خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
معاونت سایت
کاربر ویژه انجمن
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
7,125
امتیاز واکنش
35,747
امتیاز
473
زمان حضور
265 روز 13 ساعت 17 دقیقه
نویسنده این موضوع
دستور تهیه ترشی پرتقال و نارنگی با طعم عالی
ترشی نارنگی و پرتقال یک ترشی پاییزی بسیار خوشمزه و مقوی است که علاوه بر طعم خوشایندی که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی کمک میکند.
ترشی نارنگی و پرتقال مخصوص فصل پاییز است ، این میوه های خوشمزه پاییزی تاثیر بسیار زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از بیماری های فصل سرد مثل سرماخوردگی و آنفولانزا می کنند. در ترکیب این ترشی از ادویه های گرم مثل دارچین و میخک استفاده شده است که سردی طبع پرتقال و نارنگی را متعادل کرده و باعث تاثیر بهتر این میوه ها بر تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

از این ترشی خوشمزه می توانید در کنار انواع غذاها استفاده کنید و همزمان به سلامت بیشتر بدن خود کمک کنید. طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال بسیار ساده است و به راحتی می توانید این ترشی پاییزی خوشمزه را در خانه آماده کنید. این ترشی ظاهری بسیار زیبا و طعمی بسیار خوشایند دارد و مسلما در خانه طرفداران زیادی خواهد داشت.

ترشی نارنگی و پرتقال
مواد لازم ترشی نارنگی و پرتقال

پرتقال 10 عدد
نارنگی10 عدد
سرکه 2 پیمانه
چوب دارچین2 عدد
پودرمیخک یک دوم قاشق چایخوری
آب پرتقال و نارنگی یک پیمانه
شکر 2 پیمانه

طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال
نارنگی و پرتقال را پوست گرفته و پر پر کنید و با کمک چاقوی تیز پوست هر پره را به آرامی بدون این که آسیبی به بافت میوه ها برسد جدا کنید.
پره های پرتفال و نارنگی را مخلوط کرده و در شیشه ای تمیز بریزید.
آب پرتقال ، سرکه ، شکر ، چوب دارچین و پودر میخک را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید 2 دقیقه بجوشد و شکر حل شود.
این آب را همینطور که داغ است روی میوه ها بریزید تا کاملا رویشان را بپوشاند و سپس اجازه دهید خنک شود.
در شیشه را ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری نمایید.
این ترشی بعد از یک روز قابل استفاده است.
ماندگاری ترشی پرتقال و نارنگی در یخچال حدود 6 ماه تا 1 سال است.

خواص ترشی نارنگی و پرتقال
• مصرف ترشی نارنگی و پرتقال در وعده شام کمک می کند شب ها خواب ارام تری داشته باشید.
• این ترشی خاصیت اشتها آور داشته و برای قلب و معده مفید است.
• ویتامین ث ، ویتامین آ و ویتامین ب موجود در این ترشی به تنظیم کارکرد قلب کمک می کند.
• این ترشی به دفع سموم بدن کمک میکند.
• پیشگیری از چسبندگی خون و تصلب شرائین
• بهبود دستگاه گوارش
• اگر از سرکه سیب برای تهیه ترشی استفاده کنید باعث کاهش قند خون می شود.
• این ترشی جذب کربوهیدرات ها را کند کرده و مانع از افزایش ناگهانی قند خون بعد از غذا می شود در نتیجه پرخوری را کاهش داده و کمک می کند زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید.
• برای تهیه این ترشی میوه ها جوشانده نمی شوند بنابراین حداکثر خواص خود را حفظ می کنند.
• خاصیت تخمیر شدگی ترشی ها به متعادل کردن اسید معده و باکتری های روده کمک می کند و باعث می شود بدن بتواند مواد مغذی بیشتری جذب کند.
• مصرف متعادل ترشی به کاهش چربی خون کمک می کند.






منبع: بیتوته


طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال; ترشی پاییزی خوشمزه و مقوی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا