خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: آپ_موزیک

1. M O B I N A

متن اهنگ های شهرام شکوهی

...غمگين و جان خستم اگر از درد من پرسي بدان لـ*ـب را فرو بستم بيا از غم شکايت کن که من همدرد تو هستم بيا شکوه از دل کن که من نازک دلي خستم !!♩♬♫♪♭!! جدايي را حکايت کن که من زخمي آن هستم اگر از زخم دل پرسي برايش مرهمي بستم !!♩♬♫♪♭!! مجنونم و مستم به پاي تو نشستم آخر ز بديهات بيچاره شکستم #آپ_موزیک
  2. M O B I N A

متن آهنگ های علی عبدالمالکی

...♬♫♪ قلبم واسه تو میکوبه حال دلم با تو خوبه میخوام باشی کنارم وقتی بارون میاد و غروبه !!..!! بمونی برام نمیشه از فکرت درام محاله یه روز با تو تموم شه ماجرام ♬♫♪ قلبم واسه تو میکوبه حال دلم با تو خوبه میخوام باشی کنارم وقتی بارون میاد و غروبه !!..!! ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── علی عبدالمالکی اعتراف #آپ_موزیک
  3. M O B I N A

متن آهنگ های | رضا صادقی

...از قبل و بعد تو زدم وقتی که عاشقت شدم دوباره دنیا اومدم ♬♫♪ !!! جونم بسته به جونت جونمی خون تو رگ این دل مجنونمی شهر و یار و دیار و قرار و نشونم و خونمی ♬♫♪ !!! جونم بسته به جونت جونمی خون تو رگ این دل مجنونمی شهر و یار و دیار و قرار و نشونم و خونمی ♬♫♪ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── رضا صادقی دلخوشی...
  4. M O B I N A

متن آهنگ وصال امیری

───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── نیستی با تنهایی شدم هم قدم ♩♬♫ قید دوستامو هم زدم چند روزه قهرم با خودم ♩♬♫ بعد تو، از یه دنیا زده شدم خاطراتت رو به دوشم می کشم ♩♬♫ دیگه خستم نمیکشم مریض احوال و ناخوشم ♩♬♫ کاری کن، یه کاری کن آروم بشم نه میشه برم، نه میشه نرم ♩♬♫ نه پای رفتن دارم نه پای برگشتن از دستم میری، از...
  5. Leyla

متن اهنگ های یوسف زمانی

آهای همه قرارم کیو جز تو دارم تا اومدی تو زندگیم شدی دار و ندارم غمم نیست دیگه با تو نه هیشکی دیگه جاتو نه نمیگیره تو قلبم دردونه قلبم با تو با تو من غرق حال خوبم دوست دارم آهای عزیزتر از جونم میلرزه دلم تا اینکه میام بگم من همونم که یه دل نه صد دل عاشقتم عاشقونه عاشقونه خیلی شیکو بی بهونه...
  6. M O B I N A

متن آهنگ های | حمید هیراد

...کشاندی در قفس دنیای من تنها دلیل امتحانت بود و بس ♬♫♪♭ ایمان خود را سر بریدی دل به دریا میزنی یوسف خود را باختی و سر به صحرا میزنی ..!!.. به سرم زده حالتو امشب خوب کنم تا صدام بزنی و بگی من خوب شدم ♬♫♪♭ به سرم زده حالتو امشب جور کنم تورو از غم عالم و آدم دور کنم ..!!.. ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── #آپ_موزیک
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا