خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: ستاره

1. M O B I N A

حدیث مرفوع چیست؟

...یافت نمی شود. همانند اخبار و قصه های پیامبران گذشته و یا حوادث آتیه همچون جنگ های جهانی و فتنه ها و احوال روز قیامت و ثواب مخصوص برای عبادت مخصوص و عذاب مخصوص برای فلان عمل مخصوص. همه این موارد، از جمله احادیث مرفوع حکمی محسوب شده و هیچ راهی برای روایت اصحاب، جز شنیدن از رسول اکرم (ص) ندارد...
  2. M O B I N A

طرز تهیه ماهی لاپلویی

...را آبکش کنید. در قابلمه ای ابتدا کمی روغن بریزید سپس یک لایه برنج و روی آن مقداری گشنیز و کمی شنبلیله خشک و مخلوط ماهی و پیاز را بریزید و همینطور لایه به لایه انجام دهید. سپس برنج را دم کنید. در صورت دلخواه بعد از دم شدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج ریخته و سرو نمایید. نوش جان . . . #ستاره
  3. M O B I N A

داستان کوتاه ماست و خیار شاهنشاهی

...به تدارک‌ چی برای ماست خیار شاهی داد: ماست پر چرب اعلا خیار قلمی ورامین گردوی مغز سفید بانه پیاز اعلای همدان کشمش بدون ‌هسته نان دو آتیشۀ خاش‌خاش سبزی‌های بهاری اعلا و … ناصرالدین شاه بعد از اینکه یک شکم سیر ماست و خیار خورد به امیرکبیر گفت:رعایای پدرسوخته چه غذاهایی میخورند و ما بی‌خبریم! #ستاره
  4. M O B I N A

قضاوت از روی ظاهر

...پسر با گام‌های نا استوار به سمت در اتوبوس رفت. مکثی کرد و چیزی را که در دست داشت باز کرد… یک، دو، سه و چهار… لوله‌های استوانه ای باریک به هم پیوستند و یک عصای سفید رنگ را تشکیل دادند… از آن به بعد دیگر هرگز عینک آفتابی را با عینک سیاه اشتباه نگرفت و به خاطر چیزهایی که داشت خدا را شکر کرد… #ستاره
  5. M O B I N A

قدرت عشق

...ستایش می‌کردم. او روز به روز شکوفا می‌شد. هر روز بهتر می‌شد، وزن خود را بدست آورد، دیگر عصبی نبود. و من نمی‌دانستم که عشق تا این حد توانایی دارد و پس از آن متوجه یک مطلب شدم: زن بازتابی از رفتار مردش است. اگر شما زنی را تا نقطه جنون دوست بدارید، او هم به همان مجنون تبدیل خواهد شد. براد پیت...
  6. M O B I N A

معما تفریح

سه نفر با هم میرن تفریح: یک کور، يك لال، يك کر کر میمیره ، این لال چطور به کور بفهمونه که کر مرده؟ اسپم ندید. #ستاره
  7. M O B I N A

ﻧﺎﻡ ﮔﻠﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﺣﺬﻑ ﮐﺮﺩﻥ ﺣﺮﻑ ﺍﻭﻟﺶ ﺭﻭﯼ ﺁﺏ ﺷﻨﺎﻭﺭ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ؟

ﻧﺎﻡ ﮔﻠﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺎﺣﺬﻑ ﮐﺮﺩﻥ ﺣﺮﻑ ﺍﻭﻟﺶ ﺭﻭﯼ ﺁﺏ ﺷﻨﺎﻭﺭ ﻣﯽ‌ﺷﻮﺩ؟ اسپم ندید. #ستاره
  8. M O B I N A

داستان روح دختر بچه

...کردم. ظاهراً در آن نقطه سال‌ها قبل دخترک به همراه خانواده‌اش در اثر یک سانحه رانندگی کشته شده بود. البته مطمئن نیستم، ولی تصور می‌کنم که آن شب، او قصد داشت سوار ماشینم شود. هرگز آن شب کذایی را از یاد نمی‌برم و از بعد از آن هر وقت که شب، دیر وقت به خانه برمی‌گردم، شخصی را همراه خود می‌کنم. #ستاره
  9. M O B I N A

تعبیر خواب یونجه و یاقوت

...مشاهده‌ی یاقوت زرد در خواب، علامت اوقات لذتبخش است. اگر در خواب یاقوت زردی هدیه بگیرید، به این معنا است که دل بسته‌ی جنس مخالف خواهید شد. مشاهده‌ی یاقوت کبود در خواب، به معنای کسب ثروت است. لیلا برایت می‌گوید: پیداکردن یاقوت کبود در خواب، بیانگر آن است که باید مراقب خود باشید. منبع:ستاره
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا