رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمانها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
#یک_جرعه_کتاب
بشر هيچ چيز درنيافته و
هيچ چيز ابداع نكرده است.
نمي توانيم چيزی بدانيم،
فقط می دانيم كه هيچ نمي دانيم،
و اين، بلندترين مرتبه ی خرد انسانی است ...
☆ جنگ و صلح
#لئو_تولستوی
انسان کسی را میتواند نجات دهد
که خود اصرار به سقوط نداشته باشد
ولی وقتی سرشت کسی چنان فاسد شد
که سقوط در نظرش نجات جلوه کرد ، چه میشود کرد ؟
☆ آنا کارنینا
#لئو_تولستوی
برای مردم غمگین زندگی در شهر آسانتر است.
در شهر شخص می تواند صد سال زندگی کند بدون آنکه متوجه شود مرده و خیلی وقت پیش تبدیل به خاک شده است.
☆ موسیقی مرگ
#لئو_تولستوی
خوشبختی ما، رفیق، مثل آب است در تور ماهیگیری. توی آب که حرکتش می دهی باز می شود و پُر از آب است، بیرونش که می کِشی خالی است. بله رفیق همین طور است.
☆جنگ و صلح
#لئو_تولستوی
...کلّی رویدادها در حدّ توان بشر نیست، و بهاینسبب بهتر آن است که از کار دشوار بپرهیزیم و بهخطر تا پیش نیامده، نیندیشیم و خود را با جلوههای خوشایند زندگی مشغول داریم.
انسان اگر تنها باشد بیشتر به هشدار نخست گوش میدهد، و بهعکس؛ در جمع از ندای دوّم پیروی میکند.
☆جنگ و صلح
#لئو_تولستوی
ضرب المثلی تقریبا در همه فرهنگهای دنیا وجود دارد که میگوید:
"زمانی که چشم نمیبیند، قلب هم احساس نمیکند"
ولی من تاکید میکنم که این گفته اشتباه است.
هرکس هرچه دورتر برود، به قلب نزدیکتر خواهد بود؛حتی اگر بکوشیم او را به فراموشی بسپاریم!
حتی اگر در غربت زندگی کنیم، باز هم کوچکترین خاطرات...
⊱امروز که زندهای، زندگی کن. فردا خواهی مرد. همانطور که یک ساعت پیش بایست مرده باشی. وقتی که سراسر زندگیات در برابر ابدیت لحظهای بیش نیست، چه جای آن است که خود را عذاب دهی؟
☆جنگ_و_صلح
#لئو_تولستوی
+ موضوع این است: فرض کن که زن داری و زنت را هم دوست داری و عاشق زن دیگری میشوی...
_معذرت میخواهم، این حرف تو برای من درست به همان اندازه عجیب و نامفهوم است که فرض کن وقتی اینجا (رستوران) خوب سیر شدیم، از کنار دکان نانوایی که رد میشویم یک نان قندی بدزدیم.
☆آناکارنینا
#لئو_تولستوی