خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

MacTavish

مدیـر بازنشسته
کاربر رمان ۹۸
  100000000
  
عضویت
16/8/19
ارسال ها
3,662
امتیاز واکنش
13,896
امتیاز
348
زمان حضور
79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع
این روز‌ها به دلیل همه‌گیر شدن بیماری کرونا همه در منزل و قرنطینه خانگی هستیم و به بهداشت مواد غذایی که مصرف می‌کنیم دقت بیشتری داریم. یکی از مواد غذایی اصلی که همیشه در سفره ما قرار دارد دارد نان است. پیشنهاد ما برای مصرف نان سالم و مطمئن تهیه آن در منزل است. با این کار علاوه بر تهیه یک نان سالم و تازه برای اهل منزل لـ*ـذت تهیه خمیر و پخت نان را نیز تجربه می‌کنید.

روش پخت نان خانگی بدون فر


مواد لازم:

  • آرد: یک فنجان
  • نمک: نوک قاشق چایخوری
  • نمک میوه: یک چهارم قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر: یک چهارم قاشخ چایخوری
  • کره: در صورت تمایل یک تا دو قاشق چایخوری
  • آب: نصف فنجان
  • کنجد: میزان دلخواه
روش پخت نان خانگی بدون فر


قبل اینکه درباره روش تهیه نان برایتان بنویسیم لازم است فوت کوزه‌گری را در ارتباط با خمیر‌ها به شما بگوییم. آرد‌ها با هم متفاوت هستند و هر کدام به یک میزان متفاوت آب نیاز دارند که خمیر مناسب را بسازند. به همین دلیل لازم است آب را کم کم به آرد اضافه کنید تا هر زمان که خمیر به شکل مطلوب در آمد متوجه شوید و دیگر آب نریزید. پس برای پخت این نان هم آب را کم کم به آرد اضافه می‌کنیم. حالا با هم پخت نان را شروع می‌کنیم.

تهیه خمیر

ابتدا نمک، بکینگ پودر و نمک میوه را با آرد مخلوط می‌کنیم. اگر نمک میوه ندارید میزان بکینگ پودر را دو برابر کنید. فراموش نکنید که اگر میزان نمک مقداری که در لیست مواد لازم آمده بیشتر شود نان شور خواهد شد. اگر به طعم کره علاقه‌مند هستید می‌توانید به مخلوط پودر‌ها کره اضافه کنید. این کار باعث لطیف شدن نان هم می‌شود. کره را نیم ساعت قبل از استفاده بیرون از یخچال قرار دهید تا نرم شود و سپس به مواد اضافه کنید.

با نوک انگشتان آرام کره را با آرد مخلوط کنید تا کامل به خورد آرد برود و گلوله‌ای از کره باقی نماند. حالا کل مواد را وسط کاسه به شکل گنبدی جمع می‌کنیم و در وآن یک حفره ایجاد می‌کنیم؛ به شکلی که زیر حفره همچنان آرد وجود داشته باشد. سپس مقداری از آب را در این حفره بریزید و با نوک انگشتان و آرام با آرد مخلوط کنید.

آب را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر نه باید آنقدر سفت باشد که در دست خورد شود نه آنقدر نرم که نتوانیم آن را شکل دهیم. اگر خمیر سفت بود به آن کمی آب و اگر زیادی نرم یا شل شده بود آرد اضافه کنید. حالا خمیر را به شکل یک توپ بزرگ در بیاورید و وسط کاسه بگذارید، روی کاسه پلاستیک یا یک دستمال ضخیم بکشید و اجازه دهید در دمای معمولی آشپزخانه نیم ساعت استراحت کند.

پخت نان

روش پخت نان خانگی بدون فر


روی تخته کار کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. حدودا یک ربع باید خمیر را ورز دهید تا بافت آن یک دست شود. در هر مرحله از ورز دادن که خمیر به چسبید کمی آرد روی آن بپاشید و ورز دادن را ادامه دهید. بعد از تمام شدن ورز دادن، خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید. سه قسمت را در کاسه قرار داده و روی آن را بپوشانید تا خشک نشود. قسمت چهارم را با وردنه و آرام آرام روی تـ*ـخت باز کنید تا جایی که وقتی خمیر را روی دستتان می‌اندازید بتوانید سایه انگشتانتان را از پشت آن ببینید. اگر می‌خواهید نان کنجدی داشته باشید در این مرحله روی یک طرف خمیر کنجد بپاشید. تابه‌ی تفلن را روی شعله کم قرار داده و بگذارید کامل گرم شود. خمیر را از طرف بدون کنجد در تابه قرار دهید. چند دقیقه صبر کنید تا روی خمیر کاملا حباب دار بشود. حالا نان را برگردانید و یک دقیقه فرصت دهید تا طرف دیگر آن حرارت ببیند.

نان شما آماده است.

روش پخت نان خانگی بدون فر


آن را با گیره بردارید و داخل یک کیسه یا سفره پارچه‌ای قرار دهید. با تمام خمیر همین کار را انجام دهید. این میزان از مواد به شما چهار نان بزرگ یا هشت نان کوچک می‌دهد. فراموش نکنید که این نان مانند نان‌هایی که از نانوایی می‌خرید برای مصرف طولانی مدت باقی نمی‌ماند و بعد از یک ساعت کاملا خشک می‌شود پس برای هر وعده غذایی باید آن را تازه تهیه کنید. امیدواریم که تجربه لـ*ـذت‌بخش نانوایی در منزل را از دست ندهید.

انجمن رمان نویسی


طرز تهیه نان خانگی بدون فر

 
  • جذاب
Reactions: The unborn
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا