- امتیاز واکنش
- 8,709
- زمان حضور
- 65 روز 16 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
اسم رمان: رویین دل
نویسنده: فاطمه بیابانی
ژانر: عاشقانه، پلیسی-جنایی، انتقامی
ناظر: niloofar.H
خلاصه:
کی میگه سکوت همیشه نشونه ی رضایته؟!
شایدنشونه احترامه و شاید مثل من نشونه ی ضعفم در برابر خانوادم باشه... همیشه سکوت کردم در برابر تمام ظلم هاشون حتی وقتی خواستن منو به عنوان بدهی به خونه ای بفرستند واسه خدمتکاری، بازم سکوت کردم... ولی سکوت من از موقعی شکست که فهمیدم تمام ادم های اطرافم گرگ های درنده در لباس بره بودند... بازی من از روزی شروع شد که مسبب تمام بدبختی هایم را با چشمان خودم دیدم و شناختم، و کمر به نابودیش بستم.... و حالا این دختر زخم خورده میخواهد انتقام بگیرد ولی چگونه؟! آیا موفق میشود؟!
نویسنده: فاطمه بیابانی
ژانر: عاشقانه، پلیسی-جنایی، انتقامی
ناظر: niloofar.H
خلاصه:
کی میگه سکوت همیشه نشونه ی رضایته؟!
شایدنشونه احترامه و شاید مثل من نشونه ی ضعفم در برابر خانوادم باشه... همیشه سکوت کردم در برابر تمام ظلم هاشون حتی وقتی خواستن منو به عنوان بدهی به خونه ای بفرستند واسه خدمتکاری، بازم سکوت کردم... ولی سکوت من از موقعی شکست که فهمیدم تمام ادم های اطرافم گرگ های درنده در لباس بره بودند... بازی من از روزی شروع شد که مسبب تمام بدبختی هایم را با چشمان خودم دیدم و شناختم، و کمر به نابودیش بستم.... و حالا این دختر زخم خورده میخواهد انتقام بگیرد ولی چگونه؟! آیا موفق میشود؟!
در حال تایپ - رمان رویین دل | fatim808 کاربر انجمن رمان 98
گاهی اوقات اگر بعضی از راز ها آشکار نشود، زندگیها بهم نمیریزد، ذهنها درگیر نخواهد شد، نفرت به وجود نمیآید... اما با آشکار شدن رازی هجده ساله، نفرت ها در دل ها شعله ور شد، چشمانی بارانی شد، ادامه حیات مشکل شد!.
forum.roman98.com
نقد و بررسی رمان رویین دل | fatim808 کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: