- امتیاز واکنش
- 21,476
- زمان حضور
- 24 روز 6 ساعت 1 دقیقه
نویسنده این موضوع
برنامه تمرین برای تفکیک عضلات
اکثر بدنسازان برای بزرگ و تفکیک کردن عضلات تمرینی ایده آل فکر می کنند شاید ده ها تمرین وجود داشته باشد که هر یک ویژگی های خاص خود دارد و می تواند تمرین مناسب شما باشد اعتراف می کنم که از تعداد دقیق تمرین ها اطلاع ندارم اما این را می دانم که در میان این همه تمرین حداقل یک تمرن وجود دارد که اسرار رشد عضلانی را فاش می کند باید آن را یافت شناخت و به کار گرفت .
بعضی از افراد بدن یک نواخت دارند و فقط یک حجم ساده بدن آنها را گرفته و هیچ یک از عضلات آنها به تنهایی مشخص نمیباشد برای اینکه به تفکیک مناسبی در عضلات خود برسید باید علاوه بر تمرین با وزنه تمرینات هوازی مناسبی داشته باشید و مراقب تغذیه خودتان نیز باشید
قبل از صحبت در مورد تمرین باید یادآوری کنم که هر تمرینی باید با تازگی هایی برای علاقهمند عضلات همراه باشد باید در هر جلسه تمرینی عضلات را شوکه کنید بدن شما اغلب به این تغییر نیاز دارد این باور را که می گوید چنانچه همه چیز خوب پیش می رود دیگر نیازی به تغییر نیست کنار بگذارید گاهی شما دوست دارید تمرین و برنامه تمرینی مورد علاقه خود را حفظ کنید
می توانید پس از یک دوره ۴ تا ۶ هفته تمرین تازه را کنار بگذارید و تمرینات مورد علاقه خود را دنبال کنید در اینجا چند برنامه تمرینی توصیه می کنم که به شما کمک میکند سیکل آنابولیک خود را به حداکثر برسانید.
تمرین برای تفکیک بیشتر عضلات
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com