خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

نگین نوروزی

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
760
امتیاز واکنش
6,396
امتیاز
213
سن
29
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
خبرگزاری تسنیم: سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه ای با رد وجود سم آفلاتوکسین در شیر تولیدی کشور اعلام کرد:" اظهارات شخصی بعنوان کارشناس در برنامه شبکه سه سیما کذب محض، غیر علمی ، غیر مستند و مصداق واقعی تشویش اذهان عمومى است.

بر اساس برنامه های توسعه ای انجام گرفته در کشور ، در حال حاضر 400 کارخانه شیر پاستوریزه در کشور فعال هستند و در حوزه‌ تولید شیر خام رتبه 11 دنیا هستیم.

در حوزه‌ تأمین ماده اولیه کارخانجات لبنی تعداد 1600 مرکز جمع‌آوری شیر خام و صنایع وابسته در حال فعالیت هستند. در این مراکز در چهارچوب ضوابط بهداشتی دامپزشکی کنترل های تخصصی بهداشتی اعم از نمونه برداری و آزمایشات لازم صورت می پذیرد و حمل و نقل شیر و فراوردهاى آن با مدرنترین روش های بهداشتی صورت می پذیرد و حتی تردد وسائط نقلیه شیر و فرآورده های لبنی رصد و پایش می شود که مواد اولیه 400 کارخانه تولید لبنیات کشور را فراهم می کنند.

برنامه های بهداشتی سلامت شیر و فرآورده لبنی در تمامی سطوح از جمله مدیریت بهداشت گاورداری ها، مدیریت بهداشت در مراکز جمع آوری شیر و مدیریت بهداشت در کارخانجات شیر و لبنیات مطابق با استانداردهای ملی و کدکس آلیمانتاریوس ( استاندارد بین المللى) صورت می پذیرد. تمامى این مراحل تحت نظارت سازمان دامپزشکی کشور و وزارت بهداشت بصورت دائم و مستمر صورت می پذیرد.

مزید استحضار در سطح گاوداری سه نوع مدیریت وجود دارد یکی از مدیریت های بسیار مهم در هر گاوداری مدیریت بهداشت و تغذیه می باشد که در اینجا سختگیرانه ترین استانداردها برای کنترل میران «آفلاتوکسین» صورت می پذیرد. استاندرد میزان افلاتوکسین در ذرت دامی در کشور ما برابر با ٥ در میلیارد می باشد و این در حالی است که استاندارد اتحادیه اروپا برای آفلاتوکسین چهار برابر(20 ppb ) استاندارد ملی ایران می باشد."

بهادر حاجی محمدی بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران به تازگی در یک برنامه تلویزیونی در شبکه سه سیما در ارتباط با آلودگی های میکروبی شیر و فرآوردههای لبنی در کشور اظهار کرد: وجود روغن پالم در لبنیات رسوایی بود که توسط وزیر بهداشت وقت تایید شد اما درباره وجود وایتکسی در شیر جای نگرانی وجود ندارد و در صورتی که این امر مشاهده شده باشد، به صورت موردی است.

وی افزود: به جای نگرانی و توجه به روغن پالم و وایتکس در فرآورد های لبنی، مسئولان باید به سموم دیگری مانند آفلاتوکسین توجه کنند.

بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران با اشاره به جنجال ورود چند صد هزار تن ذرت آلوده به کشور گفت: در صورتی که دام از ذرت یا هر گونه علوفه آلوده به آفلاتوکسین استفاده کند، این ماده وارد شیر حیوان می شود.

وی با بیان اینکه در میان 10 کشور خاورمیانه ایران رتبه آخر را از لحاظ میزان وجود سم آفلاتوکسین در شیر را دارد گفت: بر اساس تحقیق انجام شده 33 در صد شیر های عرضه شده در کشور به سم آفلاتوکسین آلوده بوده اند.

حاجی محمدی گفت: بر اساس گزارش های موجود میزان سم آفلاتوکسین موجود در شیر های تولید در استان تبریز 62 درصد، مشهد 5 درصد، شیراز 17 درصد، ساری 60 درصد و اردبیل 33 درصد است.

وی با بیان اینکه وجود این سم در شیر منجر به سرطان به ویژه سرطان کبد می شود گفت: میزان وجود سوم آفلاتوکسین در شیر در کشور بالا است که مصرف آن نگرانی هایی را برای سلامت مصرف کنندگان به همراه دارد.

بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران ادامه داد: متاسفانه یا خوشبختانه سرانه مصرف شیر در ایران بسیار کم است به همین دلیل پیش از این اینکه بزرگسان در معرض خطر باشند، خطر اصلی متوجه کودلان و خردسالان است.

حاجی محمدی گفت: با توجه به اینکه خردسالان و کودکان وزن کمتری دارند میزان تحمل آنها در برابر سم آفلاتوکسین موجود در شیر نیزکمتر است.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه حرارت و جوشیده شدن شدن شیر هیچ تاثیری بر روی آفلاتوکسین ندارد بنابراین حتی شیرهای پاستوریزه نیز از این آلودگی مبرا نیستند.

حاجی محمدی با بیان اینکه مشکل موجو در این باره مدیریتی است گفت: متولی بهداشت شیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اما مسئولیت نظارت بر آلودگی در شیر با سازمان دامپزشکی تحت نظارت وزارت جهاد کشاورزی است و سازمان دامپزشکی باید به وزارت بهداشت منتقل شود تا بتوان بر روی آن نظارت داشت.

بازرس انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران اظهار داشت: شیر را نمی توان از سبد کودکان حدف کرد باید مسولان به این موضوع جدی ورورد کند تا مشکل برطرف شود.


وجود سم آفلاتوکسین در شیر تولیدی تکذیب شد

 
  • تشکر
Reactions: MacTavish، N.99 و SAEEDEH.T

نگین نوروزی

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
760
امتیاز واکنش
6,396
امتیاز
213
سن
29
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
خبرگزاری مهر: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: وجود سم در شیر و محصولات لبنی این استان شایعه است وعموم جامعه می‌توانند با خیالی آسوده نسبت به مصرف این محصولات اقدام کنند.

سیدعبدالله جزایری تصریح کرد: روز شنبه بیست و هشتم دی ماه، کارشناس مهمان در برنامه صبح بخیر ایران شبکه سه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که شیرهای خام مصرفی در صنایع لبنی آلوده به سم آفلاتوکسین است که این امر پایه و اساس علمی ندارد.

وی با بیان اینکه هرگونه اظهار نظر در خصوص موضوعات مربوط به سلامت مواد غذایی از حساسیت بالا در زمینه امنیت غذایی برخوردار است و امکان تحت الشعاع قراردادن تولیدات دامی کشور را دارد، افزود: این اظهار نظرها باید مبانی علمی و مستندات لازم برخوردار باشد و در نهایت به تأیید مراجع ذی صلاح علمی و متولیان قانونی مربوطه رسانیده شود که متأسفانه این امر در تولید برنامه صبح بخیر ایران رعایت نشده است.

جزایری ابراز کرد: نظارت بر بهداشت تولید شیرخام در واحدهای گاوداری از تأمین نهاده‌های دامی، عملیات پیشگیری، بهداشت و درمان دام و نیز شیردوشی تحت نظارت دقیق کارشناسان فنی دامپروری و دامپزشکی آغاز می‌شود.

وی افزود: حمل و نقل و تجمع شیر در مراکز جمع آوری تحت نظر کارشناسان زبده و با استفاده از تجهیزات پیشرفته آنالیز شیرخام انجام می‌شود.

این مسئول اظهار کرد: نهایتاً در کارخانه‌های شیر و فرآورده‌های لبنی در زمان تحویل گرفتن شیرخام، کیفیت اعم از بارمیکربی و سموم موجود در شیر خام مورد بررسی قرار می‌گیرد و در زمان فرآوری آن استانداردها و پروتکل‌های بهداشتی کشوری و جهانی به منظور مصرف داخلی و صادرات محصولات به کشورهای منطقه و جهان صورت می‌گیرد.

جزایری تاکید کرد: اظهارات بی پایه و غیر مستدل علمی در شرایط خاص کنونی کشور چه به صورت عامدانه یا سهوی به نفع تولیدکنندگان شیر و محصولات لبنی و مصرف کنندگان نیست.


وجود سم آفلاتوکسین در شیر تولیدی تکذیب شد

 
  • تشکر
Reactions: MacTavish و N.99

نگین نوروزی

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
760
امتیاز واکنش
6,396
امتیاز
213
سن
29
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
ضرورت جلوگیری از انتشار اخبار کذب درباره شیر

خبرگزاری ایسنا: معاون وزیر بهداشت گفت: اخبار کذب و خلاف واقعی مثل وجود سم آفلاتوکسین در شیر موجب می‌شود که مردم همان مقدار از شیر که مصرف می‌کردند را هم از سبد غذایی روزانه خود حذف کنند که این امر پیامدهای زیانباری به دنبال دارد.

دکتر علیرضا رئیسی با بیان این مطلب گفت: متاسفانه برخی افراد در رسانه ها و شبکه های مجازی با مطالب غلط و غیر علمی در خصوص وجود سم آفلاتوکسین در شیر موجب نگرانی مردم شده اند که این موضوع اساس علمی ندارد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: میزان آفلاتوکسین در شیر در کشور ما بسیار کمتر از مقادیر مجاز است. وجود آفلاتوکسین در شیر در همه کشورها وجود دارد ولی نکته مهم این است که وجود آفلاتوکسین در صورتی که از مقدار مجاز و استاندارد کمتر باشد، مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی کند.

وی بیان کرد: شیر به دلیل دارا بودن ترکیبات خاص تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند به طور متعادل تمام نیازهای بدن شامل رشد، تامین انرژی، ساخت و ترمیم بافت ها را تأمین کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: عمده‌ترین ویژگی شیر که آن را نسبت به سایر مواد غذایی متمایز می‌کند، ترکیب پروتئینی و وجود املاح آن به خصوص کلسیم و فسفر است. شیر و لبنیات، منبع بسیار خوبی برای تأمین پروتئین مورد نیاز بدن است.

رئیسی با اشاره به این که مصرف روزانه دو لیوان شیر ۵۰ درصد پروتئین مورد نیاز افراد بالغ را تأمین می‌کند، گفت: کلسیم موجود در شیر و لبنیات از نرمی استخوان، کندی رشد، خرابی دندان‌ها در کودکان و پوکی استخوان در بزرگسالان پیشگیری می‌کند.

وی افزود: مصرف ۳-۲ لیوان شیر و یا جایگزین‌های آن یعنی ماست و پنیر در روز می‌تواند نیاز بدن به کلسیم را در افراد بالغ تامین کند. فسفر به همراه کلسیم در تشکیل استخوان و استحکام آن موثر بوده و در ساخت بافت‌های عضلانی، مغز و اعصاب دخالت می‌کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بخش عمده‌ای از ویتامین‌های ب۲ و ب۱۲ نیز که برای خونسازی و سلامت سیستم عصبی لازم هستند از شیر و لبنیات مصرفی روزانه تامین می‌شوند.

رئیسی ادامه داد: همه افراد در هر گروه سنی لازم است برای حفظ سلامت و استحکام استخوان و پیشگیری از پوکی استخوان روزانه از شیر و لبنیات استفاده کنند. برای افراد بزرگسال سالم روزانه ۲ واحد یا بیشتر از گروه شیر و لبنیات توصیه می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، وی بیان کرد: زنان باردار و شیرده باید حداقل روزانه ۳ واحد از این گروه مصرف کنند. (هر واحد معادل یک لیوان شیر) متاسفانه مصرف سرانه شیر و لبنیات در کشور ما در مقایسه با کشورهای دیگر کمتر است.

وی ادامه داد: در ایران سالانه حدود ۲۷ لیتر شیر مصرف می‌شود؛ در حالی که در کشورهای اروپایی حدود ۵۰ لیتر و در امریکا متوسط سرانه مصرف شیر ۱۰۰ لیتر در سال است. در فنلاند حدود ۱۲۰ لیتر در سال مردم شیر مصرف می‌کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: مصرف کم شیر و لبنیات عوارض متعددی از جمله اختلال در رشد و کوتاه قدی در کودکان و نوجوانان، پوکی استخوان و شکستگی‌های خودبخودی استخوان را بدنبال دارد. مطالعات اخیر نشان داده است در جوامعی که مردم شیر و لبنیات کافی مصرف می‌کنند شیوع فشار خون بالا و بیماری‌های قلبی و عروقی کمتر است.


وجود سم آفلاتوکسین در شیر تولیدی تکذیب شد

 
  • تشکر
Reactions: MacTavish و N.99
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا