خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: اوریانا_فالاچی

1. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...و تنهایی یمان بیشتر خواهد شد... شادی ها لحظه ای و گذرا هستند... شاید خاطرات بعضی از آن ها تا ابد در یاد بماند اما رنج ها داستانش فرق می کند. تا عمق وجود آدم رخنه می کند و ما هر روز با آنها زندگی می کنیم... انگار این خاصیت انسان بودن است ...! ☆ نامه به کودکی که هرگز زاده نشد...
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

مردم دیوانه اند ...! اگر تو سوپت را با چنگال بخوری، فورا به تو می‌گویند دیوانه‌ای و تو را به تیمارستان می‌برند ...! ولی اگر هزاران نفر را قتل عام کنی، چیزی به تو نخواهند گفت و تو را به هیچ تیمارستانی نخواهند فرستاد ...! ☆زندگی ، جنگ و دیگر هیچ #اوریانا_فالاچی
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...وقتی که آن را به دست آورد از داشتنش لـ*ـذت نمی‌برد یا آنرا تباه میکند. خوشبخت واقعی آن کسی است که بتواند به خود بگوید: من میخواهم راه بروم نه به مقصد برسم. و بدبخت کسی است که خود را مقصد می سازد و می گوید: من میخواهم به مقصد برسم "رسیدن مردن است" ☆ نامه به کودکی که هرگز زاده نشد...
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

#یک_جرعه_کتاب جلو برم یا عقب؟ اگه برگردم عقب وضعیت بدتره، چون دوباره باید از راه پر از چاله چوله ای که اومدم برگرم، ولی اگه جلو برم لااقل این امید رو دارم که شاید جاده بهتر بشه...! ☆ نامه به کودکی که هرگز زاده نشد #اوریانا_فالاچی
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...شدن یک‌جور شجاعته؛ گفتنِ اینکه ما سرنوشتِ خودمون‌رو می‌سازیم، یک‌جور دیوونه‌گیه! ولی اگه سرنوشت‌ رو قبول نداشته باشی، زندگیت تبدیل می‌شه به یک عالمه فرصت که از دست دادی‌شون... اون وقت توی حسرتِ چیزهایی که نداشتی و می‌تونستی داشته باشی، زمانِ حال رو ضایع می‌کنی... ☆ یک مرد #اوریانا_فالاچی
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

آدمها وقتی در برابر خطری قرار می گیرند پست می شوند وقتی خطر گذشت٬ آدم می شوند ... هرگز نباید در مقابل خطر خود را گم کنی کوچولوی من ... ☆ نامه به کودکی که هرگز زاده نشد #اوریانا_فالاچی
  7. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

خیال نکن زندگی واسه مردا خیلی آسونه! اگه قوی باشی یه سِری مسئولیتِ سنگین رو سَرت آوار میشه. چون ریش داری، اگه نوازش بخوای یا گریه کنی همه بهت می‌خندن. ☆ نامه به کودکی که هرگز زاده نشد #اوریانا_فالاچی
  8. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

خانه‌ی تو آنجایی نیست که در آن متولد می‌شوی! خانه‌ی تو آنجا است که وقتی به عقل می‌رسی و می‌توانی تصمیم بگیری که چه چیز را دوست داری و چه چیز را دوست نداری، برای بقیه‌ی سال‌های عمرت انتخاب می‌کنی. ☆ پنه لوپه به جنگ می‌رود #اوریانا_فالاچی
  9. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

باید به فکر ساختن یک بادبادک بود، هنوز هم با مشتی نخ و کمی کاغذ می‌شود به گیس طلای خورشید رسید. ☆یک مرد #اوریانا_فالاچی
  10. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

جوانا : میدانی ریچارد، گاهی فكر ميكنم انسانهای خوب و بد وجود ندارند . فقط لحظاتی وجود دارد كه طی آن ما خوب يا بد هستيم ، مثلا تو در من اين احساس را به وجود می آوری كه آدم خوبی هستم . ☆ پنه لوپه به جنگ می‌رود #اوریانا_فالاچی
  11. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...به همه چیز تسلیم میشویم. عادت، بی رحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد می شود، در سکوت، کم کم رشد می کند و وقتی کشف می کنیم که چطور مسموم آن شده ایم، می بینیم که هر ذره بدن مان با آن عجین شده است، می بینیم که هر حرکت ماتابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمی کند. ☆ یک مرد...
  12. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

کودکم! می توانم به تو بیاموزم مثلا وقتی چراغ قرمز است باید بایستیی ورود ممنوع را نباید وارد شوی و یکطرفه یعنی تا آخرش را باید بروی ولی چگونه به تو بیاموزم سوار دلت شوی و هر کجا می خواهد نروی وقتی خودم هنوز نیاموخته ام! ☆نامه به کودکی که هرگز زاده نشد #اوریانا_فالاچی
  13. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...کسی را از ذهنمان بیرون می کنیم، دیگر نباید کارها و اشتباهاتش را تشریح کنیم. ناتوانی از همان جا آغاز می شود که به دنبال چراهای اشتباهات او می گردیم ... این کار ذهن را درگیر می کند و خودش اثبات این مسئله است که: هنوز او را از ذهن خود بیرون نکرده ایم! ☆زندگی، جنگ و دیگر هیچ #اوریانا_فالاچی
  14. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...ای که بهار تبدیل به تابستان و تابستان تبدیل به پاییز و پاییز تبدیل به زمستان می‌شود؛ هرگز کسی نمی‌فهمد در کدام لحظه بهار تبدیل به تابستان می‌شود. یک روز صبح از خواب بیدار می‌شویم و حس می‌کنیم هوا گرم است. تابستان وقتی ما در «خواب» بودیم فرارسیده است. ☆ اگر خورشید بمیرد #اوریانا_فالاچی
  15. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

باید به کودکان آموخت که جهان بی باتوم و گلوله زیباتر است! باید به فکر ساختن یک بادبادک بود! هنوز هم با مُشتی نخ و کمی کاغذ می‌شود به گیسِ طلای خورشید رسید! کودکی که با مسلسل بازی کند، جهان را نجات نخواهد داد ... ☆ یک مرد #اوریانا_فالاچی
  16. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

زخما خوب میشن و جاشونم از بین میره، ولی یه زنگِ تلفن، واسه برگردوندنِ تمام دردا بسه! ☆ نامه به کودکی که هرگز زاده نشد #اوریانا_فالاچی
  17. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

مشکلای مردا یه چیزایی مثل نژاد، یا پول و شغل برمی‌گرده اما مشکلای زنا دور یه موضوع می‌گرده: زن به دنیا اومدن! ☆جنس ضعیف #اوریانا_فالاچی
  18. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

آدمها وقتی در برابر خطری قرار می گیرند پست می شوند وقتی خطر گذشت٬ آدم می شوند هرگز نباید در مقابل خطر خود را گم کنی کوچولوی من ! ☆ نامه به کودکی که هرگز زاده نشد #اوریانا_فالاچی
  19. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

زخم‌ها خوب می‌شوند جایشان کم‌کم از بین می‌رود ولی یک زنگ تلفن، برای برگرداندن تمام دردها کافیست! ☆نامه به کودکی که هرگز زاده نشد #اوریانا_فالاچی
  20. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

باید به فکر ساختن یک بادبادک بود، هنوز هم با مشتی نخ و کمی کاغذ می‌شود به گیس طلای خورشید رسید. ☆یک مرد #اوریانا_فالاچی
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا