خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,522
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای حلوا مجلسی خوش عطر
    • آرد 2 پیمانه
    • شکر 2 پیمانه
    • آب 2 و 1/2 پیمانه
    • روغن 1/2 پیمانه
    • کره 50 گرم
    • زعفران ساییده 1/2 قاشق چایخوری
    • گلاب 2 قاشق غذاخوری
    • هل ساییده 1 قاشق چایخوری

درست کردن حلوا مجلسی خوشمزه چند نکته دارد. یکی از مهمترین آنها تفت دادن آرد است. آرد باید به مدت 15-20 دقیقه مرتب هم بخورد تا به رنگ دلخواه در بیاید. اگر از هم زدن آرد غافل شوید، حلوای شما طعم سوختگی میگیرد. تیره یا روشن بودن حلوا بستگی به سلیقه شما دارد. عموماً حلوای تیره طعم بهتری دارد و بیشتر مورد پسند است. البته استفاده از زعفران باعث میشود رنگ حلوا در هر صورت زیباتر شود. زعفران، گلاب و هل عطری فوق العاده به حلوا میدهند. در حلوا مجلسی که در ادامه طرز تهیه اش را توضیح میدهیم همه این عطرها به اندازه مناسب احساس میشود. باید توجه کرد که عطر گلاب بیش از حد هم طعم حلوا را خراب میکند.

از این حلوای مجلسی میتوانید در ماه رمضان هم سر سفره افطار استفاده کنید.






طرز تهیه حلوا مجلسی
مرحله اول:
ابتدا شربت حلوا را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزیدو روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.







زعفران و گلاب را اضافه کنید و وقتی یکی دو قل زد شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.






مرحله دوم:

روغن و کره را روی شعله قرار دهید تا گرم شوند. آرد را روی روغن داغ شده الک کنید. هم بزنید و به تفت دادن ادامه دهید تا به رنگ دلخواه شما در بیاید.






مرحله سوم:

هل را بسایید.







وقتی آرد و روغن تیره شد و به رنگ دلخواه شما در آمد، آن را از روی شعله بردارید و کمی شکر و هل ساییده را با آن مخلوط کنید (دلیل استفاده از این شکر این است که حلوا کمی زبر شود).






مرحله چهارم:

حال شربت زعفرانی را اضافه کنید. خوب هم بزنید و روی شعله خیلی کم بگذارید. به هم زدن ادامه دهید تا وقتی که حلوا دیگر به ظرف نچسبد.






مرحله پنجم:

حلوا را در ظرف تکان دهید تا براق شود و اگر روغن دارد آن را پس بدهد. ممکن است این مرحله خسته کننده به نظر برسد ولی حتماً آن را انجام دهید تا حلوای براق و زیبایی داشته باشید.





حلوا مجلسی تیره تر که بیشتر تفت داده شده است.

حلوای آماده شده را در ظرف بریزید و به شکل دلخواه تزیین کنید.





تزیین حلوا با چاقو




حلوا مجلسی روشن تر
#ایران کوک


طرز تهیه حلوا مجلسی خوش عطر

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا