سیر چرخ کنید و سپس با میکسر میکس کنید تا کاملا نرم شود اگر تمایل داشتید کمی گوشت قرمز هم نازک خرد کنید و داخل مواد بریزید سپس تمام مواد فوق را به گوشت اضافه کنید و با همزن بزنید تا حسابی مخلوط شود و یا با دست حسابی ورز بدهید مواد چسبنده است در آخر پسته و هویج و قارچ پخته شده را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
کاور کالباس را به اندازه ی مورد نظر برش بدهید و سر آن را با نخ ضخیم بپیچید و محکم گره بزنید مواد کالباس را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و با آن داخل کاور را پر کنید، هوای داخل کاور را بگیرید و زمانی که کاور را پر کردید سپس سمت دیگر را خوب فیکس کنید. دقیقا شبیه شکلات دو طرف را با نخ ببندید کالباس را داخل قابلمه ی آب جوش بیاندازید تا حدی که آب روی کالباس را بپوشاند و به مدت 1 ساعت زمان بدهید تا کالباس بپزد اگر آب داخل قابلمه کم شد دوباره آب به آن اضافه کنید پس از اینکه پخت و خنک شد در یخچال به مدت 12 ساعت قرار دهید و بعد سرو کنید.
گوشت مرغ هم سـ*ـینه و ران | 1 کیلو |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سفید | 50 گرم |
سیر درشت | 10 حبه |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 3 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | 1 قاشق مرباخوری |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق مرباخوری |
دارچین | 1 قاشق چایخوری |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
آرد ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 40 گرم |
پودر پاپریکا | 1 قاشق غذاخوری |
جوز هندی | 1 قاشق مرباخوری |
آب سرد | نصف لیوان |
پسته خیسانده شده | به مقدار لازم |
هویج نگینی خرد شده | به مقدار لازم |
قارچ پخته شده | در صورت تمایل |
طرز تهیه کالباس :
ابتدا گوشت مرغ بدون استخوان را به همراه سیر چرخ کنید و سپس با میکسر میکس کنید تا کاملا نرم شود اگر تمایل داشتید کمی گوشت قرمز هم نازک خرد کنید و داخل مواد بریزید سپس تمام مواد فوق را به گوشت اضافه کنید و با همزن بزنید تا حسابی مخلوط شود و یا با دست حسابی ورز بدهید مواد چسبنده است در آخر پسته و هویج و قارچ پخته شده را به مواد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
کاور کالباس را به اندازه ی مورد نظر برش بدهید و سر آن را با نخ ضخیم بپیچید و محکم گره بزنید مواد کالباس را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و با آن داخل کاور را پر کنید، هوای داخل کاور را بگیرید و زمانی که کاور را پر کردید سپس سمت دیگر را خوب فیکس کنید. دقیقا شبیه شکلات دو طرف را با نخ ببندید کالباس را داخل قابلمه ی آب جوش بیاندازید تا حدی که آب روی کالباس را بپوشاند و به مدت 1 ساعت زمان بدهید تا کالباس بپزد اگر آب داخل قابلمه کم شد دوباره آب به آن اضافه کنید پس از اینکه پخت و خنک شد در یخچال به مدت 12 ساعت قرار دهید و بعد سرو کنید.
طرز تهیه کالباس
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com