خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
معاونت سایت
کاربر ویژه انجمن
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
7,125
امتیاز واکنش
35,757
امتیاز
473
زمان حضور
265 روز 19 ساعت 12 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم شامی کباب افغانی

مواد لازممقدار
گوشت گوسفندی800 گرم
تخم مرغ1 عدد
آرد نخودچی1 قاشق غذاخوری
پیاز2 عدد بزرگ
سیر2 حبه
فلفل سیاه و فلفل قرمزاز هرکدام نصف قاشق چای خوری
پودر گشنیزنصف قاشق چای خوری
نمکبه میزان کافی

طرز تهیه شامی کباب یا کباب لوله ای افغانی
گوشت را بشویید و بعد داخل قابلمه ای بریزید. پیاز را پوست بکنید و یکی از آنها را 4 قاچ خرد کنید و به همراه دو پیمانه آب به گوشت اضافه کنید.قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و
کمی فلفل سیاه و قرمز به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا گوشت آرام آرام بپزد.در 10 دقیقه آخر پخت گوشت ،مقداری نمک روی آن بپاشید تا مزه دار شود.
گوشت پخته شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود و از حرارت بیفتد. سپس آن را داخل چرخ گوشت و یا غذا ساز چرخ کنید.
در این مرحله از طرز تهیه کباب افغانی یک عدد پیاز باقیمانده را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی اش را با فشار دست کامل بگیرید.
سپس به همراه تخم مرغ ، پودر تخم گشنیز، آرد نخودچی و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به گوشت چرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس از مایه شامی به اندازه یک تخم مرغ بردارید و به صورت لوله ای در دست شکل دهید.
شامی کباب را در روغن داغ شده قرار دهید تا سرخ شوند و وقتی یک طرف کباب ها سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید.
شامی کباب ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و در نهایت با توجه به سلیقه تان با گوجه و سیب زمینی سرخ شده در کنار برنج و یا نان میل کنید.
این کباب کاملا ترد و خوشمزه است و برخلاف شامی کباب ایرانی از سیب زمینی رنده شده داخل آن استفاده نمیشود.






منبع: نمناک


طرز تهیه شامی کباب افغانی، مرحله به مرحله با نکات

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا