خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: آنا_گاوالدا

1. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

هر بار که می‌خواهم به سمتت بیایم، یادم می‌افتد، "دلتنگی" هرگز بهانه خوبی برای تکرار یک اشتباه نیست ...! #آنا_گاوالدا
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

زندگی همین است؛ اراده‌ی راسختان را در ترک سیگار تحسین می‌کنید و بعد یک صبح سرد زمستانی تصمیم می‌گیرید چهار کیلومتر پیاده بروید تا یک پاکت سیگار بخرید! #آنا_گاوالدا
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

در زندگی، همیشه غمگین بودن، از شاد بودن آسان تر است، ولی من اصلا از آدم هایی خوشم نمی آید که آسان ترین راه را انتخاب می کنند. تو را به خدا شاد باش و برای آن که شاد شوی، هر کاری از دستت بر می آید، انجام بده ... ☆35 کیلو امیدواری #آنا_گاوالدا
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

از خودم می پرسم با چه حالی برگردم خانه رو به آسمان میکنم حتی یک ستاره هم در آسمان نیست. گریه ام بیش تر و بیش تر می شود. امیدم از همه جا نا امید شده. کاش کسی جایی منتظرم باشد... این آرزوی زیادی است؟ ☆ کاش کسی جایی منتظرم باشد #آنا_گاوالدا
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

از خودم می پرسم با چه حالی برگردم خانه رو به آسمان میکنم حتی یک ستاره هم در آسمان نیست. گریه ام بیش تر و بیش تر می شود. امیدم از همه جا نا امید شده. کاش کسی جایی منتظرم باشد... این آرزوی زیادی است؟ ☆ کاش کسی جایی منتظرم باشد #آنا_گاوالدا
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

زندگی را همانجا ياد گرفتم، توی گلفروشی ؛ دسته گل‌های كوچک برای همسران و دسته گل‌های بزرگ برای معشـ*ـوقه ها ... ☆دوستش داشتم #آنا_گاوالدا
  7. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

صدای انسان از همهٔ آلات موسیقی زیباتر و مؤثرتره و حتی بهترین نوازندهٔ دنیا نمی‌تونه یک‌دهم احساس یک صدای خوب را القا کنه. این بخش مقدسِ وجود ماست و گمون می‌کنم چیزیه که پیرتر که بشیم درک می‌کنیم؛ یعنی برای من این‌طور بوده. مدتی طول کشید تا بهش برسم. ☆با هم بودن #آنا_گاوالدا
  8. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

وقتی با خودم خلوت می‌کنم مثل اینه که بیرون رفته باشم. تو خودم گم می‌شم... گردش می‌کنم... درون آدم خیلی بزرگه...! ☆با هم بودن #آنا_گاوالدا
  9. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...و ولد كردند. مردان و زنانی كه شكنجه شده‌بودند، مرگ نزديكان و خاكستر شدن خان و مانشان را ديده بودند، دوباره دنبال اتوبوس دويدند، دوباره درباره‌ی هوا حرف زدند و دخترهايشان را شوهر دادند. باور كردنی نيست، اما همين است ديگر. زندگی از هر چيزی نيرومند‌تر است. ☆ من او را دوست داشتم...
  10. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

يک روز حس می كنی كه در حال مرگ هستی و روز بعد می فهمی كه تنها كاری كه بايد می كردی اين بود كه چند پله پايين می رفتی تا چراغی را برای روشن كردن پيدا كنی تا همه چيز را كمی شفاف تر ببينی ... ☆ باهم بودن #آنا_گاوالدا
  11. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

چقدر خوب است که همیشه در زندگیتان، کسی را داشته باشید که حتی در نبودنش هم باعث لبخندتان شود! ☆دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد #آنا_گاوالدا
  12. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

عطرها بی رحم ترین عناصر زمینند ! بی آنکه بخواهی می برندت تا قعر خاطراتی که برای فراموشیشان تا پای غرور جنگیدی! ☆ گریز دلپذیر #آنا_گاوالدا
  13. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

وقتی با خودم خلوت می‌کنم ، مثل اینه که بیرون رفته باشم. تو خودم گُم میشم ... گردش می‌کنم ... درون آدم خیلی بزرگه ! ☆از کتاب با هم بودن #آنا_گاوالدا
  14. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

زندگی حتی وقتی انکارش می کنی، حتی وقتی نادیده اش می گیری، حتی وقتی نمی خواهی اش از تو قوی تر است. از هر چیز دیگری قوی تر است..! ☆من او را دوست داشتم #آنا_گاوالدا
  15. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

باید یک‌بار به‌خاطر همه‌چیز گریه کرد. آن قدر که اشک‌ها خشک شوند. باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد. به چیز دیگری فکر کرد. باید پاها را حرکت داد و همه‌چیز را از نو شروع کرد! ☆من او را دوست داشتم #آنا_گاوالدا
  16. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...، باید دست بکشی از بخشیدن کسی که هیچ‌وقت بخشیدنت را نفهمید ! ﺗﺎ ﺍﯾﻦ‌ﺑﺎﺭ ﺩﺭ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﺑﺨﺸﺶ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﺪ ! وقتی میمانی و می‌بخشی ، فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی . ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﺁﺩم‌ها ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﺭﺍ ﻣﺘﺬﮐﺮ ﺷﺪ، ﺁﺩم‌ها ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻧﻤﯽﻣﺎﻧﻨﺪ، یک جا ﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﯿﺸﻪ میرﻭﻧﺪ ...! ☆گریز دلپذیر #آنا_گاوالدا
  17. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

چقدر خوب است که همیشه در زندگیتان کسی را داشته باشید که حتی در نبودنش هم باعث لبخندتان شود! ☆ دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد #آنا_گاوالدا
  18. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد. آن قدر که اشک ها خشک شوند، باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد. به چیز دیگری فکر کرد. باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد. ☆ من او را دوست داشتم #آنا_گاوالدا
  19. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

همیشه از غمِ کسانی حرف می‌زنند که می‌مانند و می‌سازند. اما هیچ‌وقت به غم آنهایی که می‌گذارند و می‌روند فکر کرده‌ای؟ ☆دوستش داشتم #آنا_گاوالدا
  20. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

چیزی که باعث می شود ادمها کنار هم نمانند،حماقتشان هست. نه تفاوت هایشان! ☆باهم_همین_و_بس #آنا_گاوالدا
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا