خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

!MeŁłКa ƝasłƦłaƝ!

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
3/10/19
ارسال ها
1,158
امتیاز واکنش
10,559
امتیاز
323
زمان حضور
73 روز 8 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای درست کردن قطاب

  • آرد :به مقداری لازم
  • شیر:1پیمانه
  • روغن جامد :1 پیمانهقطاب
  • بیکینگ پودر :1 قاشق چای خوری
مواد میان قطاب :
  • پودر بادام: 51 گرم
  • پودر گردو :51 گرم
  • پودر شکر :211 گرم
  • هل :1 قاشق مرباخوری
روش درست کردن قطاب:

روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک شود.بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.

بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید ، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر بدست آمده زیاد سفت نشود و به دست نچسبد .
خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد ازآن ، 15 دقیقه در داخل فریزر بگذارید .
در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید .
بعد از استراحت خمیر آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.
مقداری از مواد میانی را لایه خمیر ها بریزید و 2 سر آن را به هم وصل کنید و خمیر را داخل روغن داغ و غوطه ور سرغ کنید. سپس قطاب ها را داخل مخلوط پودر پسته ،بادام و شکر بـ*ـغلطانید.

پخت شیرینی قطاب


نکات تکمیلی در مورد قطاب
قطاب جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
قطاب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
انجمن رمان نویسی


طرز تهیه شیرینی سنتی قطاب

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا