- امتیاز واکنش
- 34,190
- زمان حضور
- 120 روز 12 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام رمان: به سرخی چشمان هیوا
نام نویسنده: Ghazaleh.A
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
نام ناظر: The unborn
خلاصه:
سال ها پیش، شاهد اتفاقی بودم که نمی دانستم روزی به کابوس زندگی ام بدل می شود، من راحت از این سنگ ریزه ها مانند رودخانه ای جاری گذشتم.
کودک که باشی در اوج ترس با یک نوازش کوچک همه چیز را فراموش می کنی، من هم خیلی زود همه چیز را از یاد بردم.
چند سال است که دلم می خواهد دفتر مشقم را باز کنم والفبای زندگی را دوباره تمرین کنم، من چیزی را شبیه به زندگی کردن فراموش کرده ام؛ دلم می خواهد فریاد بزنم و بدون هیچ ترسی عاشق بشوم، اما گاهی نمی شود که نمی شود!
من تقاص فراموش کاری ام را پس می دهم، تقاص بی گناهی ام را؛ می گویند تنهایی پوست آدم را کلفت می کند. می گویند درد دل آدم را پیر می کند. می گویند عشق، دل آدم را نازک می کند؛ پس شاید من هم کرگدن دل نازکی هستم که خیلی وقت است پیر شده!
نام نویسنده: Ghazaleh.A
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
نام ناظر: The unborn
خلاصه:
سال ها پیش، شاهد اتفاقی بودم که نمی دانستم روزی به کابوس زندگی ام بدل می شود، من راحت از این سنگ ریزه ها مانند رودخانه ای جاری گذشتم.
کودک که باشی در اوج ترس با یک نوازش کوچک همه چیز را فراموش می کنی، من هم خیلی زود همه چیز را از یاد بردم.
چند سال است که دلم می خواهد دفتر مشقم را باز کنم والفبای زندگی را دوباره تمرین کنم، من چیزی را شبیه به زندگی کردن فراموش کرده ام؛ دلم می خواهد فریاد بزنم و بدون هیچ ترسی عاشق بشوم، اما گاهی نمی شود که نمی شود!
من تقاص فراموش کاری ام را پس می دهم، تقاص بی گناهی ام را؛ می گویند تنهایی پوست آدم را کلفت می کند. می گویند درد دل آدم را پیر می کند. می گویند عشق، دل آدم را نازک می کند؛ پس شاید من هم کرگدن دل نازکی هستم که خیلی وقت است پیر شده!
در حال تایپ - رمان به سرخی چشمان هیوا | Ghazale.A کاربر انجمن رمان 98
سال ها پیش، شاهد اتفاقی بودم که نمی دانستم روزی به کابوس زندگی ام بدل می شود، من راحت از این سنگ ریزه ها مانند رودخانه ای جاری گذشتم. کودک که باشی در اوج ترس با یک نوازش کوچک همه چیز را فراموش می کنی، من هم خیلی زود همه چیز را از یاد بردم.
forum.roman98.com
رمان به سرخی چشمان هیوا | Ghazaleh.A کاربر رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: