خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: فرانتس_کافکا

1. Ninush

یک قاچ کتاب

نیازی به دِلگرمی ندارم . دیگر به چه کارم می‌آید؟ آن‌وقت که می‌خواستم نَداشتم .. #فرانتس_کافکا نامه به پدر
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

ما باید آن‌گونه کتاب‌هایی را بخوانیم که برما تشر زنند و مجروحمان کنند. ما به کتاب‌هایی نیاز داریم که همچون بلا بر سرمان نازل شوند. کتاب باید چون چکشی باشد برای شکستن دریای منجمد درون ما #فرانتس_کافکا
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

از زندگی کتابهای زیادی می توان پدید آورد، و از کتابها فقط کمی، خیلی کم، زندگی بدست می آید. #فرانتس_کافکا
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

من ناراحت نمی‌شوم ، تو هم لازم نیست ناراحت شوی ! داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی آدم‌های باشعور بشود ... ☆ نامه به فلیسه #فرانتس_کافکا
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...خودشان بگذارد." آدم نمی‌تواند آنها را عوض کند، فقط توازن‌شان را بر هم می‌زند. چون یک انسان از قطعه‌های واحدی درست نشده است که بتوان تکه‌ای را برداشت و بجایش چیزِ دیگری گذاشت. او یک کل است، و اگر آدم یک سویش را بکشد، سوی دیگرش، چه بخواهی چه نخواهی، کشیده می‌شود. ☆ نامه به فلیسه #فرانتس_کافکا
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

مادر از همه ما ضعیف تر بود؛ نه بخاطر غصه‌های مشترکمان ، بلکه بخاطر غصه‌های خصوصی هر کدام از ما که خورده بود ... ☆ قصر #فرانتس_کافکا
  7. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

از من می‌خواهید معقول باشم، و آن وقت خودتان به نامعقولانه‌ترین نحوی که تصورش را می‌شود کرد رفتار می‌کنید! ☆محاکمه #فرانتس_کافکا
  8. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

مادر از همه ما ضعیف تر بود؛ نه بخاطر غصه‌های مشترکمان ، بلکه بخاطر غصه‌های خصوصی هر کدام از ما که خورده بود ! ☆ قصد #فرانتس_کافکا
  9. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

وقتی آدم عاشق می‌شود صیانتِ نفْسی جدید به دست می‌آورد، از یک سری فکر‌ها می‌گریزد، از شنیدن بعضی حرف‌ها خودداری می‌کند و بعضی چیزها را که تا آن زمان از روی حواس‌پرتی پذیرفته بود حالا آزاردهنده می‌بیند. ☆نامه به فلیسه #فرانتس_کافکا
  10. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

لازم نیست که خانه‌ات را ترک کنی. پشت میزت بنشین و گوش کن. حتی گوش نکن، تنها منتظر بمان. منتظر نمان، آرام و تنها بمان. تمام دنیا بی‌نقاب خودش را در برابر‌ت ظاهر می‌کند. ☆پندهای سورائو #فرانتس_کافکا
  11. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

عزیز دلم، اگر بچه‌های فقیر خیابان را خوشحال می‌کنی، مرا هم خوشحال کن. من کمتر از آن‌ها درمانده نیستم. تو هیچ نمی‌توانی تصور کنی که من چه شباهت زیادی به فروشنده پیری دارم که شب با اجناس فروش نرفته‌اش به خانه می‌رود. ☆ نامه به فلیسه #فرانتس_کافکا
  12. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

همچون یک مُرده، از هرگونه اشتیاقی برای مراوده با دیگری تُهی بوده‌ام. گویی به این جهان و جهان دیگر تعلق نداشته‌ام.“ #فرانتس_کافکا ☆نامه به ملینا
  13. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

⊱گروهی با اشاره به خورشید غم خود را انکار می‌کنند و گروهی دیگر با غم خویش وجود خورشید را! ☆یادداشت_ها #فرانتس_کافکا
  14. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

همچون یک مُرده، از هرگونه اشتیاقی برای مراوده با دیگری تُهی بوده‌ام. گویی به این جهان و جهان دیگر تعلق نداشته‌ام.“ #فرانتس_کافکا ☆ نامه به ملینا
  15. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...به اندازه‌ کافی شب نیست. به همین دلیل هیچ‌گاه وقتِ کافی در اختیارِ انسان نیست، چون جاده‌ها طولانی هستند و گمراه شدن هم آسان، حتی زمانی پیش می‌آید که آدم به وحشت می‌افتد و آرزو می‌کند - حتی بدونِ اجباری خاص - به عقب فرار کند آرزوئی که بعدها شدیداً سرزنش بار می‌آورد“ ☆نامه به فلیسه...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا