خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: آلبا_دسس_پدس

1. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

_ﺗﻮ آدم ﺧﻮﺑﯽ ھﺴﺘﯽ، وﻟﯽ در زﻧﺪﮔﯽ ﺧﻮب ﺑﻮدن ﺑﻪ ھﯿﭻ دردی ﻧﻤﯿﺨﻮرد! +ﻣﮕﺮ ﺧﻮد ﺗﻮ ﺧﻮب ﻧﯿﺴﺘﯽ؟ _ﻣﻦ؟ ﻧﻪ اﺻﻼ، ﺑﺎ ھﻤﯿﻦ ﺳﻦ فهمیدم ﻣﺮدم وﻗﺘﯽ ﻣﯿﺨﻮان بگن یه ﻧﻔﺮ ﺑﯽ ﻋﺮﺿﻪ اﺳﺖ میگن ﭼﻪ آدم خوبیه! #آلبا_دسس_پدس
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

هرگز؛ هیچ دو انسانی با روحیات و علاقه مندی های مطلقا مشترک، یافت نشده است پس اگر در یک رابـ*ـطه ی دو نفره، هیچ مشکل و برخوردی به وجود نیاید، به این معنی ست که یکی از این دو نفر تمام حرف های دلش را نمی زند ...! ☆ دیر یا زود #آلبا_دسس_پدس
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

میخواستم تنها باشم تا چیزی بنویسم ولی هرکس در یک خانواده بخواهد تنها باشد، گناهکار است . ☆ دفترچه ممنوعه #آلبا_دسس_پدس
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

ما خودمان را گول می‌زنیم و تصور می‌كنیم كسانی را كه دوست داریم با دیگران فرق دارند ...! ☆ دیر یا زود #آلبا_دسس_پدس
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

مادرم همیشه می گفت یک زن هرگز نباید وقت داشته باشد، باید دائم کار کند وگرنه به محض اینکه بیکار شود فورا به عشق فکر خواهد کرد ! ☆ دفترچه ممنوع #آلبا_دسس_پدس
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

مردها ارزش کلمات را نمی فهمند . مردها به مادیات اهمیت می دهند و زن ها با معنویات زندگی میکنند . ☆ از طرف او #آلبا_دسس_پدس
  7. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

چقدر دلم می‌خواست می‌فهمیدم که پس از من چه چیزی در آن‌ها باقی خواهد ماند که محو شدنی نخواهد بود. ☆عذاب وجدان #آلبا_دسس_پدس
  8. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

هر کس برای خودش ارزشی دارد و هر زندگی عادی همین‌طور. اگر چیزی برای کسی بد است، ممکن است برای دیگری این‌طور نباشد. در مرحلهٔ معینی از زندگی، انسان باید خودش را بشناسد. این وظیفهٔ هر یک از ماست. ☆ دفترچه ممنوعه #آلبا_دسس_پدس
  9. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...من به هر حال، پر از امید انتظار آن ساعت را می‌کشم و بعد، وقتی آن لحظه خوب یا بد می‌گذرد، باز با همان امید سابق، به انتظار روز بعد، بر جا می‌مانم. اگر روزی حواسم به جای دیگری معطوف باشد و پستچی سر برسد، آن وقت معلوم می‌شود که از عشقم کاسته شده است...! ☆هیچ یک از آنها‌ باز نمی‌گردد...
  10. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

چقدر آزاردهنده است وقتی می‌بینم همهٔ وجودم را برای خوشحالی او فدا کرده‌ام و او این را پای وظیفهٔ عادی و طبیعی من میگذارد! ☆ عروسک فرنگی #آلبا_دسس_پدس
  11. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

مردم، فقط یک لحظه به فکر تو هستند و بعد، همه می روند دنبال کار و زندگی و گرفتاری های خود. این امری است طبیعی، مگر خود او غیر از آن بود؟ چقدر دلش می خواست که در اتاق باز شود، یک نفر تو بیاید و به درد دل او گوش کند و او بتواند به دل راحت در مقابلش اشک بریزد... ☆درخت تلخ #آلبا_دسس_پدس
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا