خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

zahra.f

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
15/3/20
ارسال ها
25
امتیاز واکنش
832
امتیاز
153
سن
21
محل سکونت
ائل گلی
زمان حضور
18 روز 19 ساعت 22 دقیقه
نویسنده این موضوع
شاید برای شما هم پیش آمده که خورشت هایتان به دلیل استفاده از لیمو امانی مزه اش به تلخی بزند.
اما نگران نباشید ما به شما آموزش می دهیم که چکار کنید تا خوشت هایتان مزه تلخ ندهد!
برای اینکه خورشت هایتان مزه تلخی لیمو امانی را ندهد لیمو امانی را پوست بگیرید.
بله درست است لیمو امانی ها را پوست بگیرید؛
آنها را مانند گردو بشکنید و داخل آنها را دربیاورید و در خوشت هایتان بریزید.
با این راهکار دیگر خورشت هایتان مزه تلخ نمی دهد.

تا راهکار دیگر بدرود
1591535873925.jpeg







نکاتی درمورد تلخ نشدن خورشت با لیمو امانی

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Matiᴎɐ✼

مدیر آزمایشی تالار پزشکی و سلامت
مدیر آزمایشی
هنرمند انجمن
  
عضویت
17/11/20
ارسال ها
1,787
امتیاز واکنش
12,068
امتیاز
323
سن
19
محل سکونت
MASHHAD
زمان حضور
90 روز 8 ساعت 29 دقیقه
مهم ترین دلیل تلخ شدن خورشت قیمه لیمو عمانی می باشد ، البته به دلیل اینکه لیمو عمانی طعم بسیار خوبی به خورش قیمه می دهد نمی شود از خیر آن گذشت. لیمو عمانی در خورش قیمه مثل چاقوی دو لبه هست یعنی اگر درست استفاده شود خورش را خیلی خوشمزه می کند و گر به صورت اشتباه استفاده شود طعم خورش را تلخ و غیر قابل مصرف می کند.
علت تلخ شدن خورش قیمه با لیمو عمانی
لیمو عمانی اگر بیش از حد در خورش قیمه بماند باعث تلخی خورش قیمه می شود و هر چقدر زودتر داخل خورش ریخته شود تلخی بیشتری داخل مزه خورش ایجاد می کند. چندین راهکار وجود دارد که شما خورش قیمه تان را با لیمو عمانی بپزید ولی خورش شما تلخ نشود ، در ادامه به این راهکارها می پردازیم.

۱ ) استفاده از پودر لیمو عمانی
اگر در تهیه خورش خود از مقدار کمی لیمو عمانی پودر شده استفاده کنید خورش شما کمی طعم ترشی لیمو عمانی را به خود می گیرد ولی خوب این روش نقص هایی هم دارد. اول اینکه لیمو عمانی طعم بهتری نسبت به پودر لیمو عمانی دارد و دوما پودر لیمو عمانی باعث تیره شدن رنگ خورش می شود.
۲ ) استفاده از لیمو عمانی خیسانده شده
در این راهکار شما می توانید لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید سپس در آب ولرم قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود سپس داخل خورش بیندازید. این راهکار هم یک نقص بزرگ دارد و ان هم این است که آب علاوه بر تلخی لیمو عمانی ، ترشی آن را هم نیز می گیرد.

۳ ) استفاده از لیمو عمانی نصف شده
راهکار بعدی استفاده از لیمو عمانی نصف شده است که ما این راهکار را به شما پیشنهاد می دهیم. لیمو عمانی ها را از وسط نصف کنید سپس تخم های آنرا خارج کنید و در ۲۰ دقیقه پایانی پخت خورش به قابلمه اضافه کنید. با این روش لیمو عمانی طعم بسیار خوبی به خورش شما می دهد.



۴ ) بیخیال لیمو عمانی شدن !
راه حل اخر این است که بیخیال استفاده از لیمو عمانی شوید که البته به نظر من واقعا حیف است طعم به این خوبی را از دست دهید. می توانید آبغوره یا تمرهندی را جایگزین لیمو عمانی کنید البته باز هم می گویم که هیچ چیزی نمی تواند جایگزین طعم لیمو عمانی در خورش قیمه باشد.

رفع تلخی خورش قیمه
تا اینجای کار دنبال این بودیم که کاری کنیم که غذای ما تلخ نشود اما در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت که اگر خورش قیمه ما تلخ شد با چه روشی تلخی آنرا کم کنیم و یا به طور کل از بین ببریم ، در ادامه با ما همراه باشید.

استفاده از سیب زمینی
اگر متوجه شدید خورش شما طعم تلخی می دهد خیلی سریع یک سیب زمینی درشت پوست بگیرید سپس داخل خورش بیندازید. پس از اینکه خورش آماده شد سیب زمینی را از خورش خارج کنید و دور بیندازید. اگر تلخی خورش شما خیلی زیاد نباشد با این روش می توانید مشکل را حل کنید.

استفاده از زعفران و شکر
اگر متوجه شدید خورش قیمه شما خیلی تلخ شده است و امکان گرفتن تلخی آن با سیب زمینی وجود ندارد، مقداری زعفران را بسابید و با کمی آب جوش دم کنید ، سپس به نسبت زعفران کمی شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کمی حل شود سپس مخلوط زعفران و شکر را به قابلمه خورش اضافه کنید ، این راهکار علاوه بر اینکه تا حد زیادی تلخی خورش قیمه را می گیرد، باعث می شود خورش شما عطر زعفران بیشتری نیز بگیرد.

#متینا_کوثری


نکاتی درمورد تلخ نشدن خورشت با لیمو امانی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا