- امتیاز واکنش
- 13,887
- زمان حضور
- 84 روز 17 ساعت 20 دقیقه
ممنون از حضورت.از کی نویسنده شدی؟داستان نویسنده شدنم خیلی طولانیه. بچگیام اینطور گذشت که یه کتاب داستان می گرفتم دستم راه میفتادم از بقیه میخواستم برام بخونن. کلاس اول رو که تموم کردم شروع کردم خودم کتاب خوندن. کتابایی بودن که اصلا نمیفهمیدمشون ولی بارها و بارها میخوندم تا بفهممشون. رمان خوندن رو هشت سالگی با یه رمان تاریخی شروع کردم ولی رمان مجازی خوندنم از ده سالگی بود. هشت سالم که بود آخر سال قرار بود یه نامه برای معلممون بنویسیم. خوب طبق معمول مثل بیشتر بچه ها گفتم مامانم برام بنویسه ولی هی ایراد می گرفتم که اینجا بده اونجا بده که آخرش عصبی شد گفت خودت بنویس. معلمم خیلی خوشش اومد و تشویقم کرد که بنویسم. همینجا یه تشکر بکنم از خانم پارسا. شروع کردم نوشتن. اولین کارم یه عاشقانه، طنز چرت و بی معنی بود که تلفیق چند تا رمان بود. پاکش کردم و بیخیالش شدم. رمان دومم باز بهتر بود، ایوان چوبی. یه کار ترسناک ولی باز هم یه کپی و اسکی. این دو تا رمان برای من یک سال هم طول نکشید. ایدهی الگیدا به ذهنم رسید اما نه اینطور که الان هست، خیلی ضعیفتر و سطح پایینتر. نوشتمش. خوشم نیومد، پاک کردم؛ یه تعداد مقاله و کتاب نویسندگی خوندم و دوباره نوشتمش. در طول چهار سال هی رمان خوندم و آموزش نویستدگی خوندم و بارها و بارها این رمان رو نوشتم. وقتی سطحش به نظرم خوب بود دوباره دیلیت کردم و اینجا شروع به تایپ کردم. و حالا هم در خدمت شما هستم.
چرا نویسنده شدی؟ نمیدونم، از وقتی چشم باز کردم سودای نوشتن داشتم.
چطور ناظر شدی؟ تو آزمونش قبول شدم. دلیل هم چون دوست داشتم به پیشرفت رمان ها کمک کنم
چطور انقدر قلمت عالی شده؟خوندن و نوشتن. اونقدر تکرار و تمرین که گاهی اشکم درمیومد. و قلمم عالی نیست. اصلا از کارم راضی نیستم ولی پیشرفتم خیلی خوب بوده
❁❁صندلی داغ شماره یِ 30 با حضور داغِ Narges_Alioghli ❁❁
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com