مدیر تالار ماورا + مترجم آزمایشی + گرگینه آلفا
مدیر تالار ماورا: اول قصدم این بود که مدیر سرگرمی بشم ، و یه صبح تا شب نشستم نزدیک به ۳۰۰ تا ارسال زدم تو سرگرمی
بعد فهمیدم رفیق فابم مدیرشه بیخیالش شدم
، بعد همینطوری داشتم میگشتم چشمم خورد به تالار ماورا گفتم جووووووووووون این خوراک خودمه
!MeŁłКa ƝasłƦłaƝ! ملوک اول میخواست مدیر اونجا بشه ، ولی ازش قاپیدمش و شدم مدیر آزمایشی اونم تو اوج امتحانات آخر کلاس نهم
و دیگه بعد اون هم شدم مدیر
مترجم آزمایشی: اینو خیلی تو فکرش بودم ، اولین بار که اومدم واسه ترجمه اعلام آمادگی کردم ولی به متنی دادن بهم که شکوفه هام ریخت :| دیگه ولش کردم ، بعد دوباره که آنیتا مدیر بود اعلام آمادگی کردم و باز هم ولش کردم
میدونین دیگه ، من یه اوتاکوعم که خوره انیمه و مانگاس ، مانگا ترجمه میکردم بعد به فکرم رسید چرا اینجا نذارمشون؟ و با
Narges_Alioghli شروع به ترجمه مانگا کردیم ، تمام کاراش هم با خودمون بود :|
خلاصه این شد که به این درجه ناعل شدم
گرگینه آلفا : من خوابشم نمیدیدم که بخوام آلفا بشم :| اون اول که اومدم توی جذب گرگینه اعلام آمادگی کردم ولی رد شدم چون ارسال هام پایین بود :| ۳۰ تا ارسال داشتم اون موقع ، ولی بعد قبولم کردن چون جدال داشتیم ، بعد جدال بنده شدم گرگینه بتا
و بعد از خدمت هایی که به اقلیم گرگینه و گرگینه ها کردم طی جدال ها و غیره به این درجه خطیر گرگینه آلفا دست یافتم
۱۳۹۹/۷/۲۹
۱۴:۰۲
چالش اسکرین از رنک تون ! :)
بهترین انجمن رمان نویسی ایران | رمان ۹۸
forum.roman98.com
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com