خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
وضعیت
موضوع بسته شده است.

!Shîma!

معاونت بازنشسته
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
32,220
زمان حضور
70 روز 21 ساعت 45 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام رمان: جیغِ مُمتَد
ژانر: اجتماعی، تراژدی، عاشقانه
سبک: رئالیسم

فضای رمان نه رنگیه و نه سیاه..‌ خاکستریه این یعنی رنگ واقعیت!

خلاصه:
شمیم به تازگی پدرش را از دست داده و در این حین، یک دفعه با کوهی از مشکلات روبرو می‌شود که راه فراری از آن ها ندارد.
دختر جوان و بی تجربه سعی می‌کند تسلیم نشود؛ اما مشکلات هر روز بیش‌تر می‌شود.

رمان جیغِ مُمتَد | ! Shîma ! کاربر انجمن رمان ۹۸

Reactions: Z.A.H.Ř.Ą༻، MĀŘÝM، Narges_Alioghli و 3 نفر دیگر

MacTavish

مدیـر بازنشسته
کاربر رمان ۹۸
  100000000

امتیاز واکنش
13,898
زمان حضور
79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
اول از همه میخواستم بگم که این رمان منو یاده 2 تا چیز میندازه
یکیش آهنگه که میگه

خنده يِ گرگ هايِ در خانه، اشکِ تمساح هايِ در بيرون
نه دِلت مي برد مرا نه صِدات خسته ام آه از تمامِ جهات

و دومین چیز, فیلم جوکر 2019 هست
نقد هایی که به این فیلم میکنن اینه که زیادی خشمناکه همین نقد رو به این رمان من دارم هم خشمناک و هم اغراق زیاد
مثلا در پارت دوم که شمیم 3 نفر رو به حرکت های مختلف به زمین میزنه ولی چطوری؟ کاری به جنسیت ندارم پسر هم نمیتونه همچین کاریو کنه اضافه این نقدی که دارم اینه که چطور میشه شمیم بعد گوش دادن آهنگ تو پارت هفتم که یهو سر از قبرستان در میاره مگه اختیار شمیم دست خودش نیست که اینطور بی اختیار بعد از چند ساعت سر از قبرستان در میاره میدونم که برای طولانی نبودن پست اینطور خلاصه وار شده ولی میشد به شکلی که نشه یهو این ضربه رو به رمان وارد کرد بیان کرد بقول معروف نه سیخ بسوزه نه کباب
همچنین تو پارت 10م که برمیگردیم به قبل با اینکه خوده نویسنده بیان میکنه که اصلا با شهاب برخوردی نداشته چطور تونسته جیب شمیم رو بزنه؟ برای این سوال باید جواب داده بشه که جوابش خلاصه شده تو به راحتی و استدلالی برای خواننده نیست
اما از مثال زدن به خشم دور نشیم
خشم خیلی زیادی به دنیای دخترانه وارد شده و انگار دید خیلی بدی به دخترا وجود داره و همش تیکه میپرونن به دختر و آزار میدن البته من دختر نیستم رو تجربش رو ندارم شاید هم حق با نویسندس
ولی این رمان همونطور که گفتم شبیه به فیلم جوکر هستش نقاط قوت زیادی هم داره
یکی از اون نقاط قوتش استفاده از تسکت و متن های سبک رپ هستش از اونجا که رپ یعنی اعتراض خیلی به رمان میخورده و این استفاده از متن های رپ واقعا خیلی انتخاب صحیحی بوده
اما نقاط قوت اصلی بیان تاریکی ها و بدی های روزگار ماست که همین تشابه رو به فیلم جوکر به وجود آورده
در آخرم اضافه کنم که این 2مین رمانی که شروع کردم به خوندنش با اینکه این ضعف هارو از دید من داره ولی همچنان منتظر پارت بعدی هستم
اینم اضافه کنم که اولین نقد من هستش و قطعا پر از ضعف ولی خب خواستم دید و نقد خودم رو بیان کرده باشم
با امید موفقیت برای نویسنده عزیز

رمان جیغِ مُمتَد | ! Shîma ! کاربر انجمن رمان ۹۸

Reactions: FaTeMeH QaSeMi، MĀŘÝM، mahaflaki و 4 نفر دیگر
وضعیت
موضوع بسته شده است.
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا