خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: پائولو_کوئلیو

1. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

اگر خدا وجود داشته باشد، بدون شک در مورد موجوداتی که تصمیم میگیرند این زمین را زودتر ترک کنند، بخشنده خواهد بود و شاید حتی از این که ما را وادار کرده وقتمان را آنجا بگذرانیم، معذرت بخواهد !! ☆ ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد #پائولو_کوئلیو
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

دیوانه بمانید، اما مانند عاقلان رفتار کنید. خطر متفاوت بودن را بپذیرید، اما بیاموزید که بدون جلب توجه متفاوت باشید. ☆ ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد #پائولو_کوئلیو
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

اینکه مغرورید، اصلا اشکالی ندارد اینکه فکر می‌کنید، فقط خودتون غرور دارید، بده ! #پائولو_کوئلیو
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...که بارها برای خودم اتفاق افتاده) در نهایت می آموزد که هیچ چیز به او تعلق ندارد؛ و اگر هیچ چیز به من تعلق ندارد پس نباید اوقاتم را صرف محافظت از چیزهایی کنم که مال من نیست. بهتر است به گونه‌ای زندگی کنم که انگار همین امروز نخستین و آخرين روز زندگی من است. ☆ یازده دقیقه #پائولو_کوئلیو
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

دوست داشتن آدم ها را می توان از توجه آنها فهمید وگرنه حرف را که همه می توانند بزنند ... #پائولو_کوئلیو
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

#معرفی_کتاب هنگامی که احساس خشم یا سردرگمی میکنی، سعی کن به خودت بخندی. به زنی که از تردید‌ها و نگرانی‌ها رنج می‌برد و می‌پندارد مشکلاتش مهم‌ترین عامل در این دنیایند، بخند. بیشتر مشکلات ما از این امر به وجود می‌آید که از قوانین تبعیت می‌کنیم. ☆ ساحره ی پورتوبلو #پائولو_کوئلیو
  7. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...نوشابه است، با خودم فکر کردم، در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است، ولی آیا اگر به سمت آن شیء بی ارزش نمیرفتم، واقعا می فهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم... ☆مکتوب...
  8. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...کسی از خودش نمی‌پرسد که آیا این برنامه خود اوست یا شخص دیگری آن را برایش ریخته است... تجربه کسب میکنند، خاطره می اندوزند، مال جمع می‌کنند و نظرات دیگران را بر دوش میکشند که سنگین‌تر از حد توان آنهاست. بنابراين رویاهای خودشان‌ را از یاد میبرند. به این دلیل مردم غمگین اند. ☆ زهیر...
  9. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

نباید از یاد ببریم که زندگی از لـ*ـذت های کوچک ساخته شده. اگر گاهی وقت خود را با بازیچە های بی ارزش تلف می کنید، از خود دلگیر نشوید. همین لـ*ـذت های کوچک ما را بر می انگیزند ... ☆ مکتوب #پائولو_کوئلیو
  10. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

"هیچ کس نمی‌تواند همیشه خوشحال باشد! من باید یاد بگیرم چگونه با واقعیت های زندگی کنار بیام..." ☆خیـ*ـانت #پائولو_کوئلیو
  11. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...کند که لال اند و فقط دنبال آب و غذا هستند یا ترجیح می‌دهد مثل کتاب ها باشد که وقتی آدم دلش می‌خواهد گوش بدهد، داستان‌های باور نکردنی برایش تعریف می‌کنند. وقتی با آدم‌ها حرف میزنی، چیزهایی می‌گویند که نمیدانی چه جوری به گفتگو ادامه بدهی... آدم‌ها حرف های غریبی می‌زنند! ☆کیمیاگر #پائولو_کوئلیو
  12. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

اکنون کاری را شروع کرده ام که می توانستم ده سال پیش آغاز کنم، اما از اینکه برای آن بیست سال دیگر صبر نکردم، دلشادم. ☆ کیمیاگر #پائولو_کوئلیو
  13. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...چيز تنها نوعى توهم است و اين توهم در مسايل مادى و معنوى وجود دارد، اگر کسى چيزى را که در شرف رسيدن به آن باشد را از دست بدهد، در نهايت مى آموزد که هيچ چيز به او تعلق ندارد. پس بهتر است به گونه اى زندگى کنم که انگار همين امروز نخستين يا آخرين روز زندگى من است ... ☆ یازده دقیقه #پائولو_کوئلیو
  14. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

اگر بتوانی همواره در اکنون بمانی، آدم شادی هستی. آن وقت می‌فهمی که در صحرا، زندگی هست؛ آسمان ستاره دارد؛ جنگجویان می‌جنگند. چون این بخشی از زندگی بشر است. زندگی یک جشن است؛ جشنی عظیم؛ چون همواره در همان لحظه‌ای است که در آن می‌ زی‌ایم و فقط در همان لحظه ... ☆کیمیاگر #پائولو_کوئلیو
  15. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

نمی توان به بهار گفت زود فرا برسد و عمری طولانی داشته باشد تنها میتوان گفت بیاید و تا مدتی که قادر است بماند ... ☆یازده دقیقه #پائولو_کوئلیو
  16. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

هیچکس نمیتواند همیشه خوشحال باشد ! من باید یاد بگیرم چگونه با واقعیت‌های زندگی کنار بیایم ...! ☆ خیـ*ـانت #پائولو_کوئلیو
  17. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

مردم هیچ وقت از چیزی راضی نمی شوند. اگر کم داشته باشند زیاد می خواهند. اگر زیاد داشته باشند، بیشتر می خواهند. اگر بیشتر داشته باشند، می خواهند به کم راضی باشند. اما دیگر کاری از دستشان برنمی آید. یعنی نمیفهمند که رسیدن به خوشبختی خیلی آسان است؟ ☆ برنده تنهاست #پائولو_کوئلیو
  18. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

وقتی احساس من شبیه احساس کسی نیست، مطلقاً هیچ‌کس نمیتواند بفهمد درونم چه می‌گذرد؛ این یعنی تنهایی! ☆خیـ*ـانت #پائولو_کوئلیو
  19. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

کتابها نوشته و تابلوها ترسیم می شوند، زیرا ما نمی خواهیم ریشه های خود را به فراموشی بسپاریم ! ☆یازده دقیقه #پائولو_کوئلیو
  20. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...ترجیح می دهد با گوسفندها زندگی کند که لال اند و فقط دنبال آب و غذا هستند یا ترجیح می دهد مثل کتاب ها باشد که وقتی آدم دلش می خواهد گوش بدهد، داستان های باور نکردنی برایش تعریف می کنند. وقتی با آدمها حرف میزنی، چیزهایی می گویند که نمیدانی چه جوری به گفتگو ادامه بدهی... #پائولو_کوئلیو ☆کیمیاگر
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا