خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: جوک

1. SheRviN DoKhT

~ ! Tired MOOD ! ~

...اون دوره عبور نکردیم ++++++ یکی از تردستیام تو بچگی این بود که جعبه شیرینی تو یخچالو بدون اینکه بند روش باز بشه خالی میکردم هیشکی هم نمی فهمید #جوک : ‏امنیت در حدیه که میخوام برم جایی میترسم لپ‌تاپو ببرم تو راه ازم بدزدن، وقتی هم بدون لپ‌تاپ میرم استرس اینو دارم دزد خونمونو بزنه لپ تاپمو...
  2. Jãs.I

~ ! Tired MOOD ! ~

...و هیچ اثری از خانواده واقعیم که میلیاردرن نیست و این خیلی ترسناکه. •••• همکلاسی دبیرستانم رو دیدم؛ گفت یادمه تو مسابقات دو همیشه حرف اول رو میزدی؟ هیچ‌وقت نتونستم خودمو قانع کنم که در آینده این رشته‌ی ورزشی بدردت می‌خوره. ‏بیچاره هی میدوید دنبالم می‌گفت قانع شدم تو رو خدا گوشیمو پس بده! #جوک
  3. Jãs.I

~ ! Tired MOOD ! ~

...ازش خواستم کار با اینترنت رو یادم بده، کلی از دستم شاکی شد! ‏گفتم خودم یادتون می‌دم. چیو می‌خواین یاد بگیرین؟ ‏گفت یادم بده سایت بانک مرکزی رو هک کنم. •••• چجوری عکس خودتون رو می‌ذارین بک گراند گوشیتون؟ ‏من برا اینکه خودمو کمتر ببینم از پنجره اتاق رفت و آمد می‌کنم که مسیرم به ایینه هال نخوره...
  4. SheRviN DoKhT

~ ! Tired MOOD ! ~

#جوک : تو اتوبان یه پورشه با سرعت از کنار ماشین بابام رد شد بابام گفت الان حالیش میکنم گفتم میخوای چیکار کنی؟ گفت بی‌توجهی `~~~``~ قیمت بسته های اینترنت یجوری شده که اگه خواستین واسم کلیپ بالای ده مگ بفرستید بگید اسنپ میگیرم میام پیشتون میبینم بعد برمیگردم : اضافه شدن یا کم شدن یه نفر توی یه...
  5. SheRviN DoKhT

~ ! Tired MOOD ! ~

#جوک ‏یبار یه خانمه میخواست بیاد خونمونو تمیز کنه اینا، بعد مامانم قبلش یکساعت داشت باهام دعوا میکرد که اتاقتو تمیز کن زشته جلو خانمه. ________________ ما گیاه داریم که گوشت‌خواره، بعد بعضیا گیاه‌خوارن #توئیت لقمه‌ های مامان من مثل آهنگای سنتیه، دو سه دقیقه اولش خالیه بعدش میرسی به محتويات...
  6. SheRviN DoKhT

~ ! Tired MOOD ! ~

#جوک من فقط واسه دوستایی ویس میفرستم که مطمئنم دوستیمون انقدر محکم هست که صدام روش تاثیری نذاره ___________________________ زنگ زدم به بابام گفتم ماشین رو بیارم تو پذیرایی؟ گفت چی کشیدی باز؟ گفتم لایی. فرمونش مونده فقط. #توئیت انقدر که تنها موندم وقتی تایپ میکنم "من" فضای مجازی ایموجی عقاب...
  7. SheRviN DoKhT

~ ! Tired MOOD ! ~

#جوک ‏دیروز نشستم با خودم کلی حرف زدم، دیدم واقعا به سنی رسیدم که دیگه از بابام پول نگیرم. تصمیم گرفتم که مستقل بشم و روی پای خودم بایستم تا اینکه امروز رفتم طلا فروشی دیدم طلا های مامانمو بدون فاکتور نمیخرن. به همین سادگی برنامه های یه جوون نابود میشه... _________________________- "دَم کنی"...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا