- امتیاز واکنش
- 1,727
- زمان حضور
- 4 روز 52 دقیقه
⊱ ایمان داشتن اصلا چیز بدی نیست؛ مثبت بودن هیچ اشکالی ندارد؛ اما بسیاری اوقات لازم است که قدم بعدی را خودتان بردارید. با خودتان عهد ببندید که به آنچه دوست دارید برسید و برای آن برنامهریزی کنید. هرگاه خواستید خودتان را محک بزنید که چقدر در تغییر زندگیتان جدی هستید، نگاهی بر برنامهریزیهایتان بکنید.
اگر برنامهریزیای برای کارهایتان نکردهاید، کمی به عقب برگردید و ببینید آیا واقعا با خودتان پیمان بستهاید یا خیر.
اگر هرچه هست فقط در ذهنتان است، پس باید آن را رویا پردازی نامید، نه برنامهریزی!
برنامههایی که فقط در ذهنمان جای داشته باشند به مرور زمان به فراموشی سپرده میشوند.
اگر برنامههایتان را بنویسید و در دسترستان نگه دارید احتمال دستیابی به اهدافتان بیشتر خواهد بود. گاندی میگوید: " من کاملا اطمینان دارم که هر زن و مردی در این دنیا میتواند به جایی برسد که من اکنون رسیدهام؛ فقط کافی است همانند من تلاش کند و به اندازه من امید و ایمان داشته باشد. ایمانی که به عمل منتهی نشود چه ارزشی دارد؟"
☆نیمه_تاریک_وجود
#دبی_فورد
اگر برنامهریزیای برای کارهایتان نکردهاید، کمی به عقب برگردید و ببینید آیا واقعا با خودتان پیمان بستهاید یا خیر.
اگر هرچه هست فقط در ذهنتان است، پس باید آن را رویا پردازی نامید، نه برنامهریزی!
برنامههایی که فقط در ذهنمان جای داشته باشند به مرور زمان به فراموشی سپرده میشوند.
اگر برنامههایتان را بنویسید و در دسترستان نگه دارید احتمال دستیابی به اهدافتان بیشتر خواهد بود. گاندی میگوید: " من کاملا اطمینان دارم که هر زن و مردی در این دنیا میتواند به جایی برسد که من اکنون رسیدهام؛ فقط کافی است همانند من تلاش کند و به اندازه من امید و ایمان داشته باشد. ایمانی که به عمل منتهی نشود چه ارزشی دارد؟"
☆نیمه_تاریک_وجود
#دبی_فورد
•~✓جــمـــلههای به یــاد مانـــدنی✓~•
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com