خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: دیالوگ

1. Mystery

متون خفن

+ مرا جوری در آ*غو*ش بگیر که انگار فردا میمیرم - و فردا چطور؟! + جوری در آ*غو*ش بگیر که انگار از مرگ بازگشته‌ام #دیالوگ
  2. Mystery

متون خفن

جملات قبل از اما یه هیچ بزرگن. #دیالوگ
  3. زینب نامداری

✾• دیالوگ‌های ماندگار •❃

شهرزاد: چیه چرا اینجوری نگاه میکنی ؟!! قباد: اینو ( لباس تو ) از کجا آوردی ؟ شهرزاد: اینو داشتم گذاشته بودم واسه دانشگاه بپوشم ... قباد: صبر میکنم بری عوضش کنی شهرزاد : بده ؟! قباد: نه اتفاقا خیلی خوبه زیادی بهت میاد. #دیالوگ #شهرزاد
  4. Natasha

✾• دیالوگ‌های ماندگار •❃

#دیالوگ هنوز عاشقتم. وقتی از همه چیز گذشتی و کنارم زیر بارون ایستادی، وقتی خودت رو جلوی تیرها انداختی تا ازم محافظت کنی کسی شدی که هرگز نتونستم فراموشش کنم. فهمیدم که مقابل عشق تنفر نیست‌….ترک کردنه.ترسیدم فکر کنی ترکت کردم و تو هم من رو ترک کنی. سریال کره ای عاشقان ماه #عاشقان_ماه
  5. Natasha

☁️ دیالوگ‌های ماندگار | سریال وقتی هوا خوبه

#دیالوگ من واقعا از کلمه سوتفاهم متنفرم اصلا معنیش چیه؟ اگه اشتباهی کردی، فقط بهش اعتراف کن و معذرت بخواه، فکر کنم همین خودش یه عذرخواهیه... #دیالوگ خوب خوابیدن چیز خوبیه خوب بیدار شدن، خوب خوردن خوب کار کردن و خوب استراحت کردن و اگه شبا خوب بخوابی اونوقت این چیزیه که بهش میگن...
  6. Natasha

#دیالوگ یه کسی که خیلی گرمه رو میشناسم، وقتی کنارشم حس میکنم مثل کتری که روی اجاقه، گرمم راستش قبل از اون نمیدونستم که چقدر سردمه اما وقتی برگشتم خونه، فهمیدم که خیلی سردم بوده... #دیالوگ هر روز، خورشید طلوع و غروب میکنه زندگی هم اینجوریه روزای روشن و روزای تاریک داره. بعضی آدما همیشه...
  7. Natasha

#دیالوگ میشه از همه بدت بیاد ولی فقط از کسی متنفر میشی که یه زمانی دوسش داشتی #دیالوگ - ما به دوردست ها سفر میکنیم تا کبوتر مرغ شادی رو پیدا کنیم. - اما کبوتر مرغ تمام این مدت توی خونه بوده؟ - شاید... چون رسیدن به شادی و خوشبختی خیلی کار سختیه... - این یه بهونه ایه که ما خودمون، برای...
  8. Natasha

#دیالوگ + واقعا لباسای ساده بهت میاد. - من همیشه همینارو میپوشم. + خیلی خوب بنظر میای. بخاطر شونه های پهنته؟ - هیچکس قبلا همچین چیزی بهم نگفته بود. شونه های من پهنن؟؟ + آره به اندازه اقیانوس آرام پهنن. - نگفته بودی که دوستم نداری؟ + هنوزم دوستت ندارم. اون مالِ گذشته بود. - ولی گفتی که...
  9. Natasha

#دیالوگ یه سری حرفا هستن که تا خودت به زبون نیاری ‌مردم متوجهش نمیشن #دیالوگ میدونی گرما چیه؟ وقتی که دستای سرد من، دستای سرد تورو لمس کنه و بعدش دوتایی گرم بشیم... وقتی تنهایی با تنهایی روبرو میشه و به صمیمیت تبدیل میشه... وقتی ناراحتی با ناراحتی روبرو میشه و تبدیل به شادی میشه...
  10. Natasha

#دیالوگ بعضیا تو کل زندگیشون نگرانیشون رو با کسی درمیون نمیذارن، کلبه‌شون رو داخل قلبشون میسازن و تو کل زندگیشون هیچوقت از اون کلبه بیرون نمیان، حتی وقتی احساس تنهایی میکنن هیچوقت بهش اعتراف نمیکنن، در واقع ترجیح میدن تو تنهاییشون زندگی کنن، پس میتونن از دوست داشتن خیلی چیزا دست بکشن...
  11. Natasha

#دیالوگ هیچکس نمیتونه آیندمون رو پیش بینی کنه اگه همیشه به سمت جلو حرکت کنیم اگه به تلاش ادامه بدیم اگه به زندگیمون ادامه بدیم باور دارم اون روز میرسه باورم دارم اون روز واقعا میرسه #دیالوگ - بعضی ادما تو زندگیشون ناراحتیاشونو به هیشکی نمیگن انگار گفتنش سخته یا درد زیادی داره + حتی...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا