خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: پارت.3

1. Apollo

در حال تایپ رمان ایتان می‌نوازد | Apollo کاربر انجمن رمان ۹۸

#پارت.3 نگاهی به پسرک جوان انداخت. به سرعت می نوشت و زیر لـ*ـب جملات او را تکرار می کرد تا چیزی از قلم نیفتد. سرش را پایین آورد و به دستانش خیره شد. پوسته ی صورتی رنگ و ملتهبی که کل دستش را پوشانده بود یک یادگاری دیگر بود. شاید هم یک هشدار که هرگز نباید او را از یاد ببرد. اوایل سعی داشت با...
  2. *AsAl*

در حال تایپ رمان احتضار | *AsAl* کاربر انجمن رمان ۹۸

#پارت.3 هرچی منتظر بودیم، ولی جوابی از غریبه ارسال نشد و به گفته آوین، سعی کردم موضوع رو فراموش کنم ولی... *** - می‌تونی چشمات رو باز کنی! چشمان عسلی رنگم رو باز کردم و به خودم که تغییرات زیادی کرده بودم، خیره شدم. باور نمی‌شد امروز قراره به کسی که دوستش دارم و یک عالمه رویا توی ذهنم باهاش...
  3. reyhaneZ

در حال تایپ رمان آفاق مکافات | reyhaneZ کاربر انجمن رمان ۹۸

#پارت_3 دست چپمو بالا بردم و با انگشت اشارم پشت مبل رو نشون دادم و گفتم: - اونجاست، پشت مبله رو زمین افتاده. جاخورده سرشو کمی کج کرد تا ببینه و گفت: - رو زمین افتاده؟ با صدای لرزونی گفتم: - بله، میشه لطفا یکم عجله کنید سری تکون داد و در حالی که کفشاشو در می‌ورد برگشت طرف همکارش که پشت سرش بود،...
  4. در حال تایپ تاب رخ او | Mosaken_Shab کاربر انجمن رمان ۹۸

#تاب_رخ_او #پارت.3 20 سال بعد کلافه و سردرگم دنبال جزوه‌ی ملک‌پور می‌گشتم؛ اما انگار آب شده بود و رفته بود توی زمین. از سردرد داشتم جون می‌دادم و چاره‌ای جز گشتن نداشتم. اگر جزوه‌ش پیدا نمی‌شد حسابم با کرام الکاتبین بود. تلفن همراهم که زنگ خورد به سختی از روی زمین بلند شدم‌ و بدون نگاه کردن به...
  5. فاطمه میرحسینی

در حال تایپ رمان بیچی هد | فاطمه میرحسینی کاربر انجمن رمان ۹۸

#پارت.3 - نمیخواد اینجوری نگاش کنی راست میگه ولی من دیگه قرار نیست عاشق بشم به خودم قول دادم. آرژان - قرار نیست که بخاطر اتفاق دوسال پیش دست رد به سـ*ـینه هم بزنی توهم حق داری عاشق بشی ولی عاشق یه ادم عاقل نه یه دختر خوش گذرون و طمع کار درست میگفت همه حرفاشون یه حقیقت تلخ بود یه زخم روی قلب من بود...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا