خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ASaLi_Nh8ay

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
6/2/20
ارسال ها
7,644
امتیاز واکنش
13,283
امتیاز
428
محل سکونت
خیابآن بَهآر | کوچه اُردی‌بهشت | پِلآکِ 1
زمان حضور
82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
پرتاب همزمان ۱۴۳ ماهواره به فضا رکورد شکنی دیگری از کمپانی اسپیس ایکس است که در ادامه به آن اشاره خواهیم داشت.

گرچه حمل ماهواره به جالبی خبر حمل انسان به فضا توسط اسپیس ایکس نیست، اما این کمپانی همچنان مشغول ثبت رکورد و شکستن آن‌هاست. پرتاب اخیر اسپیس ایکس که پیشتر به دلایل جوی به تعویق افتاده بود، بلاخره با موفقیت انجام شد.

اسپیس ایکس در پرتاب اخیر خود ۱۴۳ ماهواره ماهواره را با یک موشک فالکون ۹ تنها در یک نوبت به فضا فرستاد. پرتاب این ماهواره‌ها بخشی از پروژه SmallSat Rideshare هستند. این پروژه که همچون اوبر برای ماهواره‌هاست، به کمپانی‌ها و سازمان‌ها این امکان را می‌دهد که محموله خود را در کنار محموله‌های دیگر سوار بر راکت حامل فالکون ۹ کرده و به فضا ارسال کنند.



در اصل تنها ۱۰ ماهواره از این ۱۴۳ عدد برای پروژه استارلینک اسپیس ایکس بوده و مابقی متعلق به نهادهای دولتی آمریکایی و غیر آمریکایی و کمپانی‌های تجاری دیگر بودند. از جمله طرفینی که ماهواره‌هایشان در این پرتاب قرار داشت می‌توان به وزارت دفاع آمریکا، مرکز هوافضای آلمان و کمپانی فضایی خصوصی Nanorocks اشاره کرد.

صرف نظر از این ترکیب، اسپیس ایکس از پرتاب همزمان ۱۴۳ ماهواره بسیار مفتخر است و موفق شده تا رکورد حمل بیشترین تعداد ماهواره در یک پرتاب را به نام خود ثبت کند. البته برخی از ماهواره‌های این ماموریت همچون ماهواره‌های پروژه استارلینک که با کندی اما قاطعیت پیش می‌رود تا حدی بحث برانگیز هستند. دانشمندان و ستاره شناسان همواره نگرانی خود از ازدحام شبکه ماهواره‌ای مستقر در فضا را اعلام می‌کنند.

ناگفته نماند فالکون ۹ یک راکت حامل چند بار مصرف است که پس از رها کردن بخش محموله، پرتابگر اصلی مجددا به زمین برگشته و برای استفاده دوباره در ماموریت‌های بعدی آماده می‌شود؛ به عبارتی این راکت را می‌توان یک پهپاد بدون سرنشین فضایی توصیف کرد. گرچه این قابلیتش دیگر همچون سابق از نظر خبری جدید و جذاب نیست، اما در صورتی که کمپانی رکوردهای تازه‌ای جا به جا کرده و ماموریت‌های شگفت انگیز دیگری انجام دهد می‌تواند بار دیگر توجه جامعه جهانی و اخبار را به این راکت‌های چندبار مصرف خود جلب کند.


منبع: گجت نیوز


اسپیس ایکس با پرتاب همزمان ۱۴۳ ماهواره رکورد دیگری را جا به جا کرد

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا