خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: هنریاب

1. M O B I N A

بوم‌سازی در هنر پاپیه ماشه

...یا نه اگر رنگ دلخواه به دست آمده باشد، همهٔ قلمدان را با لایهٔ بسیار نازکی از روغن آغشته می کنند؛ ولی اگر رنگ دلخواه به دست نیامده باشد، با کم و زیاد کردن مایه رنگ ها طبق دستور تهیهٔ آن، روشنی و تیرگی آن را تغییر می دهند. وقتی روغن قلمدان خشک شد، آن را واشور می زنند و روی آن نقاشی می کشند...
  2. M O B I N A

نگاهی به مجسمه‌سازی در دوران پیش از اسلام

...بستان و تعدادی مجسمه‌های غول‌پیکر است، همچنین مجسمه‌های دیگری که در اغلب موزه‌های جهان قرار دارند، از جمله سر قباد اول در موزه شیکاگو و پیکره یک اسب که در موزه برلین قرار دارد. علاوه بر اینها، نقوش برجسته روی ظروف نقره‌ای و طلایی این دوران با موضوع شکار و بزم و موضوعات مذهبی نیز وجود دارد...
  3. M O B I N A

روش سفالسازی و کوزه‌گری امروزی

...بسیار مناسب است. روغندونی کوزه‌ایست که پشت و روی آن لعاب دارد و برای نگهداشتن روغن به کار برده می‌شود. تولکا کوزه‌ای است که هم برای نگهداشتن روغن و هم برای ترشی به کار می‌رود و به همین دلیل باید لعاب داشته باشد، ولی اگر بخواهند فقط برای آب بردن از آن استفاده کنند مثل کوزه آب بدون لعاب است...
  4. M O B I N A

هنر نمدمالی و کلاه‌دوزی

...به جلو می‌کشد، و یا به طوری که در مورد کلاههای قشقایی معروف است، دو جای آن را روی هم خم کرده و با قیچی به اندازه می‌برد، سپس کلاه را شسته و خشک می‌کند و در محلولی از آب کتیرای رقیق فرو می‌برد. سرانجام به هنگام خشک کردن یک بار دیگر رویهٔ آن را با سنگ پرداخت می‌کنند که جلا یافته و براق شود. #هنریاب
  5. M O B I N A

هنر ریسیدن پشم، پنبه و کتان

...این قرقره را بد*کاره‌گرد می‌نامند، میلهٔ بد*کاره‌گرد را در داخل گل‌مُچ (گل رس خشک شده) می‌گذارند ماسوره‌ای روی سر دوک گذاشته و الیاف را از کلاف روی ماسوره می‌پیچند. خانه هایی که بیش از دو چرخ نخ‌ریسی دارند ماسوره‌ای روی سر چرخ نخریسی دوم گذاشته و نخ را مستقیماً از چرخ نخریسی روی ماسوره می‌پیچند...
  6. M O B I N A

اثرات فرهنگی و هنری صنایع دستی ایران

...قرار دارد و با توجه و عنایت به ارزش‌های فرهنگی و هنری صنایع دستی که به حفظ کیفیت و حفظ اصالت آثار از لحاظ نگاره، نقش ، رنگ و رنگ آمیز مربوط می شود می توان به ماندگاری صنایع دستی اندیشید تا امکان بهره گیری از اثرات غیر قابل انکار اقتصادی، اجتماعی و بازرگانی صنایع دستی میسر، مقدور و محقق شود...
  7. M O B I N A

صنایع دستی و هنرهای مردمی ایران

...ابعاد و اندازه ناچیز خود اما دارای صحنه‌های بسیار غنی و پیچیده هستند و می‌توانند بیننده خود را ساعت‌ها به خود مشغول سازند. حسین بهزاد، رضا عباسی، کمان الدین بهزاد و همچنین استاد محمود فرشچیان از مینیاتورهای قدرتمند در زمینه هنری خود بوده اند و آثاری بی نظیر و غیر قابل تکرار خلق کرده اند. #هنریاب
  8. M O B I N A

خط میخی هخامنشی نخستین خط ایران

...کردم، اهورامزدا مرا یاری داد تا اینکه کرده را کردم. اهورامزدا مرا حمایت کند از بدی و خانواده مرا و این کشور را، این را من از اهورامزدا خواهش می کنم. اهورامزدا آن را – به من بدهد. بند ششم - ای مرد این است فرمان اهورامزدا . این به نظر تو زشت نیاید، این راه راست را از دست مگذار و گنـ*ـاه مکن.» #هنریاب
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا