خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: دپ

1. Mystery

متون خفن

...الان که فهمیدم دوستش داری خونه ی خیالم تاریک شده میز و صندلیاش خاک گرفته تاریکه پر عنکبوت پر تنهایی انگار که یک زندگی چندین ساله رو باختم... وارد تنهایی های دخترا نشید اونا خونه میسازن هر چند دور باشی هر چند هم فاصله داشته باشی با تو زندگی میکنن تو خیالاتی که بعدها میشه دو دست روی گردنشون. #دپ
  2. Mystery

متون خفن

چه میدونم، خب منم اولین بارمه که دارم زندگی میکنم.:) #دپ
  3. Mystery

متون خفن

اگه درد و غماشو بهت نمیگه، باید ببینی کجا «تکیه‌گاه نبودی» اگه دیگه ذوق نمیکنه، باید ببینی کجا «ذوقشو کور کردی» اگه باهات مشورت نمیکنه، باید ببینی کجا «مسخره‌ش کردی» اگه دیگه بهت توجه نمیکنه باید ببینی کجا «نادیده‌ش گرفتی» آدما الکی عوض نمیشن، خودت کاری کردی از خوب بودن دست بکشن! #دپ
  4. Mystery

متون خفن

اونقدر پول داشت که میتونست دوتا بیمارستان و باهم بخره بردنش سردخونه گفتن جا نداریم تا صبح رو زمین موند زندگی کنید. #دپ
  5. Mystery

متون خفن

...ﺷﯿﮏ ﻧﻤﯽ ﭘﻮﺷﻪ، ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺁﺭﺯﻭﯾﯽ نمی کنه، ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﺍﺩﺍﻣﻪ نمی دﻩ، یکی دیگه به خودش نمی رسه، ﯾﮑﯽ مدام ﺗﺮﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ غمگین ﮔﻮﺵ می دﻩ، ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺵ عکس ﯾﺎﺩﮔﺎﺭﯼ نمی گیره، یکی محبت نمی کنه، یکی دیگه محبت نمی پذيره، اینجوریه که ﺍﮐﺜﺮ ﺁﺩﻣﺎ توی ٣٠ ﺳﺎﻟﮕﯽ یا زودتر ﻣﯽ ﻣﯿﺮن و توی ٨٠ ﺳﺎﻟﮕﯽ ﺩﻓﻦ می شن. #دپ
  6. Mystery

متون خفن

‏درد اونجاست که؛ آدمی که بی اون نمی تونید، اون بدون شما خیلی هم میتونه. #دپ
  7. Mystery

متون خفن

حال خوشت رو به آدما گره نزن، اینا یه روز میرن و حال خوبتم با خودشون میبرن. #دپ
  8. Mystery

متون خفن

...رو منتقل نمیکنید با این جمله اون آدمی که حالش بده، حاضره تا صبح زیر فشار غم باشه اما با شما حرف نزنه... . حتی اگه بلدش نبودید، هر کاری که از دستتون بر میاد برای خوب بودن حالش بکنید البته اگه دوست ندارید ناراحتیشو ببنی آدما تو ناراحتی نیاز دارن به شنیدن شدن و درک شدن و محبتی که واقعی باشه. #دپ
  9. Mystery

متون خفن

وقتی شیشه میشکنه صدا میده و اونی که شکوندتش برای جمع کردنش زخمی میشه به سلامتی دل که بی‌صدا میشکنه تا دست اونی که شکوندتش زخمی نشه #دپ
  10. Mystery

متون خفن

...می بینم دیگر هیچ قدرت مقاومت ندارم. می بینم از زندگی سیرم. حس می کنم که همه با چشم تحقیر به من نگاه می کنند. و به نظرم می رسد که وجودم عاطل و باطل و باعث ننگ و ناراحتی است. آن وقت رنج می برم و پیش خودم نقشه می کشم که همه را از دست خودم راحت کنم. ±فروغ فرخزاد {از نامه های فروغ به پرویز شاپور}...
  11. Mystery

متون خفن

گاهی زندگی به قدری سخت میگیره، که فکر میکنی تو زاده شدی برای مرگ... . زاده شدی که زندگی نکنی فقط یه نفسی بره و بیآد. خلاصه که زنده موندن اسونه؛ زندگی کردن سخت. #دپ
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا