خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
معاونت سایت
کاربر ویژه انجمن
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
7,068
امتیاز واکنش
35,474
امتیاز
473
زمان حضور
263 روز 1 ساعت 0 دقیقه
نویسنده این موضوع


انواع روش های طرز تهیه مربای زردآلو
زردآلو یکی از خوشمزه‌ترین میوه‌های فصل تابستان است. زرد آلو منبع عالی بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود و به سلامتی چشم‌ها، پوست، مو، دهان و … کمک می‌کند. زردآلو را میتوان به روش های مختلفی استفاده کرد، به صورت میوه، کمپوت زردآلو، مربای زردآلو و .... در این مقاله قصد داریم روش های مختلف طرز تهیه مربای زردآلو را به شما آموزش دهیم.
دستور شماره یک برای پخت مربا زردآلو:
مواد لازم برای مربا زردآلو:

زردآلوی سفت 1 کیلو
شکر 900 گرم
گلاب (پودر هل)نصف استکان
زعفران آب گرفته غلیظ یک قاشق غذاخوری
آبیک لیوان
آبلیمو (جوهر لیمو)یک قاشق سوپخوری (کمی)

طرز تهیه مربای زردآلو:
برای تهیه مربای زردآلو ابتدا باید شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل شود، جوش که آمد زردآلوها را بریزید و حرارت را کم کنید، می توانید مغزهای زردآلو هم پوست گرفته و خلال کنید همراه زردآلوها بریزید تا حدودا 20 دقیقه با هم بجوشد زیاد هم نزنید چون له می شوند، سپس گلاب و زعفران اضافه و 5 دقیقه دیگر که جوشید آبلیمو را بریزید حرارت را خاموش کنید.

دستور شماره دو برای پخت مربا زردآلو
مواد لازم برای مربای زردآلو:

زردآلو1 کیلو
شکر600 گرم
زعفران آب کرده (در صورت تمایل)۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا زردآلو:
طرز تهیه مربای زردآلو به روش دیگر: ابتدا زردآلو ها را بشویید و هسته های آن را جدا کنید و سپس به دو نیم تقسیم کنید. شکر را روی زردآلوها بریزید و 1 روز استراحت بدهید.
روز بعد یک قاشق آبلیموی تازه به قابلمه اضافه کنید و بجوشانید.
وقتی مربا به قوام لازم رسید زعفران آب کرده را اضافه کنید و فقط 5 دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید.

نکاتی برای تهیه مربای زردآلو:
این مربا زمان خیلی کمی برای پخت نیاز دارد اگر زیاد بجوشانید، زردآلوها له خواهند شد و مربا تبدیل به مارمالاد خواهد شد.
در این مربا اگر دوست داشتید می توانید از خلال پسته و یا خلال بادام هم استفاده کنید. این مواد را در مراحل آخر پخت اضافه کنید.




منبع: بیتوته


روش های پخت مربای زردآلو

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا