خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: داستایفسکی

1. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

اگر یک روز، یک ساعت، قرار باشد همه‌چیز به یک‌چیز تبدیل شود برترینِ آن‌ها "مهر ورزیدن" است ... #داستایفسکی
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه ی ما شبیه یکدیگریم ... ☆ تسخیر شدگان #داستایفسکی
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

هیچی سخت تر از این نیست که منطقی فکر کنی وقتی احساستت دارن خفت می کنن ... ☆ همیشه شوهر #داستایفسکی
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...به دست می‌آید. همهء ما نمی‌توانیم همه‌چیز را درک کنیم و کمال، هرگز در یک مرحله حاصل نمی‌گردد. برای نیل به کمال، نخست باید از نفهمی شروع کرد. کسی که زود می‌فهمد، بدون شک بد می‌فهمد. به شما که تاکنون خیلی چیزها را بدون فهمیدن، فهمیده‌اید، این حقیقت را تذکر می‌دهم. ☆ ابله #داستایفسکی
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

پرسیدم جهنم کجاست؟ گفت : قلبی را پیدا کن که نمی تواند دوست داشته باشد! ☆برادران کارامازوف #داستایفسکی
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

نیمه دوم زندگی ما، دنباله‌ی طولانی عاداتی است که در نیمه اول حاصل کرده ایم ...! ☆تسخیر شدگان #داستایفسکی
  7. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

خدای من! يک دقيقه ی تمام شادكامی! آيا اين نعمت برای سراسر زندگی يک انسان كافی نيست؟ ☆شب های روشن #داستایفسکی
  8. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

چیزهایی هست که نباید گفت، مگر برای دوستان! چیزهایی هست که نباید گفت، حتی برای دوستان! و بالاخره چیزهایی هست که نباید گفت، حتی برای خویش...! ☆ رویای آدم مضحک #داستایفسکی
  9. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

خدای من! يک دقيقه ی تمام شادكامی! آيا اين نعمت برای سراسر زندگی يک انسان كافی نيست؟ ☆شبهای_روشن #داستایفسکی
  10. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

خاطرات، چه شيرين و چه تلخ، هميشه منبع عذاب هستند ... ☆بيچارگان #داستایفسکی
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا