- امتیاز واکنش
- 1,660
- زمان حضور
- 3 روز 11 ساعت 36 دقیقه
اسم : نگار
رنگ چشم: قهوهای
فرم لـ*ـب: متوسط
رنگ،حالت و اندازه مو : خرمایی و لـ*ـخت . بلند
فرم چشم(درشت، ریز، بی حالت): درشت
فرم ابرو(کشیده، پهن، پر): متوسط :/
فرم بینی(عقابی، سر بالا، استخونی): کوچیک :/
رشته تحصیلی(اگه انتخاب کردید): /
قد: 164
وزن: 45
پوششتون(اسپرت، لش، ساده): لش و اسپرت . درکل پسرونه :/
بد ترین و بهترین خصوصیت اخلاقیت: بدترین : اگه اعصبانی بشم هیچی جلو دارم نیست . انتقام جو /: . بهترین : زود گرم میگیرم با همه . زود عصبانی نمیشم ! . صبر و حوصلم زیاده . شوخ تب .
نظرت راجب کسایی که باهاشون معاشرت میکنی چیه؟ من بیشتر با آدمایی معاشرت میکنم که درکشون بالاست ! با اونایی که زندگی و مشکلات رو به شوخی میگیرن زیاد حال نمیکنم .
تا حالا به چنتا از ارزوهات رسیدی؟ بیشتر آرزوهام بچگی بوده که بهش نرسیدم !
یکی که اونم آ*غو*ش پدرانست .
و در آخر یه توصیف کلی از شخصیت واقعی خودت بهمون بگو : زود رنجم ولی به روی خودم نمیارم . دوست ندارم شکست خوردن رو باور کنم و دست از تلاش بردارم . شوخ تبم و زود گرم میگیرم جوری که سفره دلمو پیش همه باز میکنم :/
توی بیشتر موقعیت خودمو خوشحال نشون میدم برای اینکه دور و وریام رو ناراحت نکنم .
راز دار خوبیم :) و همچنین بع خاطر رفیقام هرکاری میکنم که این آخرش به ضرر خودم تموم شد /:
رنگ چشم: قهوهای
فرم لـ*ـب: متوسط
رنگ،حالت و اندازه مو : خرمایی و لـ*ـخت . بلند
فرم چشم(درشت، ریز، بی حالت): درشت
فرم ابرو(کشیده، پهن، پر): متوسط :/
فرم بینی(عقابی، سر بالا، استخونی): کوچیک :/
رشته تحصیلی(اگه انتخاب کردید): /
قد: 164
وزن: 45
پوششتون(اسپرت، لش، ساده): لش و اسپرت . درکل پسرونه :/
بد ترین و بهترین خصوصیت اخلاقیت: بدترین : اگه اعصبانی بشم هیچی جلو دارم نیست . انتقام جو /: . بهترین : زود گرم میگیرم با همه . زود عصبانی نمیشم ! . صبر و حوصلم زیاده . شوخ تب .
نظرت راجب کسایی که باهاشون معاشرت میکنی چیه؟ من بیشتر با آدمایی معاشرت میکنم که درکشون بالاست ! با اونایی که زندگی و مشکلات رو به شوخی میگیرن زیاد حال نمیکنم .
تا حالا به چنتا از ارزوهات رسیدی؟ بیشتر آرزوهام بچگی بوده که بهش نرسیدم !
یکی که اونم آ*غو*ش پدرانست .
و در آخر یه توصیف کلی از شخصیت واقعی خودت بهمون بگو : زود رنجم ولی به روی خودم نمیارم . دوست ندارم شکست خوردن رو باور کنم و دست از تلاش بردارم . شوخ تبم و زود گرم میگیرم جوری که سفره دلمو پیش همه باز میکنم :/
توی بیشتر موقعیت خودمو خوشحال نشون میدم برای اینکه دور و وریام رو ناراحت نکنم .
راز دار خوبیم :) و همچنین بع خاطر رفیقام هرکاری میکنم که این آخرش به ضرر خودم تموم شد /:
چالش توصیف شخصیت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com