نویسنده این موضوع
باری دیگر، با جدالی دیگر و جهانه دیگر..!
درود به همه اهالی جهانه دیگر..!مخصوصا خونآشامها، گرگینهها، و جادوگران مرموز...
یک جدال نفس گیر وا برای این سه قلمرو در نظر گرفتیم.
جدالی که ممکنه قدرت، تلاش، و برتر شدن اون سرزمین یا قلمرو را در جهانی دیگر مشخص کنه.
قلمرو خون اشام
سرزمین گرگینه ها
و جادوگران.
این جدال بین شمما سه قلمروِ، جدالی که برتری شما را در جهانی دیگر مشخص میکند.
خب قطعا براتون سوال پیش میاد که چطوریه؟!؟
شما اصیلان و مردمان سه قلمرو از امشب راس ساعت 12 به مدت 1 هفته یعنی جمعه شب راس ساعت 12
مهلت دارید که پست های مفیدی حالا تو هر بخش از انجمن، عکس، کتاب، رمان، گردشگری هر بخش ارسالی داشته باشین.
هر روز هم باید اعلام کنید که در طی اون روز چقد ارسالی و ارسال کننده برترتون کی بوده و اعلام کننده هم باید اصیل هر بخش باشه و هر مردمی که در هر قلمروی برترین ارسال کننده قلمرو خود باشد باید برترین شخص در ان روز در قلمرو بینه اهالی دیگر اعلام شود.
اینم اضافه کنم، فکر نکنین زرنگ بازی در بیارین و یه چیز فراتر از ارسالیاتون امار بدین اونوقت کلامون بد میره تو هم من حواسم به ارسالی هاتون هست، بگم بهتون.
این یه جدال واقعی بینه شما سه قلمرو است.
جدال بر سره قدرت..
قلمرو برتر و بیشترین ارسال کننده اعلام میشود و جوایزی هم به انها تعلق میگیرد.
خب در همین تایپک اعلام کنید که ارسالی های هر قلمرو چقدر بوده باز تکرار میکنم فقط اصیل های سه بخش اجازه دارند اعلام کنند.
و برترین ارسال کننده روز هم مشخص کنید.
و اگر کاربرانی هم دوست دارن در این جدال شرکت کنند باید عضو قلمرو های جهانی دیگر بشوند، پ یه سری به تالار جهانی دیگر بزنید.
درود به همه اهالی جهانه دیگر..!مخصوصا خونآشامها، گرگینهها، و جادوگران مرموز...
یک جدال نفس گیر وا برای این سه قلمرو در نظر گرفتیم.
جدالی که ممکنه قدرت، تلاش، و برتر شدن اون سرزمین یا قلمرو را در جهانی دیگر مشخص کنه.
قلمرو خون اشام
سرزمین گرگینه ها
و جادوگران.
این جدال بین شمما سه قلمروِ، جدالی که برتری شما را در جهانی دیگر مشخص میکند.
خب قطعا براتون سوال پیش میاد که چطوریه؟!؟
شما اصیلان و مردمان سه قلمرو از امشب راس ساعت 12 به مدت 1 هفته یعنی جمعه شب راس ساعت 12
مهلت دارید که پست های مفیدی حالا تو هر بخش از انجمن، عکس، کتاب، رمان، گردشگری هر بخش ارسالی داشته باشین.
هر روز هم باید اعلام کنید که در طی اون روز چقد ارسالی و ارسال کننده برترتون کی بوده و اعلام کننده هم باید اصیل هر بخش باشه و هر مردمی که در هر قلمروی برترین ارسال کننده قلمرو خود باشد باید برترین شخص در ان روز در قلمرو بینه اهالی دیگر اعلام شود.
اینم اضافه کنم، فکر نکنین زرنگ بازی در بیارین و یه چیز فراتر از ارسالیاتون امار بدین اونوقت کلامون بد میره تو هم من حواسم به ارسالی هاتون هست، بگم بهتون.
این یه جدال واقعی بینه شما سه قلمرو است.
جدال بر سره قدرت..
قلمرو برتر و بیشترین ارسال کننده اعلام میشود و جوایزی هم به انها تعلق میگیرد.
خب در همین تایپک اعلام کنید که ارسالی های هر قلمرو چقدر بوده باز تکرار میکنم فقط اصیل های سه بخش اجازه دارند اعلام کنند.
و برترین ارسال کننده روز هم مشخص کنید.
و اگر کاربرانی هم دوست دارن در این جدال شرکت کنند باید عضو قلمرو های جهانی دیگر بشوند، پ یه سری به تالار جهانی دیگر بزنید.
جدالی نفسگیر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: