رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمانها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
من با مردی که ذوق و علاقهاش با من یکی نباشد خوشبخت نمیشوم. مردِ من باید شریک احساسات من بشود. هر دو باید از یک جور کتاب و موسیقی خوشمان بیاید.
☆ عقل و احساس
#جین_آستین
...واقعا دوستشان دارم زیاد نیست
تعداد کسانی که نظر خوبی دربارشان دارم از آن هم کمتر است " من هرچه بیشتر دنیا را میشناسم از آن ناراضی تر میشوم "
هرروز که میگذرد بیشتر معتقد میشوم که آدم ها " شخصیت ناپایداری دارند "
نمیشود روی ظواهر ، لیاقت یا فهم و شعورشان حساب باز کرد !!
☆غرور و تعصب...
...فکر کرد: «جای شکرش باقیست که هنوز چیزی برای آرزو کردن دارم. اگر همه چیز مطابق خواستههایم بود، حتماً افسردهتر میشدم. اما حالا میفهمم که چقدر میشود آرزو داشت و با امید رسیدن به آنها، از زندگی لـ*ـذت برد. برنامهای که همه چیزش مطابق میل آدم باشد، هیچ وقت عملی نمیشود.» .
☆غروروتعصب...
...نباشد. غرور بیشتر به تصور ما از خودمان بر میگردد، خودخواهی به چیزی که دیگران درباره ما میگویند...!
ممکن است بدون قصد بدخواهی برای دیگران بدی کرد و میتوان از روی سهو و خطا سبب بدبختی دیگران شد. بی فکری، عدم توجه به احساس دیگران و عدم تصمیم باعث چنین کارهایی میشود...!
غرور و تعصب
#جین_آستین
با چند ساعت گفتوگوی تند و بیوقفه، بیشتر موضوعهایی که واقعاً دو آدم عاقل میتوانند باهم در میان بگذارند به آخر میرسد، اما این حکم در مورد عشاق صدق نمیکند. بین آنها هیچ موضوعی به آخر نمیرسد، هیچ حرفی زده نمیشود مگر آنکه بیست بار تکرار شود.
☆ عقل و احساس
#جین_آستین
علایق و آرزوهای من عوض نشدن، اما یک کلمه از طرف تو میتونه منو تا ابد ساکت کنه. البته، اگر، احساسات تو تغییر کرده باشه، باید بهت بگم: تو منو فریب دادی، هم بدنم و هم روحمو، و من عاشقتم عاشقتم عاشقتم. و آرزو میکنم که از امروز به بعد هیچ وقت ازت جدا نشم.
☆ غرور و تعصب
#جین_آستین
...واقعاً دوستشان داشته باشم زیاد نیست، تعداد کسانی که نظر خوبی دربارهشان دارم از آن هم کمتر است. من هرچه بیشتر دنیا را میشناسم از آن ناراضیتر میشوم. هر روز که میگذرد بیشتر معتقد میشوم آدمها، شخصیت ناپایداری دارند و نمیشود روی ظواهر لیاقت یا فهم و شعورشان حساب کرد.
☆غرور_و_تعصب...
علایق و آرزوهای من عوض نشدن، اما یک کلمه از طرف تو میتونه منو تا ابد ساکت کنه. البته، اگر، احساسات تو تغییر کرده باشه، باید بهت بگم: تو منو فریب دادی، هم بدنم و هم روحمو، و من عاشقتم عاشقتم عاشقتم. و آرزو میکنم که از امروز به بعد هیچ وقت ازت جدا نشم.
☆غرور و تعصب
#جین_آستین