خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: دبی_فورد

1. SETAREH LOTFI

نیمه تاریک وجود | دبی فورد

به ما آموخته اند که به دنبال آرزو رفتن، کار دشواری ست، اما متوجه نیستیم که شاید گذران زندگی با این دانسته که در پی آرزوهایمان نیستیم، بسیار دشوار تر است. ما بی آرزو شده ایم، در حالی که آرزو کلید بهره گیری کامل از توان معنوی مان است. #نیمه_تاریک_وجود #دبی_فورد
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...که دوست دارند هنرمند یا نویسنده شوند، اما مطمئن هستند که نمیتوانند آرزوی خود را برآورده کنند. هنگامی که از آنها علت را می‌پرسیم، می‌گویند از استعداد یا معلومات کافی برخوردار نیستند. آنها به دلایلی که برای شکست ارائه میدهند ایمان دارند، اما به رویاهایشان نه! #دبی_فورد...
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...عکسی هم در اتاق کارتان بگذارید. این کودک جنبه‌ای از وجود شماست که چنانچه مورد مهر و توجه قرار گیرد، تمامی شادی و نشاطی را که همواره خواسته‌اید برایتان به ارمغان می‌آورد . . . ما آن‌ قدر مشغول مشغله‌هایمان هستیم که فراموش کرده‌ایم چگونه مراقب خود باشیم..! ☆نیمه_تاریک_وجود...
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...می روید، عکسی هم در اتاق کارتان بگذارید. این کودک جنبه ای از وجود شماست که چنانچه مورد مهر و توجه قرار گیرد، تمامی شادی و نشاطی را که همواره خواسته اید برایتان به ارمغان می آورد. ما آن قدر مشغول مشغله هایمان هستیم که فراموش کرده ایم چگونه مراقب خود باشیم. ☆نیمه_تاریک_وجود‌ #دبی_فورد
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...ما بیش از حد گرفتار "انجام رساندن" زندگی روزانه هستیم. هر روز را افتان و خیزان و در حد امکان خود به شب می رسانیم. سپس وقتی بیدار می شویم و درمی یابیم که پس از سال ها کار کردن در جهت همان اهداف و آرزوها هنوز به جایگاه مورد نظر در زندگی نرسیده ایم، یکه می خوریم. ☆سوال های درست #دبی_فورد
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...ما را به گذشته، داستان زندگی‌مان و باورهای موهومی که آن را پیش می‌برد، می‌چسباند. اگر خود را تسليم بخش‌های تشکیل دهنده زندگی‌مان کنیم، آنگاه می‌توانیم با گوشِ جان به‌ صدایِ بخش‌های بیگناه‌ترمان گوش فرا دهیم و خود را از شر صداهای تکراری و دائمی صندوق سایه‌مان خلاص کنیم. ☆راز سایه #دبی_فورد
  7. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

..." هرگز اجازه نمی‌دهم کسی اینکار را دوباره با من انجام دهد ! " را بارها از ذهن می‌گذرانیم ..ولی‌؛ وجه بدتر داستان این است که چون ما ، برای شروع ارتباط‌های جدید، به خودمان فرصت رسیدگی و التیام دردهای درونی‌مان را نمی دهیم، این شکست‌ها را دوباره و دوباره تجربه خواهیم کرد. ☆جدایی معنوی...
  8. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

همان‌طور که در درون هر دانه، یک گل زندگی می‌کند، درون هر یک از ما نیرویی برای دست‌یابی به یک زندگی شگفت‌انگیز وجود دارد. ☆ سؤال های درست #دبی_فورد
  9. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...که به احتمال زیاد در مواجهه با هر مصیبتی پا پس می‌کشیم؛ هر وقت لازم است خودی نشان بدهیم، قایم می‌شویم؛ و هر وقت نیاز داریم صدایمان به گوش همه برسد، دهانمان را می‌بندیم. ترس مجبورمان می‌کند تصمیمی بگیریم که باور داریم امنیت ما را به خطر نمی‌اندازد، حتی وقتی عکسش درست باشد. ☆شهامت #دبی_فورد
  10. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

هیچ‌کس آنچه را من می‌گویم، همانند من نمی‌گوید، و هیچ‌کس کارهای مرا درست مثل من انجام نمی‌دهد. من، من هستم و شما، شما هستید! هرکدام از ما بی‌همتا هستیم و سفر خاص خود را پیشِ رو داریم. #دبی_فورد ☆نیمه‌ی_تاریک_وجود
  11. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

⊱همان‌طور که در درون هر دانه، یک گل زندگی می‌کند، درون هر یک از ما نیرویی برای دست‌یابی به یک زندگی شگفت‌انگیز وجود دارد ☆سؤال_های_درست #دبی_فورد
  12. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...نیستند. ما بیش از حد گرفتار "انجام رساندن" زندگی روزانه هستیم. هر روز را افتان و خیزان و در حد امکان خود به شب می رسانیم. سپس وقتی بیدار می شویم و درمی یابیم که پس از سال ها کار کردن در جهت همان اهداف و آرزوها هنوز به جایگاه مورد نظر در زندگی نرسیده ایم، یکه می خوریم. ☆سوال_های_درست...
  13. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...دستیابی به اهداف‌تان بیشتر خواهد بود. گاندی می‌گوید: " من کاملا اطمینان دارم که هر زن و مردی در این دنیا می‌تواند به جایی برسد که من اکنون رسیده‌ام؛ فقط کافی است همانند من تلاش کند و به اندازه من امید و ایمان داشته باشد. ایمانی که به عمل منتهی نشود چه ارزشی دارد؟" ☆نیمه_تاریک_وجود #دبی_فورد
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا