خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: تاریخ_آرتدال

1. Tiralin

منتخب جوهر هزارتو (جلد دوم پیچ و خم دنج) | Tiralin کاربر انجمن رمان ۹۸

...خفته! وز واپسین از زانو برپای می‌شوم، خون از تیغ بر گلبرگ می‌فشانم و گلِ خون بر سنگ مزار پرتاب می‌دارم. بدرود و هاراماهامین¹‌، گرامی راست تبارم! #تیرالین #یخ_و_میخ #بزم_خون #تاریخ_آرتدال #دل_نوشته #جوهر_هزارتو 1: برگرفته از سریال تاریخ آرتدال؛ (اینجا): لفظی برای بدرقه‌ی الهی و محترمانه.
  2. Tiralin

منتخب جوهر هزارتو (جلد دوم پیچ و خم دنج) | Tiralin کاربر انجمن رمان ۹۸

...نه چون نِی توست، که از دور ما را خوش‌تر از انگبین* است، که نوای آمیخته‌ی تیغ و زنگ راستی و نیرو‌ست! #تیرالین #یخ_و_میخ #تیغ_آفتاب #تاریخ_آرتدال #جوهر_هزارتو #دل_نوشته گریخته از المیرا: کسی که شان و شخصیت خودش را زیر پا نهاده به سخن: به اصطلاح دست‌خون: شرط بندی احساسی برش گراییدم: به آن تبدیل شدم...
  3. Tiralin

دلنوشته پیچ و خم دنج | elina2003 کاربر انجمن رمان ۹۸

...لَختی خون از گردون نمایش‌های گیهان باشند و روزگار بس ره‌دار، تا دگر داستان‌هایش بخوانیم و از بر کنیم. #تیرالین #یخ_و_میخ #تیغ_آفتاب #تاریخ_آرتدال #به_هیچ_کس #پیچ_و_خم_دنج #دل_نوشته _______________________________________ ۱. نمایش‌های دست‌خون: بازی‌‌های دروغینی که عواقب راستین دارند. ۲...
  4. Tiralin

دلنوشته پیچ و خم دنج | elina2003 کاربر انجمن رمان ۹۸

...بهر آرامش در برم شو و اشک و فریاد؛ تا فردا را همگام با یکدیگر سازیم؛ ای بسا راز دلم برت نهانِ دیگر[2] نیست و راز‌های تو نیز! #تیرالین #تاریخ_آرتدال #دل_نوشته #پیچ_و_خم_دنج _______________________________________ ۱. نهانِ دیگر نیست: دیگر نهان نیست ۲. شمشیر و زنگ و آینه: نماد پایان جهان برگرفته...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا