خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Nirvana

مدیر بازنشسته
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/18
ارسال ها
1,274
امتیاز واکنش
34,299
امتیاز
443
زمان حضور
9 روز 5 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
نوشتن یک رزومه کاری حرفه ای و موثر و دقیق، تاثیرگذار و اصولی یکی از مهمترین مراحل به دست آوردن شغل دلخواه است. اگر چه نوشتن یک رزومه کاری حرفه ای و موثر و دقیق با رعایت کامل قوانین رزومه نویسی کار مشکلی است، اما توانایی در نوشتن یک رزومه کاری حرفه ای و موثر می تواند کارفرما را برای استخدام شما هر چه بیشتر قانع کند.





رزومه نوشتن قواعد خاص خودش را دارد اما هر چه شما در نوشتن رزومه خلاقیت بیشتری به خرج دهید و با توجه به جزییات جذاب، رزومه کاری خود را بنویسید در به دست آوردن شغل مورد علاقه تان امید بیشتری خواهید داشت.





۱- تجربیات خود را با استفاده از کلمات کلیدی توصیف شغلی که به دنبال آن هستید بیان کنید


برای نوشتن یک روزمه کاری حرفه‌ای و موثر بعد از نوشتن مشخصات و آدرس و مدارک تحصیلی، از کلمات کلیدی شغل مورد درخواست خود استفاده کنید.





در حقیقت کلمات کلیدی ابزار مورد استفاده برای یافتن نامزدهایی هستند که برای یک شغل درخواست داده‌اند. به همین دلیل برای نوشتن یک روزمه کاری حرفه‌ای و موثر باید به اصطلاحات مورد استفاده برای توصیف نقش و الزامات شغلی که مصاحبه کنندگان می خواهند توجه کنید. سپس از اصطلاحات مشابه برای توصیف تجربیات خود استفاده کنید.





مثلا برخی افراد در رزومه خود می نویسند: «من قبلا تکنسین تعمیر و نگهداری تاسیسات بودم و در این زمینه تجربه دارم.» خب این خیلی هم عالی است اما اگر شغلی که در حال حاضر دارید برای آن رزومه می نویسید « سرایداری » است و شما این سابقه را در رزومه خود ندارید خب توصیف اینکه قبلا تکنسین تعمیر و نگهداری بوده اید می تواند برای شما مفید باشد و رزومه تان را بالا بکشد.





اما اگر شما قبلا سرایدار بوده‌اید و حالا دارید برای شغل تکنسین تعمیر و نگهداری تاسیسات رزومه می نویسید. خب قطعا سابقه سرایداری شما چندان به چشم مصاحبه کنندگان نمی آید. بنابراین برای نوشتن رزومه کاری حرفه‌ای و موثر باید از کلمات مربوط به صنعت و حرفه‌ای که می خواهید برای آن درخواست بدهید استفاده کنید.







از کلمات کلیدی شغل مورد درخواست خود استفاده کنید





۲- کلمات کلیدی را در ابتدای رزومه قرار دهید


بسیاری افراد برای نوشتن رزومه از فرمت و استایل Linkdin استفاده می‌کنند. یعنی بعد از نوشتن نام و نام خانوادگی یک توصیف مختصر در مورد این‌که چه سوابقی دارند و بهترین ویژگی‌شان برای شغل مورد نظر چیست می‌نوسیند. اما برای نوشتن یک رزومه کاری حرفه‌ای و موثر این‌ها کافی نیست.





زمانی که می‌خواهید برای درخواست یک شغل رزومه بنویسید باید کلمات کلیدی را در ابتدای رزومه و بعد از مشخصات شخصی بنویسید تا نظر استخدام کننده را به خود جلب کنند. در حقیقت این کلمات کلیدی در ابتدای رزومه خیلی زودتر چشم استخدام کنندگان را می‌گیرند و بولد می‌شوند. یادتان باشد یک رزومه کاری عالی و موثر لزوما یک رزومه طولانی نیست. یک روزمه خوب رزومه ای مختصر است که حاوی اطلاعات مفید و کلیدی در مورد شماست.





با این همه کوتاه بودن رزومه و سابقه کاری کم هم یک نقطه ضعف است. منظور از روزمه مختصر این نیست که از سوابق کاری مرتبط فاکتور بگیرید بلکه باید تمام سوابق خود را به صورت مختصر و مفید ذکر کنید.





رزومه کاری موثر و عالی باید با کلمات صریح و واضح و روشن نوشته شود، رزومه را قلنبه سلمبه و ثقیل ننویسید. اما در عوض از این کلمات برای توصیف خود استفاده کنید: فردی توانا در برنامه ریزی، هماهنگی و مدیریت کردن افراد. این کلمات حس خوبی در ذهن استخدام کننده در مورد شما ایجاد و آنها را نسبت به استخدام شما به عنوان فردی توانا امیدوارتر می کنند.







رزومه کاری موثر و عالی باید با کلمات صریح و واضح و روشن نوشته شود


4 نکته برای نوشتن رزومه کاری حرفه ای

 
  • تشکر
Reactions: ^Roya^

Nirvana

مدیر بازنشسته
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/18
ارسال ها
1,274
امتیاز واکنش
34,299
امتیاز
443
زمان حضور
9 روز 5 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع



۳- تجربیات غیر مرتبط را در رزومه ردیف نکنید


شاید رایج ترین اشتباه در نوشتن یک رزومه کاری ردیف کردن تجربیات غیر مرتبط با عنوان شغلی است که به خاطر آن رزومه فرستاده اید و اصلا ذکر کردن شان لازم نیست. در واقع هر تجربه کاری که مربوط به بیش از ۱۰ سال قبل است، مگر اینکه با عنوان شغلی که در حال حاضر برای آن درخواست داده اید کاملا مرتبط و هماهنگ باشید، را نباید در رزومه جدید خود ردیف کنید.





یک توصیه حرفه‌ای این است که نسخه‌های مختلف از رزومه های کاری خود را داشته باشید. مثلا اگر قرار است برای مدیریت یک مجموعه رزومه بفرستید از سوابق مدیریتی خود بگویید و لازم نیست اگر زمانی کارمند یک بخش بوده اید آن را در این رزومه ذکر کنید.





زمانی که قرار است به عنوان کارمند یک بخش درخواست دهید علاوه برسوابق اجرایی خود در سمت کارمند، سوابق مدیریتی‌تان را هم ذکر کنید. یا مثلا اگر قرار است برای شغل روزنامه نگاری رزومه کاری بفرستید اگر سوابق نویسندگی یا وبلاگ نویسی دارید حتما در رزومه خود ذکر کنید، اگر زمانی منشی شرکتی بوده‌اید لازم نیست در رزومه ای که برای درخواست شغل روزنامه نگاری نوشته اید ذکر کنید، چون در آن صورت حوصله استخدام کنندگان را سر می‌برید.





در عوض مهارت های خود را حتما ذکر کنید. مثلا اگر برای شغل بازاریابی رزومه می‌نویسید حتما در مورد توانایی هایتان در رابـ*ـطه با فن بیان و مذاکره و گفتگو توضیح دهید یا اگر قرار است کارمند قسمت حسابداری باشید تمام دوره‌هایی را که خارج از دانشگاه گذرانده‌اید و سوابق کاری مرتبط با این شغل را ذکر کرده و از قلم نیندازید.







تجربیات غیر مرتبط را در رزومه ننویسید





۴- اگر سرگرمی خاصی دارید حتما در رزومه کاری ذکر کنید


برای نوشتن یک رزومه کاری حرفه‌ای و موثر، علاوه بر ذکر تحصیلات و مدارک و دوره‌هایی که طی کرده‌اید در همان ابتدای رزومه، در انتها سرگرمی‌های جالبی را که در اوقات فراغت به آن‌ها می پردازید را هم ذکر کنید. شاید برایتان عجیب باشد اما سرگرمی های شما به خصوص اگر کارهایی مثل «پرواز با کایت» یا شرکت در «مسابقات رانندگی» باشند برای استخدام کنندگان جالب است.





در این رابـ*ـطه یک مسئول استخدام در یکی از شرکت‌های بزرگ آمریکایی خاطره جالبی تعریف می‌کند: «در یکی از رزومه‌های کاری، پسری نوشته بود که عاشق نقاشی کردن از اسب‌های کوچک و مینیاتوری است و در اوقات فراغتش این کار را انجام می‌دهد. زمانی که پسر جوان را در مصاحبه استخدامی ملاقات کردم به او گفتم خب چه جالب، عنوان «عاشق اسب» را هم به رزومه‌ات اضافه کنیم. همین کار را انجام دادیم و زمانی که مدیراستخدام شرکت قرار شد با او مصاحبه کند بعد از ۳۰ دقیقه با استخدام او موافقت کرد. چرا؟ چون مدیر استخدام عاشق سوارکاری بود.







اگر سرگرمی خاصی دارید حتما در انتهای رزومه کاری ذکر کنید





اگر داوطلب کمک به مردم در شرایط خاص هستید حتما در رزومه کاری خود این را ذکر کنید و البته بگویید چرا برای وقت گذاشتن برای این کار انگیزه دارید. به این ترتیب مدیر بخش استخدام قطعا تصویر بهتری از شما به عنوان یک کارمند در ذهنش نقش می‌بندد و به این ترتیب می تواند تا حدودی به صورت غیر مستقیم شخصیت شما را توصیف کند.





اغلب مدیران استخدام در شرکت ها، شما را ۶۰ درصد براساس مهارت و استعداد‌هایتان و ۴۰ درصد براساس حس مثبتی که از شما می‌گیرند استخدام می کنند. آن ها می دانند که می خواهند با شما همراه شوند و حالا این شما هستید که باید با دیگر اعضای شرکت همراه شوید.




4 نکته برای نوشتن رزومه کاری حرفه ای

 
  • تشکر
Reactions: ^Roya^
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا