خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: ویلیام_شکسپیر

1. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

هملت: بودن یا نبودن؟ مسئله این است! آیا شریف‌تر آن است که ضربات و لطمات روزگار نامساعد را متحمل شویم و یا آنکه سلاح نبرد بدست گرفته با انبوه مشکلات بجنگیم تا آن ناگواری ها را از میان برداریم؟ ☆هملت #ویلیام_شکسپیر
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

زندگی تنها سایه‌ای است گذرا؛ بازیگری بینواست که ساعتی بر صحنه می‌خرامد و به شور و هیجان می‌آید و سپس دیگر آوایی به گوش نمی‌رسد: افسانه‌ای است خشم‌آلود و پر‌خروش که ابلهی حکایت می‌کند و هیچ معنی ندارد. ☆مکبث #ویلیام_شکسپیر
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

خوشا به حال آنان که سواد و خردمندی‌شان چنان در هم آمیخته که همچون نی‌لبکی در دستان سرنوشت نیستند تا هر وقت دلش خواست، آنان را به صدا درآورد... #ویلیام_شکسپیر ☆هملت
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

⊱آرام‌باش! چه نوری است كه از آن پنجره می‌تابد؟ آنجا مشرق است و ژولیت خورشید تابان #ویلیام_شکسپیر ☆رومئو_ژولیت
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

⊱ و من چنان از بداختری خویش و از نبرد با بخت فرسوده‌ام خسته که حاضرم زندگی‌ام را بر سر ناچیزترین امیدی شرط بندی کنم، تا یا بهترش کنم و یا از رنجش برهم. ☆مکبث #ویلیام_شکسپیر
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

⊱ زندگی تنها سایه‌ای است گذرا؛ بازیگری بینواست که ساعتی بر صحنه می‌خرامد و به شور و هیجان می‌آید و سپس دیگر آوایی به گوش نمی‌رسد: افسانه‌ای است خشم‌آلود و پر‌خروش که ابلهی حکایت می‌کند و هیچ معنی ندارد. ☆مکبث #ویلیام_شکسپیر
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا