خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Mahshid Setoodeh

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
3,130
زمان حضور
26 روز 7 ساعت 25 دقیقه
آره

بعدی از این تیشرت گشادا دوست داره
خخخ آره

قلعه حیوانات (ANIMAL FARM) رو خونده (اثر جورج اورول)

بازی پیشگویی

• خنده
Reactions: Afshin Javan

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
امتیاز واکنش
13,208
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
خخخ آره

قلعه حیوانات (ANIMAL FARM) رو خونده (اثر جورج اورول)
نه

بعدی چطور دختریه که یک دونه دوست پسر نداشته ولی انقدر مدرن هستش و با سن مناسب برای دوست پسر داشتن

بازی پیشگویی

• خنده
Reactions: Mahshid Setoodeh

Mahshid Setoodeh

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
3,130
زمان حضور
26 روز 7 ساعت 25 دقیقه
نه

بعدی چطور دختریه که یک دونه دوست پسر نداشته ولی انقدر مدرن هستش و با سن مناسب برای دوست پسر داشتن
هممم خب بهتره بگم از این چیزا خوشم نمیاد. تعهد داشتن (هرچند کوتاه) ب یکی خیلی خسته کنندس.

رنگ زردو دوس داره

بازی پیشگویی

• تشویق

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
امتیاز واکنش
13,208
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
هممم خب بهتره بگم از این چیزا خوشم نمیاد. تعهد داشتن (هرچند کوتاه) ب یکی خیلی خسته کنندس.

رنگ زردو دوس داره
درست نیست طلایی دوست دارم

چرا خسته کننده ؟

بازی پیشگویی

Mahshid Setoodeh

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
3,130
زمان حضور
26 روز 7 ساعت 25 دقیقه
درست نیست طلایی دوست دارم

چرا خسته کننده ؟
خب تقریبا همونه دیگه XD

ی سری چیزایی اونجوری نیستن ک باید باشن. این روابط و این ها در اصل برای آشنایی بیشتر و ایناس (نظر من). بیشتر برای تفریح و سرگرمی این روابط ب وجود میان. افراد نسبت ب هم هیچ تعهدی ندارن درصورتی ک نباید اینجوری باشه. تفریح و سرگرمی هم عیب نیست. ولی ی دوست معمولی هم برا تفریح و سرگرمی کافیه

نفر قبلی 18 سالشه =| (خداییش باید میرفتم پیشگو میشدم =|)

بازی پیشگویی

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
امتیاز واکنش
13,208
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
خب تقریبا همونه دیگه XD

ی سری چیزایی اونجوری نیستن ک باید باشن. این روابط و این ها در اصل برای آشنایی بیشتر و ایناس (نظر من). بیشتر برای تفریح و سرگرمی این روابط ب وجود میان. افراد نسبت ب هم هیچ تعهدی ندارن درصورتی ک نباید اینجوری باشه. تفریح و سرگرمی هم عیب نیست. ولی ی دوست معمولی هم برا تفریح و سرگرمی کافیه

نفر قبلی 18 سالشه =| (خداییش باید میرفتم پیشگو میشدم =|)
خخخ اره

جدای از حرفات من قبولت دارم که این فکرو میکنی که هیچ کس تعهد نداره ولی میتونم بهت این اطمینان رو بدم که من دارم ! این روزا فقط کسانی تعهد دارن که برای خودشون و آیندشون ازش قاعل هستن و این آدم ها کم نیستند :)

نفر بعدی باید نظرشو درمورد حرافم بهم بگه

بازی پیشگویی

Mahshid Setoodeh

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
3,130
زمان حضور
26 روز 7 ساعت 25 دقیقه
خخخ اره

جدای از حرفات من قبولت دارم که این فکرو میکنی که هیچ کس تعهد نداره ولی میتونم بهت این اطمینان رو بدم که من دارم ! این روزا فقط کسانی تعهد دارن که برای خودشون و آیندشون ازش قاعل هستن و این آدم ها کم نیستند :)

نفر بعدی باید نظرشو درمورد حرافم بهم بگه
پیشگوی کی بودم من :cool:

آره خب همه جور آدم همیشه هستن. ولی معمولا اکثریت در نظر گرفته میشه.
این خیلی خوبه ک توی این سن به اندازه کافی بزرگ شدی ک بدونی اگه وارد رابـ*ـطه ای بشی باید نسبت ب طرف مقابل تعهد داشته باشی :) ولی ب نظرم هنوز زوده برات که تعهد داشته باشی! توی زندگی ما با خیلی آدم ها برخورد میکنیم. شاید انتخابی که میکنیم اشتباه باشه. شاید بعدا با اینکه ب ی نفر تعهد داریم از یکی دیگه خوشمون بیاد! اینجوری هم خودمون اذیت میشیم هم اون کسی ک بهش تعهد داریم. البته آدم ها باهم متفاوتن. شاید ی نفر تو زندگیش ب ندرت از کسی خوشش بیاد. اینجوری وقتی از یکی خوشت میاد میدونی ک واقعا میخوایش. ولی خب آدم هایی هم هستن (مثل خودم) که نمیدونن دقیقا از چی یا کی خوششون میاد. هر روز درگیر ی چیزین. بیشتر اوقات هم اکثر تجربه ها نصفه نیمه رها میشن. یه جورایی آدم حوصلش سر میره. مثل عروسکی که خیلی خیلی تو بچگی دوسش داریمه. (قصد توهین ندارم مثال دیگه ای فعلا ب ذهنم نمیاد) وقتی بزرگ میشیم کم کم فراموشش میکنیم.

بعدی پسره -____________-

بازی پیشگویی

• خنده

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
امتیاز واکنش
13,208
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
پیشگوی کی بودم من :cool:

آره خب همه جور آدم همیشه هستن. ولی معمولا اکثریت در نظر گرفته میشه.
این خیلی خوبه ک توی این سن به اندازه کافی بزرگ شدی ک بدونی اگه وارد رابـ*ـطه ای بشی باید نسبت ب طرف مقابل تعهد داشته باشی :) ولی ب نظرم هنوز زوده برات که تعهد داشته باشی! توی زندگی ما با خیلی آدم ها برخورد میکنیم. شاید انتخابی که میکنیم اشتباه باشه. شاید بعدا با اینکه ب ی نفر تعهد داریم از یکی دیگه خوشمون بیاد! اینجوری هم خودمون اذیت میشیم هم اون کسی ک بهش تعهد داریم. البته آدم ها باهم متفاوتن. شاید ی نفر تو زندگیش ب ندرت از کسی خوشش بیاد. اینجوری وقتی از یکی خوشت میاد میدونی ک واقعا میخوایش. ولی خب آدم هایی هم هستن (مثل خودم) که نمیدونن دقیقا از چی یا کی خوششون میاد. هر روز درگیر ی چیزین. بیشتر اوقات هم اکثر تجربه ها نصفه نیمه رها میشن. یه جورایی آدم حوصلش سر میره. مثل عروسکی که خیلی خیلی تو بچگی دوسش داریمه. (قصد توهین ندارم مثال دیگه ای فعلا ب ذهنم نمیاد) وقتی بزرگ میشیم کم کم فراموشش میکنیم.

بعدی پسره -____________-
خخخ چه پیشگوی خوبی

اولین چیز تو هر رابـ*ـطه ای اینه که بفهمی باید تعهد داشته باشی :)
و حق با تو هستش من اشتباه کردم و تصمیم اشتباهی گرفتم ولی تعهدی که داشتم وژدانم رو آروم میکنه که حداقل اون خوب نبوده تو خوب باش اون با تو بد بوده تو خوب باش تو هم خوب باش ، اگر نمیتونی تعهد داشته باشی حداقل خوب باش و همیشه خدا خوب باش

نفر بعدی سریع جوابمو میده انقدر طولش نمیده

بازی پیشگویی

• خنده

Mahshid Setoodeh

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
3,130
زمان حضور
26 روز 7 ساعت 25 دقیقه
خخخ چه پیشگوی خوبی

اولین چیز تو هر رابـ*ـطه ای اینه که بفهمی باید تعهد داشته باشی :)
و حق با تو هستش من اشتباه کردم و تصمیم اشتباهی گرفتم ولی تعهدی که داشتم وژدانم رو آروم میکنه که حداقل اون خوب نبوده تو خوب باش اون با تو بد بوده تو خوب باش تو هم خوب باش ، اگر نمیتونی تعهد داشته باشی حداقل خوب باش و همیشه خدا خوب باش

نفر بعدی سریع جوابمو میده انقدر طولش نمیده
خخخ :cool:

تو هرچیزی باید همیشه خوب بود نه فقط تو روابط اینچنینی. توی یک دوستی ساده هم باید خوب بود. تو خواهر و برادری هم باید خوب بود تو همه چیز باید خوب بود و خوب موند
خخخ خب طول کشید تا تایپش کنم و یکم فکر

نفر بعدی نویسندس (کسی که مینویسد =| نه آنکه مقام نویسنده را دارد -__________- )

بازی پیشگویی

• قهقهه

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
امتیاز واکنش
13,208
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
خخخ :cool:

تو هرچیزی باید همیشه خوب بود نه فقط تو روابط اینچنینی. توی یک دوستی ساده هم باید خوب بود. تو خواهر و برادری هم باید خوب بود تو همه چیز باید خوب بود و خوب موند
خخخ خب طول کشید تا تایپش کنم و یکم فکر

نفر بعدی نویسندس (کسی که مینویسد =| نه آنکه مقام نویسنده را دارد -__________- )
نه شانس نداشتی اشتباه شد

نفر بعدی نویسنده کوچکه

بازی پیشگویی

• خنده
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا