خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: تلنگر

1. N.ia

تلنگرانه!

[﷽♥️] #تلنگرانھ وقتى‌دارےگناہ‌ميكنے بہ‌اين‌فڪر‌كن...✨ كہ‌اگہ‌تو‌همون‌حالت‌گناہ‌کردن مهلتت‌تموم‌شہ‌وبرےپيش‌خدا روت‌ميشہ‌نگاش‌ڪنی‌؟:) ـ ـ ـ ــــــــــ ـ ـ ـ❁ـ ـ ـ ــــــــــ ـ ـ ـ #تلنگر ⚡️ シ︎° اینجا.گنـاه.ممــنوع ------------------✨---------------- برای ترک گنـ*ـاه، هنوز #دیر_نشده...
  2. N.ia

تلنگرانه!

[﷽♥️] #تلنگرانھ وقتى‌دارےگناہ‌ميكنے بہ‌اين‌فڪر‌كن...✨ كہ‌اگہ‌تو‌همون‌حالت‌گناہ‌کردن مهلتت‌تموم‌شہ‌وبرےپيش‌خدا روت‌ميشہ‌نگاش‌ڪنی‌؟:) ـ ـ ـ ــــــــــ ـ ـ ـ❁ـ ـ ـ ــــــــــ ـ ـ ـ #تلنگر ⚡️ シ︎° اینجا.گنـاه.ممــنوع ------------------✨---------------- برای ترک گنـ*ـاه، هنوز #دیر_نشده...
  3. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگر میدونی فرق بی نماز با شیطون چیه؟! شیطون به #آدم سجده نکرد بی نماز به #خدا سجده نمیکنه وای به حالمون که گاهی از شیطونم بد تریم :) اینجا.گنـاه.ممــنوع ------------------✨---------------- برای ترک گنـ*ـاه، هنوز #دیر_نشده #همین_الان_ترڪش_ڪن
  4. N.ia

تلنگرانه!

‌ #تلنگر نمیدانم حیای خود را باخته ای یا اینجا همه به تو محرمند...! تصویرت را گذاشته ای در فضای مجازی... ✅باحجاب... یا به بهانه ی حجاب! خراب کردی بانو،این تبلیغ حجاب نبود... جلب توجه بود خودنمایی بود☹️ آیا حیا و حجاب فاطمی اینگونه بود؟☹️ و تو در روز قیامت باید جلوی حضرت فاطمه...
  5. N.ia

تلنگرانه!

#تلنگر حواسمون باشه تو زمان مجردے داریم چیکار می‌کنیم... از هر دستے بدے از همون دست میگیرے... اگه به نامحرم نگاهکردے اگه با نامحرم چت کردے اگه بهش لبخند زدے ⭕️ پس بپذیر که همسر آیندت هم این کارارو ممکنه انجام بده! زمان مجردے امتحان بزرگے براے انسانه... شاید خدا میخواد ببینه...
  6. M O B I N A

متن آهنگ های ستین

متن آهنگ ستین #تلنگر تکست و متن آهنگ ستین تلنگر باور نمیکنم یک لحظه از تو دور باشم دروغ محضه مگه میشه به این راحتی این واقعی نیس فقط یک بحثه بگو من براتو چی کم گذاشتم تو چشام نگاه کن من دوست داشتم من که جز تو کسی رو تو زندگیم نداشتم یه تلنگر بزن بگو که خوابم دیگه نمیگی بهم که دوست دارم بی تو...
  7. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

کتاب‌ها بهترین سرگرمی هستند، مابین آنها تبلیغات پخش نمی‌شود، نیاز به باطری ندارند، و در قبال هر دلار پرداخت شده ساعت‌ها سرگرمی برای مخاطبان ایجاد می‌کنند. چیزی که من رو متعجب می‌کنه اینه که چرا آدم‌ها یه کتاب برای پر کردن وقت‌های مرده‌ای که در زندگی روزمره غیر قابل اجتناب هستن بر نمی‌دارن...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا