- عضویت
- 3/10/19
- ارسال ها
- 1,158
- امتیاز واکنش
- 10,559
- امتیاز
- 323
- زمان حضور
- 73 روز 8 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای درست کردن قطاب
روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک شود.بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.
بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید ، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر بدست آمده زیاد سفت نشود و به دست نچسبد .
خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد ازآن ، 15 دقیقه در داخل فریزر بگذارید .
در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید .
بعد از استراحت خمیر آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.
مقداری از مواد میانی را لایه خمیر ها بریزید و 2 سر آن را به هم وصل کنید و خمیر را داخل روغن داغ و غوطه ور سرغ کنید. سپس قطاب ها را داخل مخلوط پودر پسته ،بادام و شکر بـ*ـغلطانید.
نکات تکمیلی در مورد قطاب
قطاب جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
قطاب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
انجمن رمان نویسی
- آرد :به مقداری لازم
- شیر:1پیمانه
- روغن جامد :1 پیمانهقطاب
- بیکینگ پودر :1 قاشق چای خوری
- پودر بادام: 51 گرم
- پودر گردو :51 گرم
- پودر شکر :211 گرم
- هل :1 قاشق مرباخوری
روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک شود.بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.
بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید ، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر بدست آمده زیاد سفت نشود و به دست نچسبد .
خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد ازآن ، 15 دقیقه در داخل فریزر بگذارید .
در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید .
بعد از استراحت خمیر آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.
مقداری از مواد میانی را لایه خمیر ها بریزید و 2 سر آن را به هم وصل کنید و خمیر را داخل روغن داغ و غوطه ور سرغ کنید. سپس قطاب ها را داخل مخلوط پودر پسته ،بادام و شکر بـ*ـغلطانید.
نکات تکمیلی در مورد قطاب
قطاب جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
قطاب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه شیرینی سنتی قطاب
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com