خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: تلنگرانه⛔️

1. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ گفت:‌دخترروچہ‌بہ‌شهادت؟ گفتم‌ ”شایددخترها‌توےِ‌جنگ شهیدنشن اماهمین‌بس‌کہ‌ازنسلِ‌بعضے مادَرهآ چمران‌و‌آوینے‌و‌سُلیمانے داریم✌️♥️✨“ #الهم_عجل_لولیک_الفرج اینجا.گنـاه.ممــنوع ------------------✨---------------- برای ترک گنـ*ـاه، هنوز #دیر_نشده #همین_الان_ترڪش_ڪن
  2. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ یادمان باشد ابن ملجم با نیت خیر و قربه الی الله بر فرق مولا ضربه زد!! شمر جانباز جنگ صفین بود(و اگه ضربه سفت تر میخورد میشد شهید شمر) بسیاری از خوارج حافظ قرآن بودند و اهل نماز شب!!! جعده همسر امام معصوم بود!!! یزید گریه کننده بر امام مظلوم بود!!! و هزاران...
  3. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ از غریبیِ مولا همین بس که منِ بچه شیعه و مدعیِ حبِ علی (علیه السلام) هنوز یک مرتبه نهج البلاغه را کامل نخوانده ام ... این چگونه عشقی ست که من دارم؟ التماس دعا #شب_قدر اینجا.گنـاه.ممــنوع ------------------✨---------------- برای ترک گنـ*ـاه، هنوز #دیر_نشده...
  4. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ میدونی‌رفیق‌‌ بیا‌یه‌کوچولوتغییربدیم‌خودمونو بیا‌گنـ*ـاه‌نڪنیمـ.. ببینم‌خدا‌‌چجورۍحالمو‌نوجا‌میاره زندگیمونو‌پر‌از‌وجود‌خودش‌میڪنہ(: - عصبےشدیم؟! +نفس‌عمیقی‌بکشیم‌بگیم: ‌بیخیال،اگه‌چیزی‌بگم ؛ اما‌م‌زمان‌‌ناراحت‌میشه...☝ - دلخورمون‌کردن؟! +بگیم‌:خدا‌میبخشه‌منم‌میبخشم‌...
  5. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ زندگی خیلی کوتاهه گاهی با خودم فکر میکنم مگه چقدر زنده ام که بخوام آدم بدی باشم مگه چقدر زنده ام ب خودم ظلم کنم؟ مگه‌چقدر‌ زنده ام که‌درست‌زندگی نکنم؟ راه درست رو پیدا کن و بدون معطلی به سمتش برو دوست من✌️❤️ زندگی خیلی کوتاه تر ازین که بخوای با فشار گنـ*ـاه کردن زندگی کنی...
  6. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ ‌ ✔️ستون خونتون رو در نظر بگیر حالا که راحت نشستی‍♀ تومنزل فرض کن ستون برداشته بشی یک دفعه آوار رو سرت میریزه اعمال هم همینطوره وقتی ⚡️خدا میگه نماز واجبه حتما واجبه قیامت هزاران کار کرده باشی ولی نمازت قبول نشه آوار رو سرت خراب میشه مگه میشه اقااا⁉️ آخه این چه...
  7. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ بعضیا میگن : باحجاب ها و چادری ها از همه بدترن. "" واسه همین منم هیچوقت نمیخوام باحجاب باشم اما...✋ 1⃣ اولا : بد بودن رفتار یا گفتار بعضی افراد با حجاب و چادری، هیچ ارتباطی به حجاب اون ها نداره☝️ این حرف مثل این میمونه که کسی بگه : من از عینک دودی خیلی بدم...
  8. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ از دانايي پرسيدم : نظر شما در مورد مولا علي (علیه‌السلام) چيه؟ ايشان پرسيد : بهترين مکان کجاست ؟ گفتم : مسجد پرسيد : بهترين جاي مسجد کجاست ؟ گفتم : محراب پرسيد : بهترين عمل چيه؟ گفتم : نماز‍♂ پرسيد : بهترين نماز ؟ گفتم : نماز صبح پرسيد : بهترين قسمت نماز؟...
  9. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ پایان‌آدمیزاد نه‌از‌دست‌دادن‌رفیق‌است نه‌رفتن‌یار.. نه‌تنهایے..!! هیچ‌ڪدام!پایان‌آدمےنیست آدمےآن‌هنگام‌تمام مۍ‌شود‌ڪہ↓ ←| ••خـُدا‌‌فراموشش‌ڪند••| اینجا.گنـاه.ممــنوع ------------------✨---------------- برای ترک گنـ*ـاه، هنوز #دیر_نشده #همین_الان_ترڪش_ڪن
  10. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ گاهے‌یک‌جواب‌نیمه‌تلخ‌‌به‌پدرومادر کدورت‌و‌ظلمی‌می‌آوردکه‌صد‌تا‌نماز شب‌خواندن،آن‌را‌جبران‌نمی‌کند ...! ¦⇢ آیت‌اللّٰھ‌فاطمی‌نیا #رفیق_حواست_هست؟ اینجا.گنـاه.ممــنوع ------------------✨---------------- برای ترک گنـ*ـاه، هنوز #دیر_نشده #همین_الان_ترڪش_ڪن
  11. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ ⭕️ روز قیامت از ما سوال میکنن که چرا با سیاهی لشگر شدن توی اینستاگرام باعث شدید دشمنان خدا قدرتمند بشن؟؟ رفقا اگه کار ضروری ندارین و باعث رشدتون نمیشه پاکش کنین... منکه به شخصه متنفرم ازین برنامه ی صهیونیستی خدا میدونه تاحالا چقدر ظهور مولارو عقب انداخته و چندتا جوون رو بدبخت...
  12. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ -میگفت گاهی‌اوقات‌مايک‌غصه‌هایی‌داريم كه‌منشأ‌آن‌معلوم‌نيست! و‌فردنميداندكه‌چه‌اتفاقی‌افتاده‌است‌كه دلش‌گرفته‌است؛؛؛ دراين‌مواقع‌بايد‌گفت "‌ان‌شاءالله‌كه‌خيراست" گاهی‌دل‌گرفتنی‌هايی‌است‌كه‌ هيچ‌منشأيي‌ندارد! وفردبه‌سبب‌آنهاغصه‌ميخورد؛...
  13. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ خیال می کردم می‌خوان برن مهمونی! بهترین لباس‌هاشون رو می‌پوشیدن یه روز بهشون گفتم: امام حسن جانم! چرا بهترین لباس‌هاتون رو وقت #نماز می‌پوشید...؟ امام(ع) فرمودند: خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره، برای همین وقت نماز خودم رو، برای خدای خودم، زیبا می کنم . ...
  14. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ اگہ‌دخترۍعکساشونمیذاره‌ پروفایل‌واستورۍنمیڪنہ! علتـش‌این‌نیست‌که‌زشته یاتیپ‌نداࢪه! شایدچیزۍداࢪه‌که‌خیلۍهانداࢪن مثلا‌ #حیـــا! اینجا.گنـاه.ممــنوع ------------------✨---------------- برای ترک گنـ*ـاه، هنوز #دیر_نشده #همین_الان_ترڪش_ڪن
  15. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ * هرجارو‌نگاه‌میکنم‌‌میبینم‌یه‌پست‌هست‌ که‌نوشته ‌اینك‌شماووحشت‌دنیای‌بی‌علی... * رفیق‌فقط‌خواستم‌بگم ‌یه‌عمره‌بی‌مهدی‌داریم‌‌زندگی‌میکنیم‌ وحواسمون‌نیست !! * یادمون‌باشه‌کوفیان‌‌بی‌بصیرت باعث‌مظلومیت‌مولا‌شدند ... * حواسمون‌به‌امام‌غایبمون‌باشه‌که‌تاریخ تکرارنشه ...
  16. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ کسی که نگران زندگیش و عاقبت به خیریش باشه حتما نمازشو میخونه… حتی اگه گنـ*ـاه هم کردی بازم نمازتو بخون.☺️ ولی نمازتو ترک نکن.❌ حتی اگه حوصله هم نداشتی بازم بخون… هرکاره هستی ولی نمازتو بخون ⭕️ نماز نخوندن خط قرمزت باشه…‼️ جدی میگم… ببین؟ همین نماز یه روز نجاتت میده…...
  17. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ فکر کردن‌ به #گنـ*ـاه مثل ‌دود‌ می‌مونه!! آدمو نمیسوزونه ولی ‌در و دیوارِ ‌دل ‌رو سیاه ‌میکنه و آدمو خفه... اینجا.گنـاه.ممــنوع ------------------✨---------------- برای ترک گنـ*ـاه، هنوز #دیر_نشده #همین_الان_ترڪش_ڪن
  18. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ همیشه بین دوراهی عقل و هوای نفس بهترین فرصته تا عشقتو به خدا نشون بدی☺️ خیلیا تو این موقعیت الکی بودن عشقشون معلوم میشه.... ببین اونجایی که‌ با تموووووم وجود دلت‌یه‌چیزیو‌میخواد ولی بخاطر خدا بیخیالش میشی اونجا عشقت به خدا ثابت میشه...و همونجاس که روحت حسابی اوج میگیره و رشد...
  19. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ به آنچه که دوست داری از پروردگارت به تو برسد دست نمی یابی مگر اینکه در مقابل """"خواسته های نفسانی خودت"""" مقاومت ڪنی✔️ مولا علی(ع)،غررالحکم_جلد۳ اینجا.گنـاه.ممــنوع ------------------✨---------------- برای ترک گنـ*ـاه، هنوز #دیر_نشده #همین_الان_ترڪش_ڪن
  20. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگرانه⛔️ ببینید رفقا اخرالزمان رو دوتا گروه توی دنیا رقم میزنن یه گروه شرّ که همین صیهونیستای یهودی هستن یه گروه خِیر یعنی منتظران فعالی که ظهور منجی رو رقم میزنن حالا تویی که میخوای جزوه گروه خیر و پشته امامت باشی جان من نزار برنامه هایی که صهیونستای ادمکش و کثیف ساختن باعث گناهت و عقب...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا