خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: پایان

1. رمان هیجان خطر مرگ (جلد دوم خاطرات نوجوانی) | Hannaneh کاربر انجمن رمان ۹۸

...رو شروع کنیم! و تا این‌ جا این‌جوریم با رسیدن به عروسی ملیسا، با نامزدی من و حوا و با متاهل بودن هلیا و مبینا، قصه‌ی ما هم به سر رسید البته به پایان اومد این دفتر؛ ولی همچنان این حکایت باقیست:) والسلام، نامه تمام. #پایان چهارشنبه، دوم مهرماه سال هزاروسیصدونودونه دوستان عزیزم ممنون که تا این...
  2. آلیسا

رمان آندلس | آلیسا کاربر انجمن رمان ۹۸

...واقعا یک پرنسس شایسته بود. بغضم رو قورت دادم و ادامه دادم: -پرنسس بخاطر ما جون خودش رو فدا کرد و تنها خواسته‌اش صلح بود. من طبق وصیت پرنسس امور قصر مرمرین و کشور رو به عهد گرفتم. با احساس اینکه مهدیه حضور داره و من رو می‌بینه لبخند زدم. اون قطعاً همیشه حواسش به ما هست. پایان ۹۹/۶/۲۸ در ساعت...
  3. رمان خاطرات نوجوانی | Hannaneh کاربر انجمن رمان ٩٨

...شدن اما این سختی‌های جلوی عشق واقعی بی شک کارساز نیست. دوری همیشه به دوستی‌های واقعی، عظمت می‌بخشه و دوستی‌های غیر واقعی رو از بین می‌بره. #پایان. دوازدهم تیرماه سال هزاروسیصدونودونه. به پایان اومد این دفتر ولی هم‌چنان این حکایت باقیست... والسلام، نامه تمام. دوستان عزیزم ممنون که تا اینجا...
  4. samiar-ᶻʰᵈ

دلنوشته منّ | سامیار زاهد کاربر انجمن رمان ٩٨

...درست است که از داخل آزارت می‌دهد... شکننده‌ات می‌کند و ضعیف می‌شوی؛ اما مفید نیز هست...! این را باور داری که انسان‌های اطرافت همه چیز را در موردت نمی‌دانند! خب این هم یک راه است. دوستان اطرافت همیشه دوستت نیستند، پس همیشه یک راز را برای خودت نگه دار! #پایان. #سامیار زاهد. #من. #دوم بهمن ماه ۱۳۹۷
  5. fatemeha

عکس گرافی

#پایان
  6. آیدا رستمی

رمان آسایش من | آیدا رستمی کاربر انجمن رمان ۹۸

...رمان فرشته بداخلاق) نویسنده: آیدا رستمی ژانر: عاشقانه، تراژدی. ناظر: @haniye anoosha خلاصه: دخترک چه کسی حسرت را درون چشمانت نهاد؟چه کسی غم را میان چشمان سبز رنگت به نمایش در آورد؟ مقصر چه کسی است؟ تو؟ مادرت؟ پدرت؟ یا شایدم پدربزرگ و مادربزرگت؟ به راستی مقصر اصلی این داستان چه کسی است؟ #پایان خوش
  7. آیدا رستمی

در حال تایپ رمان آسایش من (جلد دوم رمان فرشته بداخلاق) | آیدا رستمی کاربر انجمن رمان ٩٨

نام رمان: آسایش من (جلد دوم فرشته‌ی بداخلاق) نویسنده: آیدا رستمی کاربر انجمن رمان ۹۸ ژانر: عاشقانه، تراژدی. ناظر: YeGaNeH خلاصه: دخترک چه کسی حسرت را درون چشمانت نهاد؟چه کسی غم را میان چشمان سبز رنگت به نمایش درآورد؟ مقصر چه کسی است؟ تو؟ مادرت؟ پدرت؟ یا شایدم پدربزرگ و مادربزرگت؟ به راستی مقصر...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا