خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: ارنست_همینگوی

1. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

من میدانم که شب مثل روز نیست؛ میدانم که همه چیز فرق می‌کند، موضوع‌های شب را نمی‌توان در روز بیان کرد، برای اینکه دیگر وجود ندارند، و شب ممکن است برای مردمانِ تنها، همین که تنهایی شان آغاز شد، وحشتناک باشد. ☆وداع_با_اسلحه #ارنست_همینگوی
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

دنیا همه را در هم می‌شکند ! ولی پس از آن خیلی‌ها ، جای شکستگی‌شان قوی‌تر می‌شود ... ☆ وداع با اسلحه #ارنست_همینگوی
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

سانتیاگو: بهتره به چیزایی که ندارم فکر نکنم بجاش به چیزایی که دارم فکر می‌کنم؛ من یه عالمه امید دارم بهتره به امید فکر کنم ... ☆ پیرمرد و دریا #ارنست_همینگوی
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

نیازی نیست انسان‌ها را امتحان کنید، کمی صبر کنید خودشان امتحانشان را پس می‌دهند ...! ☆ مردان بدون زن #ارنست_همینگوی
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

هر صبح یک روز جدید در انتظار ماست . انسان ها می گویند که اگر خوش شانس باشی بهتر است . اما من ترجیح می دهم که هوشیار باشم .چرا که وقتی شانس به سراغم بیاید از دستش نخواهم داد ... ☆ پیرمرد و دریا #ارنست_همینگوی
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

خیلی چیز ها باید با خودت می آوردی که نیاوردی. حالا دیگر وقتش نیست که به چیزهایی که نداری فکر کنی پیرمرد. فکر کن با چیزهایی که داری چه می توانی بکنی. ☆ پیر مرد و دریا #ارنست_همینگوی
  7. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...دوست دارند مخصوصا بین خودشون سوءتفاهم بوجود میارند و دعوا می کنند بعد یهو می بینند که دیگه همدیگر رو دوست ندارند. فردریک: ما دعوا نمی کنیم. کاترین: نباید هم دعوا کنیم چون اگر توی این دنیا اتفاقی بین منو تو بیفته همدیگرو از دست میدیم، اونوقت میفتیم دست دیگران ...! ☆وداع با اسلحه...
  8. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...را چرا ساخته‌اند، آن هم وقتی که دریا این‌قدر بی‌رحم می‌شود؟ دریا مهربان است و خیلی زیباست. اما خیلی هم بی‌رحم می‌شود، و آن هم ناگهان، و این مرغ‌هایی که می‌پرند و خودشان را به آب می‌زنند و صید می‌کنند، با آن صداهای کوچک و غمگین، جثه‌ی نحیفشان تاب دریا را ندارد. ☆ پیر مرد و دریا #ارنست_همینگوی
  9. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

در خلقت خداوند هیچ نسل گمشده و تباه شده‌ای وجود ندارد و باور بشر خودبین و فانی در کنار گردش خورشید و گذر زمان پوچ و بی‌اهمیت به نظر می‌رسد. ☆خورشید همچنان می دمد #ارنست_همینگوی
  10. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

سانتیاگو: بهتره به چیزایی که ندارم فکر نکنم بجاش به چیزایی که دارم فکر می‌کنم؛ من یه عالمه امید دارم بهتره به امید فکر کنم ... ☆ پیرمرد و دریا #ارنست_همینگوی
  11. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

دنیا همه را در هم می‌شکند ! ولی پس از آن خیلی‌ها ، جای شکستگی‌شان قوی‌تر می‌شود ... ☆ وداع با اسلحه #ارنست_همینگوی
  12. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

بهتره به چيزهايی كه ندارم فكر نكنم، به جاش به چيزهايی كه دارم فكر می‌كنم‌. من يه عالمه اميد دارم، بهتره به اميدم فكر كنم! ☆پیرمرد و دریا #ارنست_همینگوی
  13. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

سانتیاگو: بهتره به چیزایی که ندارم فکر نکنم بجاش به چیزایی که دارم فکر می‌کنم؛ من یه عالمه امید دارم بهتره به امید فکر کنم ... ☆پیرمرد_و_دریا #ارنست_همینگوی
  14. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

⊱ هر صبح یک روز جدید در انتظار ماست. انسان ها می گویند که اگر خوش شانس باشی بهتر است. اما من ترجیح می دهم که هوشیار باشم. چرا که وقتی شانس به سراغم بیاید از دستش نخواهم داد. ☆پیرمرد_و_دریا #ارنست_همینگوی
  15. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

⊱می‌دانی چرا افراد سالخورده این‌قدر زود از خواب بیدار می‌شوند؟ تنها برای آن‌که روز طولانی‌تری در پیش داشته‌باشند؛ سن و سال، ساعت شماطه‌ای آدمی‌ست. ☆پیرمرد_و_دریا #ارنست_همینگوی
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا