خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: شمع_دل_افروز

1. Saghár✿

شمع دل‌افروز | Saghar و ♪ozan کاربران انجمن رمان ۹۸

ای غزل! ای مثنوی! ای برگ پاییزی زرد! ای جوهر امید من! تا نگاهم به جانت بند است میلادت مبارک! #شمع_دل_افروز
  2. Saghár✿

به دیده بسته‌ی این تن بدیدم روی ماهت را کنار تک‌درختی رو به دریا دست در دستش چشم در چشمش به‌یک‌باره پرید یادی که تغذیه روحم بود تمامش کرد دلم یادت تمامش کرد زندگی، من را #شمع_دل_افروز
  3. Saghár✿

تو را من چشم در راهم شب هنگام همان لحظه همان ساعت که جز ماه و شبِ تارَم کسی در یاد پیر خود ندارد جامه‌ی یادت #شمع_دل_افروز
  4. Saghár✿

پر از شُکر و پر از اشکم پر از یاد و پر از افسوس پر از درد و نگاه سرد پر از یاد و غم دیروز #شمع_دل_افروز
  5. Saghár✿

آن بو که می‌گوید تو هستی می‌رسد از راه دور سبز می‌شود مشام امید می‌دهد به تار و پود #شمع_دل_افروز
  6. Saghár✿

زندگی هیچ نمی‌گوید به من فقط نشان می‌دهد چشم تو را حال دیگر روح من زندگی کرده است تو را #شمع_دل_افروز
  7. Saghár✿

...لایتناهی در ذهن اطفالی پس چرا گذر عمر ناملایماتش را در جانت سکون داد؟ که حال رخت را ز ما پنهان می‌داری و در یادت جایی برای ما نیست ما که تا سحرگاه بیدار و در پیچش حاصل از فراق تو خواب نداریم تو چرا به نیمه‌شب بیداری؟ در کنارت هستم و از داشتنت محرومم لعنت به تو ای دل که حال بر بادی #شمع_دل_افروز
  8. Saghár✿

...با نوازش گیسوانت آرامش را ساکن دقیقه به دقیقه زندگی‌ام می‌کنی نبض نگاهت آنگاه که نگرانی و اندوه در جانت رخنه کرده است جهانم را به قبضه‌ای خاک بدل می‌کند و آ‌گاه که شادی در تو نمایان می‌شود همچو رودی آرام است شمع دل‌افروز من پرده‌ی احساس من مرغ سحرگاه من بی تو جهانم به یک شب خواهد رفت...
  9. Saghár✿

...دلم به‌آرامی سمت شعله‌ی چشمانت که راز‌های جهان را برملا می‌کند پر می‌کشند و جاودانه برایت آوازه‌ی جان سپردن سر می‌دهند یاران از شهد نگاهت به وجد آمده و مات و مبهوت می‌مانند گویی شمعی به‌آرامی در تاریکیِ دلشان افروخته شده و عشق را در تو کمین می‌کنند #شمع_دل_افروز #اوزان_نویس #دلنوشته_شمع_دل_افروز
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا