رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمانها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
گاهی فکر میکنم مهمترین حرفهای من همان حرفهاییاست که حوصله ندارم بگویم. احتمالا به این دلیل که آدمها اغلب برای اینکه حرف مهمی بزنند باید تمرکز کنند و من هیچوقت تمرکز ندارم
#مصطفی_مستور
می خواهی از نگاه کردن به او فرار کنی. پس سعی میکنی با ورق زدن کتاب توی دستت یا با کشیدن خطوط نامفهوم روی تکه ای کاغذ خودت را سرگرم کنی، اما نمیتوانی.
پرهیز از نگاه کردن به کسی که شوق دیدنش کلافه ات کرده، تردید مبهمت را به یقینی روشن تبدیل میکند: عاشق شده ای ...
☆ چند روايت معتبر
#مصطفی_مستور
گفت: "ما شب ها بیداریم و روزها می خوابیم. عینهو سگ ها. تنها فرقش اینه که ما واق واق نمی کنیم."
لحظه ای سکوت می کند، امّا انگار چیزی به خاطرش رسیده باشد یا بخواهد حرفی را که زده تصحیح کند، بلافاصله می گوید: " البته گاهی هم واق واق می کنیم."
☆ من گنجشک نیستم
#مصطفی_مستور
...به این نتیجه رسیده بودم که اگر از زندگی چیز زیادی بخواهم زندگی هم از من چیزهایی خواهد خواست که خیلی خوب میدانستم نمیتوانم از عهدهشان بربیایم. با زندگیام رفتار مسالمتآمیزی داشتم. به او فشار نمیآوردم تا مجبور نباشم فشار او را تحمل کنم.
☆ سه گزارش کوتاه دربارهی نوید و نگار
#مصطفی_مستور
...دقیقه ها و ساعت ها و روزها برای اونها کش میاد. اما همین طور که بزرگ میشند، سرعت زندگی شون زیاد میشه.
وقتی جوون هستیم، زندگی همون قدر سرعت داره که ما داریم...
و بعد سرعت میگیره...
ازدواج، بچه، کار...
زندگی باز هم سرعت میگیره...
بیماری، پیری و مرگ!
☆استخوان خوک و دست های جذامی...
واقعاً که عالم پیچیدهای داریم...فکر میکنم به اندازهٔ تعداد آدمها فلسفه زندگی وجود داشته باشه...یعنی چیزی نزدیک به شش میلیارد فلسفهٔ زندگی...!
☆روی_ماه_خداوند_را_ببوس
#مصطفی_مستور
⊱ عزیز میگه مردها هر قدر هم که بزرگ و باسواد و پول دار بشن، باز هم مثل بچه ها هستند. زود قهر میکنن، زود پشیمون میشن و زود آشتی میکنند. ممکنه جلو زن ها چیزی نگن اما تنها که شدن شروع می کنند به بغض کردن. میگه به همین خاطره که کسی گریه ی مردها رو نمیبینه:)
☆ روی ماه خداوند را ببوس
#مصطفی_مستور